Bebeğime üzülüyorum

Çok kafaya takma canım sütün gider. 9 çok çok alt bi sınıt. 13 civarında dolandık biz hep ve hiç uyumadı nerdeyse. Sizinki biraz yorgun doğumdan dolayı ve uslu.
17 ve üzeri ışın tedavisi gerektirir. Sağlıkla büyütün inşallah

Bak canim oğlumun sarılığı uç aya yakın surdu başlarda aynı senin bebeğin gibiydi çok kan alındı artık bikmistim
Mama vermedim sutum vardı geceleri saat kurup kalktim biberon verme sağ sütünü temiz kaba koy çay kaşığıyla akit ağzından yavaş yavaş daha kolay beslersin
Birde eskiler çok hafif şekerli su verirlermiş günde iki çay kaşığı falan tabi sen bilirsin kan şekerinin düşmemesi için
Güneş yok denecek kadar az şimdi beyaz florasan gece boyu açık kalsın
Ayaklarının altını cimdirip zorla uyandiriyodum iki yudum iki yudum dur
Geçecek merak etme
Allah saglikli analı babalı büyütsün bebisini

burda okumuştum anne sütünü memeden emmek çok yorucu olduğu için sağıp biberonla bolca beslemek kakasını yapmasını sağlamak ve gece beyaz ışık açık uyutmak baya faydalı oluyomuş. geçmiş olsun

Benim oglumda da vardı 8-9 günde biz yattik hastaneye işin tedavisi aldik hiç korkma belki o zamanlar söylerler ama soylemezlerse mutlaka ama mutlaka aklinda olsun her saat başı 5-10 dk çıkar bebeğini bebek yatagi gibi birşey zaten bize kimse bisey demedigi için oğlumun vücudunda kızarıklıklar oldu yandı yavrum yandıktan sonra söylediler korkma dua et sütun çoksa birazını sağ dolaba kaldir gerekirse biberonla yada kaşıkla ver ac kalmasın yavrun ne kadar besin alırsa o kadar çabuk düşer oglum erken doğduğu için emme refleksi yoktu neler neler yaptı hemşireler yok uyanmadi almadı doktorda böyle olmaz sağ biberonla ver sarılığı artmış dedi mecbur verdim bu sefer biberona alıştı göğsümu almadi bende sagdim verdim artık cani saolsun dedim sana dua edeceğim kendini uzme sütun kesilir herşey duzelecek hiç merak etme Allah yavrunu bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah

Benim oglumda da vardı 8-9 günde biz yattik hastaneye işin tedavisi aldik hiç korkma belki o zamanlar söylerler ama soylemezlerse mutlaka ama mutlaka aklinda olsun her saat başı 5-10 dk çıkar bebeğini bebek yatagi gibi birşey zaten bize kimse bisey demedigi için oğlumun vücudunda kızarıklıklar oldu yandı yavrum yandıktan sonra söylediler korkma dua et sütun çoksa birazını sağ dolaba kaldir gerekirse biberonla yada kaşıkla ver ac kalmasın yavrun ne kadar besin alırsa o kadar çabuk düşer oglum erken doğduğu için emme refleksi yoktu neler neler yaptı hemşireler yok uyanmadi almadı doktorda böyle olmaz sağ biberonla ver sarılığı artmış dedi mecbur verdim bu sefer biberona alıştı göğsümu almadi bende sagdim verdim artık cani saolsun dedim sana dua edeceğim kendini uzme sütun kesilir herşey duzelecek hiç merak etme Allah yavrunu bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah

Allah acil şifalar versin. İnşallah bir an önce iyileşsin. Rabbim esirgesin korusun emaneti ona.
Çok küçük birde halsiz ememiyormuki. Sütünüzü sağın şırıngayla verin çok küçük 5-10 cc bile yeter şimdi ona. İçtiğinden emin olursunuz.
Benim bebeğimde çok uykucuydu. İlk başta uykudan ememiyordu. Uyandırmak için neler yapmadım ki. Sırf kan şekeri düşmesin diye. Geçecek inşallah. Yüzünü yıkayın uyanması için. Sarılıkta beslenmek çok önemli derler korkmayın mama verin gerekirse
Ben 1,5 ay mama ve emzirme karışık besledim sonra sade emzirmeye döndü. Mama alırsa emmez diye korkmayın süt varsa sağın verin. Beslendiğinden emin olun
Eskiler sarı tülbent koyarlarmış yanına illa vardır bir fonksiyonu sarı bir eşya koyun
Allah şifasını kolaylığını versin

Sarılık o kadar kötü bişeymiymişki ya Ben de doğduğumda sarılık hastasıymışım bu yüzden ilk 1 ay hastanede yatmışım 40ımın çıkmasına çok az bi zaman kala taburcu olmuşum. Ama şimdi demir gibi bişeyim ne grip olurum ne başım ağırır en son ne zaman doktor gördüm hatırlamıyorum. Çok üzülmeyin o yüzden Insallah bebeğinizde bir an önce iyileşir. Allah acil şifalar versin.

Allahım şifasını versin kuzum

Benim oğlumun sarılığı 12 lerdeydi ama emzirsemde fayda etmedi çenesi kuvvetli değildi ve doymuyordu bende sütümü sağdım uyurken biberonla verdim çocuk kendine geldi. Burda bazı anneler biberona karşı ama ben 1 sene çocuğumu anne sütüyle besledim göğüs ucum yoktu tam emmiyordu emziriyordum arkasından sağıp biberonla veriyordum.

En iyisini yapmissiniz..Hazir mama vermekten bin kat daha iyi

Benimde gogus ucum yoktu silikon ucla emzirdim sutumu sagiyordum biberona koyuyordum ben uyursam babasi biberonla besliyordu simdi nasilsa cok kucuk biberonla takviye yaparsın hem daha kolay icer yorulmaz bugun oglumun kontrolü için hastaneye gittik bir arkadas ile tanistim 4 5 gunluktu bebegi 300 gr vermiş doktoru cok emzirmissin emerkende kalori harciyor demiş benim oglum içinde emzik verme ilk zamanlar kalori harcar zayiflar demisti doktoru emmek tek hareketleri düşününce cok mantikli biberonla daha kolay icer yorulmaz bu şekilde takviye yap arkadaşlar doğru söylüyor kendini üzme humana still tea bana cok ise yaradı icip sütünü arttir 2 saatte 2.5 saatte bir emzir Allah kolaylık versin canim

Canım senın sözünü ettigin sey sooon asama.
Hatta o aşamaya gelmezsın bıle. Benım görümcemın oglunda sarılık vardı tabı bunu farketmemişler son raddeye gelınce farkedılmış ve kanı degışti. Ayrıca ii arastır kımı yuzeysel oluomuş.
Senın üzülecen bı kadar vahım bı durum olsa çoktaan kuvözde yatırırlardı bebişi .
Sana bı tavsıye kaynamış sogumus suyu içir bebegıne kasıkla ver emzir. Topugunu sık canı acısın uyansn.

Cnm allah şifa versin anlattığın herşeyin aynısını bir tanıdığımda yaşadı o bebeğinde babası taşıyıcıydı bebeğin kanını değiştirdiler sonra düzeldi baya zor bi süreç geçirdiler inşallah seninki hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…