Bebeğime üzülüyorum

Götürdüğümuz doktor da çok iyi bilinen bi doktor ama nerden anlayabiliriz değiştirmek gerektiğini? Yani ne gibi şeyler iyileşmesine yardımci oldu sizde ne gibi şeyler yapmayayim yada?
Bizim doktor da guya cok iyiydi ama inanmamak lazim iste ben iyi ki inanmadim ve baskasina goturdum
Sezeryanl mi dogurdunuz? Eger evetse maflor damla verdi mi? Mutlaka vermesi lazim, devit damla kullaniyor musunuz? Iki saat arayla emmesi lazim o kisim dogru
Zorla uyanmasi da normal benimki de oyleydi
Dogum kilosunun %10una kadar zayiflamasi normal sakin panik yapma
Asla mama verme eger sutun varsa
Ben senin yerinde olsam hemen acilden baska bir dontora giderim bu gece, her doktor dogruyu soylememis olabiliyor
Bizim doktor yaygarayi basti vay cok zayiflamis vay hemen mama ver vay bilmemne (inanmadim ama esim cok panik yapti sesimi cikaramadim bu herif mal diyemedim) mama verin dedi ne kadar vericem dedim 30ccden basladi gunde alti kere 90ccye kadar cikti bes dakika icinde!olabilir mi oyle birsey ya adam kesin deliydi

Tamam iste benim sütum olduğu halde doktor mama aldirdi bize. Yeni dogan hemsiresi sagdigim sutu almadi. Mamayla beslicez dedi.
Gerekeni bu sekilde yaptılar.
Yoksa ben kafama göre mama tavsiye etmiyorum yanlis anlasilma olmasin.

Bende mama vermemeye inat eden bir anneydim. İkinci bebeğim olsa yine öyle yaparım. Sarılık geçmesi için mesele bebegin doyması değil idrarini yapması. Uyanmıyorsa uykusunda emzir memeni inatla ağzına ver. Tabi bebeği zorlamadan. Bizim bebeği yatakta bi saga bi sola yuvarlayarak uyandirirdik :) (tracy hogg dan bir yöntem kafama gore yapmadım yani.) hasılı geçer. 9 yüksek değil. Korkma. Daha da yükselmez iner. Genel eğilim öyledir. Bizim 12 di. Biz yatırmadık. Ama çok uğraştık. Sütunu sağ dediğim marka biberonla ver. Olmuyorsa bi hafta kadar arada mama da ver birşey olmaz. Mama zehir değil.

Sen cok biliyormussun ya wah bize wah biz anlayamamisiz..sana anlatmaya ugrasmicam biberonla beslenme ile anne sutu emmeyi bi arastir hangisinde ne kadar guc gerekiyor bi ogren sonra bebek nasil mama icsini sorgula.Bana da cevap yazma.Gule gule

O zaman anneye sütünü sagip biberonla vermesini tavsiye etmek daha mantıklı değil mi...
Sonuçta bebeğin emmeye mecali yoksa biberon da alamayabilir....
Konu sahibi arkadaşım sütünü sağ çay kaşığıyla bebeğine icir
Bu arada saldırmadan ılımlı cvp yazdığınız için teşekkür ederim

Sen cok biliyormussun ya wah bize wah biz anlayamamisiz..sana anlatmaya ugrasmicam biberonla beslenme ile anne sutu emmeyi bi arastir hangisinde ne kadar guc gerekiyor bi ogren sonra bebek nasil mama icsini sorgula.Bana da cevap yazma.Gule gule
Senin seviyene inmeyecegim.... bir daha mesajimi alintilarsan yönetime bildiririm....

Tamam işte anne sütünü biberonla da verebilir sütü var olmasa neyse

Sutun yeterliyse mama verme bazi bebekler mamayi yiyince bir daha anne sutune donemeyebiliyor
Anne sutun yoksa sakin moralini bozma emmesini saglamaya calis,ememiyorsa sagip siringayla ver biberona alismasin mumkunse
Gogus uclarin icin lanolin alip sur mutlaka yara olacaktir dayanman lazim
Sut arttiricilar var malt icecekler veya caylar onlrdan al mutlaka
Gobegi dusene kadar alkolle pansuman veriliyor sizinki de verdi mi?

Yukarida yazdim yine sana :)
Sütü de kabul etmediler. Mamayla daha kolay atiliyormus sarilik.
Doktor öyle dedi.

Biraz dikkatli konusun lutfen ya bu nasil uslup?

Doktor öyle dedi.
Doktor öyle dedi.
Bakin ben de yazmışım zaten Dr gerekeni yapacaktır diye... Dr söylerse ok ama kafaya göre anne sütünden vazgeçilmez bebek için ne kadar önemli olduğunu büyüdükçe anlıyoruz.....

Benim doğum yaptığım hastanede direk emziriyosun dimi diye soruyorlardı, ilk ameliyathanede emdirdiler emzir sürekli emzir diyip durdular doktordan doktora farkediyo demek ki, sarılık tedavisi gören bebeği için süt sağan kadın gördüm hemşireler gelip alıyordu

Bakin ben de yazmışım zaten Dr gerekeni yapacaktır diye... Dr söylerse ok ama kafaya göre anne sütünden vazgeçilmez bebek için ne kadar önemli olduğunu büyüdükçe anlıyoruz.....

Evet bizim deger 19 du. Velki de doktor anne sutunun doyuruculuguna guvenemedi. Risk almak istemedi. Olabilir yani.

Canım benim bulunduğum yerde bebeğimde sarılık olmuştu ve sokağa çıkma yasağı vardı geceleri hiç
Uyumuyordum yarım saatte bi zorla uyandırıp emziriyordum bi 15 gün kızımın gözleri sarıydı sokağa çıkma yasağından dolayı çok korkuyordum ya kızıma bi şey olursa diye ama hiç bi şey olmadı çok şükür kızım iyi senind iyi olacak inşallah merak etme biliyorum üzülüyorsun ama bunu kendine stres yapma

Aynen canim
Kuvezde kalan bebeklere bile anneleri sutlerini sagip getiriyorlar, mama vermek son caredir bence bunu soyleyen doktorlara pek guvenmiyorum ben, ama elbette doktordan doktora degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…