Bebeğime üzülüyorum

Canım benim öncelikle fözün aydın hayırlı olsun rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.. Bilmem anlamam değerleri fln, ama dualarım sizinle.. Rabbim tezden atlattırsın inşallah.. Ufaklığı yerime öpüp koklarsan sevinirim...

Bence bekleme ya ozele felan götür ne bileyim tanıdık felan bul yatır bir şekilde. Hastanede daha iyi bakılır. Vah vah üzüldüm cidden. Allah şifa versin.

Canım yurekten gecmiş olsun oğluşun için ne kadar uzuldugunu anlayabılıyorum. Tedırgın olma bunu atlatırsınız ınş . Kuzenımın bebegı yenı atlattı hıcbır dıkıntıda olmadı. Tehlıkelı bır duruma gıdebılır demiştı doktru ama kuzenım sureklı emzırdı okudu gozlemledı . Dualarım sızınle cnm

Benim bebem de dogar dogmaz sarilik oldu canim, degerleri tam htrlayamadim su an. 14 civariydi sanki. Isin alicak kdr yuksek deildi ana ramak kalmisti. O an insanin ruhu daraliyor haklisin ama iyi dusun iyi olsun. Bzmki atlatti cok sukur. Geceleri uyanmaya baslynca nasi da sevinmistim:) herkes bebegi esmer saniyordu su an girsen kar gbi. Renginin kndine gelmesi bile rpey zaman aldi. Sakin psnige kapilma, su an hormonlarin etkisi altindasin. Sukret tipta cozumsuz bisey deil sarilik. Sadece anne sutunu mumkun oldgnca vermeye calis. O emmiyorsa sagip cay kasigiyla vermeyi dene ufak ufak. Gecmis olsun.

Canım rabbim şifasını versin insallah. Bu kadar yıpratma kendini bu daha önüne çıkan ilk zorluk emin ol ilk olduğu için bu kadar etkilemiş seni. Sürekli uyuyor demişsin. Sürekli uyuduğu için yeterli süt emmiyor emmdikçe sarılığı artıyor olabilir. Emzirdiktrn sonra kalan sütünü sağ biberonla vermeyi dene. Hem göğsünde süt birikmesi de olmasın sütün azalır. Biberondan da korkma ben 15. Günden beri mama veriyorum hiç emmeyi de bırakmadı bazen mamayı reddedip memeyi istiyor. Sıkma canını bir de böyle dene. Büyük ihtimal uyumaktan yeterli beslenemiyor beslenemedikçe sarılığı artıyor sarılığı arttıkça daha çok uyuyordur.
Bu arada 9 çok yüksek bi rakam değil benim kızım 14e çıkmıştı hastaeye yatmamıza ramak kalmıştı ama emzire emzire geçti çok şükür ama yüzünde gözlerindeki renk 40 günde ancak tam olarak silindi.

Benim yigenimde aynı böyleydi gece topugunun altına hafif vurarak kaldiriyoduk burnunu azıcık sıkıp birakiyoduk doktor demişti yoksa uyanmazdi ama geçiyo korkma sonra dua edeceksin uyusun da bende dinleniyim diye

cok cok gecmis olsun.benim 1.bebegimde 13 e ikinci bebegimde 15 e cikmisti.ilkinde o telasla mamaya razi olup emziremedim.evet sariligi dustu ama bebegimde biberona alismisti artik.4 ay emzirebildim sadece.ikinci bebegimdeyse emzirerek dusurmeye calistim.11 den 15 e yukselmisti bir gunde.doktor bana 2 saatte bir emzir demisti ama ben saatte bir yaptim bunu.sizde yapin acimayin uykusuna.iyiligi icin oldugunu dusunun.bu arada gucsuz ememez diye dusunurseniz,benim bebegim 1 hafta yogun bakimda yatmisti baska bir sebepten.ama son karar yine sizin olsun.onlar tahmin ettigimizden daha gucluler emin olun:)

Ayy beni 8 ay önceye götürdün oğlumun sarılığı 22 ydi bir hafta hastanede yattık sarılığı 1 ay sürdü çok şükür geçti ama korkularını çok iyi anlıyorum bizde bide a-b uyumauzluğu vardı kabus gibiydi atlattık çok şükür korkma ve her iki saatte 50cc süt vermeye calış sütünü sağki ne emdiğinden emin ol çok önemli uyuduğu icin 5cc anca emiyodur buda bilirıbini hızlıca yükseltir allah yardımcın olsun zor bi dönem gerçekten bide iki saat arayla çişini yapıp yapmadığına bak emin olmak için her seferde bezini değiştir ve florasan lamba yak üstünde çokta giydirme zor olduğunu ve çağresiz hissettiğini çok iyi biliyorum bende aynı korkuları yaşadım ama bunları yapRsan atlatır hemen hastanede uyguladığımız yöntem buydu allah yar ve yardımcın olsun

Benim yigenimde aynı böyleydi gece topugunun altına hafif vurarak kaldiriyoduk burnunu azıcık sıkıp birakiyoduk doktor demişti yoksa uyanmazdi ama geçiyo korkma sonra dua edeceksin uyusun da bende dinleniyim diye
Ayy evet bende topuğuna vurup uyandırıyodum yazık onlara yaaaa

Sakin ol benim oglumun 18'e çıkmıştı sarılığı hem de bir günde. ABO uyuşmazlığı vardı ve geri zekalı doktorlar doğum sonrası bu konuda bilgi vermediklerinden oğlumun bir günde sariliginin bu hızla yukselecegini bilmiyordum. Bir buçuk gün fototerapi gordu ve iyileşti çok sukur. Biliyorum su an çok hassassin korkuyorsun ama gececek bu günler. Ben hiç yatmadim doğumdan sonra. Dogurdum ve ayağa kalkıp oglumun basinda bekledim. Şimdi uç aylık olacak gelişimi de iyi hastalığı da atlattı. Sakin ol endişe etme.

Öncelikle geçmiş olsun canım .Benim kizimda öyleydi ilk günler uyandiramazdim şimdi uyutamiyorum :)
Ayrıca bizim babamizda hepatitB taşıyıcısı çok şükür düştü 13 buçuk olmuştu.
Dr lar pek önermez ama ben şekerli su verdim çok şükür iki evladimda da fayda etti.Bide kızımı güneşe yatirdim düştü çok şükür oğlum kuvezzde kaldı başka sebepten ya kızımda kalırsa diye çok ağladım

Hemen cevap veremedim. Dün 1 birim daha artmış. Yarın yine kontrol var. Emiyo gece 3 gündüz 3 defa büyük çişini yapıyo. Küçükte bezi dolduruyo arada onu da değiştiriyorum. Kilo almış doğum kilosunu geçmek üzere. Doymasa kilo almaz diyorum. Ama tabi beslemek için o kadar uğraşıyorum o yüzden kilo alıyo diyorum bi yandan da.

Bizim de sıcacık odada eller buz gibi. Arada bir ısınıyo seviniyorum. Acaba sürekli uyku halinde olduğu için mi ki.

Normal doğum yaptım. Maflor ben kullanıyorum. Devit 15 günlük olunca başlanıyormus. Doğum kilosunun yüzde besini kaybetti. Daha mama vermedim. Yarın kontrol var. En son 10.7 çıktı. Artık yarın belli olur sanırım ne olacağımiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…