- 29 Aralık 2015
- 33
- 6
- 1
- 39
- Konu Sahibi Yenianne45
-
Kizlar baska bir foruma yazdim ama cevap alamadim kimseden. 5 ay 10 gunluk bir bebegim var ve dün ise baslamak zorunda kaldim. Annem bakio bebege dun hic bisey koymamis agZina devam sutu yogurt anne sutu herseyi denemis annem. ben 2 de geldim ki o zaman emdi.gun boyu ara ara aglamalari olmus.cok huzursuzum ayni seyleri yasayan var mi acaba bu durum ne zamana kadar devam edecek ..
Bebegim 4 bucuk aylikken azar azar yogurt meyve puresi sebze pureleri sulari yedirmeye basladim. Kizimda cok sukur biberondan icme sorunu yoktu. Benim ondan ayri kalmam sorun yaratti sanirim. Cunku dogdugundan beri masallah istahli bir bebektiİnşallah zamanla od da duruma çalışacak. İse başlamadan önce ara sıra biberonla besin cekseydiniz alışma sureci biraz daha rahat olurdu. sanırım sizi arıyor.
Evet sanirim küçük ken birakinca baskasina alismasi da kolay oluyo. Sukrediyorum halime tabi annem var cok sansliyim ama anne olmak ne zormus bikez daha anladim. Saat gecmek bilmedi isteZamanla düzelir küçükken alışması daha kolay olur sanırım
Cocuklarimizabdahabiyi bir gelecek saglamak icin calisiyoruz . her anne bebeginin ilk agularini emekleme lerini gormek duymak ister ama biliyorsunuz iste hayat sartlari.. Okulum 3 te bitio bir de tam gun calisan annelerimiz var. Rabbim kolayliklar versin onlara daBi
Çocuklarını bırakıp işe değil de yeni eşe gidenler varmıs tatlim nr çocukları neye alıştırmaya çalışıyorlar. Senin bebisin de alışır bu duruma merak etme. Arkadaşım da ayni seyi yyaşadıis yerinde gogsumden süt akiyo cocugum ac diye oturur agliyorum derdi alistilar iksii de:)) ama bebegini istedigin ggibi buyutemeyeceksin bu daha uzucu eger Allah izin verir dr bi evlat sahibi olursam benim dr öyle olacak
Doğum iznim bitince işten ayrıldım. Bir yasina kadar ben buyutucem dedim. Şimdi bebegim 10 aylık ama sanirim birakamicam. Siz sanslisiniz anneniz bakiyomus. Bebeginizin emin ellerde olduğunu hep hhatırlayıp sukredin bence. Ben ne dadiya ne krese güvenemiyorum.
Dadiyi bilemem ama kres varsa referansi iyi olan bir yer oraya birakmaak sanki daha mantikli. Allah kolaylik versin hepimizeDoğum iznim bitince işten ayrıldım. Bir yasina kadar ben buyutucem dedim. Şimdi bebegim 10 aylık ama sanirim birakamicam. Siz sanslisiniz anneniz bakiyomus. Bebeginizin emin ellerde olduğunu hep hhatırlayıp sukredin bence. Ben ne dadiya ne krese güvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?