Bebegimi birakiip ise baslamak zorunda olmak

Bende ücretsiz aldım 2 sene, seneye martta başlamam gerekiyo, oğlum şuan 14 aylık şimdiden karaları bağladım nasıl bırakıp gidecem diye küçükken bırakmak daha mı iyidir bilemedim Allah kolaylık versin hepimize
Merhaba üzerinden 2 geçmiş mesajınızın ama bende ücretsiz iznim bittiği için 1 ay sonra 26 aylık oğlumu bakıcıya bırakıp işe başlayacağım .Neler yaşadınız alışma süreci zor mu . Ben nasıl alışacağım ve kuzum çok ağlar mı endişesi yaşıyorum :(

Merhaba üzerinden 2 geçmiş mesajınızın ama bende ücretsiz iznim bittiği için 1 ay sonra 26 aylık oğlumu bakıcıya bırakıp işe başlayacağım .Neler yaşadınız alışma süreci zor mu . Ben nasıl alışacağım ve kuzum çok ağlar mı endişesi yaşıyorum :KK43:
Ben çok zorlanmadım tabi ara ara nedn çalışıyorum ihtiyacım yok falan diye ağladım ama atlattım, şu avantajı oluyo büyük bıraktığında ben hep anlattım işe gitmek zorundayım diye beni el sallayarak gönderdi, bakıcıyla arası nasıl acaba benim annemle kv birer hafta arayla bakıyolar şimdi kreşe yazdırdım 3,5 yaşında yarım gün gidiyo sonra yine anneanne babanne

Ben çok zorlanmadım tabi ara ara nedn çalışıyorum ihtiyacım yok falan diye ağladım ama atlattım, şu avantajı oluyo büyük bıraktığında ben hep anlattım işe gitmek zorundayım diye beni el sallayarak gönderdi, bakıcıyla arası nasıl acaba benim annemle kv birer hafta arayla bakıyolar şimdi kreşe yazdırdım 3,5 yaşında yarım gün gidiyo sonra yine anneanne babanne
Maalesef anneler başka ilde biz memuriyet sebebi ile başka ildeyiz.Bakıcı olacak kişi üst komşum ..Bir kere bırakıp pazara gittim deneme için ama o kadar ağlamışki ben gelince anca sustu. Ben varken duruyor ediyor ama tek olarak biri ile kalmıyor bunu engellemeye çalışsam da çocuğu bırakıp bi yere gidebileceğim kimse olmadı eşimden başka. O yüzden bana çok düşkün.Memurluk olmasa okula kadar çalışmazdım ama işte olmuyor bi kalemde slip atmak

Biz de yeğenime bakmıştık ve henüz 3 aylıktı. İlk günler çok zorlu geçiyor. Sürekli ağlamıştı komşular bile ne oluyor diye korkmuştu.. 2. Gün biraz daha sakinledi. Bu şekilde bize alıştı. Biraz daha sabırlı olun. Sizinki daha büyükmüş.

Merhaba üzerinden 2 geçmiş mesajınızın ama bende ücretsiz iznim bittiği için 1 ay sonra 26 aylık oğlumu bakıcıya bırakıp işe başlayacağım .Neler yaşadınız alışma süreci zor mu . Ben nasıl alışacağım ve kuzum çok ağlar mı endişesi yaşıyorum :KK43:
Sana tavsiyem işe başlamadan 10 -15 gün önce alışma turu olması açısından bakacağı kişi ile birlikte bakmaya çalışın.Özellikle sizin işte olacağınız saatlerde olsun. birbirlerine alışmaları için biraz birlikte zaman geçirsinler.Bakacak kişi,yemeğimi yedirmeye çalışsın,çocuğunuzun rutinleri varsa onlara alışsın.

Maalesef anneler başka ilde biz memuriyet sebebi ile başka ildeyiz.Bakıcı olacak kişi üst komşum ..Bir kere bırakıp pazara gittim deneme için ama o kadar ağlamışki ben gelince anca sustu. Ben varken duruyor ediyor ama tek olarak biri ile kalmıyor bunu engellemeye çalışsam da çocuğu bırakıp bi yere gidebileceğim kimse olmadı eşimden başka. O yüzden bana çok düşkün.Memurluk olmasa okula kadar çalışmazdım ama işte olmuyor bi kalemde slip atmak
Tabi bende öyle çok zor geldi, kaç kere ağladım neden çalışıyorm diye istifa etcem diye ama o öyle olmuyo zamanla atlatıyosun inş kolay geçer

Back
X