Aminherseyin hayirlisi. günde kac saat caliscaksin?
Oof oof. Babaannesi bakacak. Daha doğrusu deneyecek. O bakamam derse o zaman halim harap asılÇok zor o kadar iyi anlıyorum ki ..Kim bakacak peki
Babaannesi bakacak, evet onun için çalışacağım / çalıştım ama şunu da atamıyorum beynimden. Ilerde büyüyüpte anne keşke bu imkanlara sahip olmasaydık ama seninle olsaydım sen büyütseydin beni derse kahrolurumBebeğe kim bakacak?
Siz büyük fedakarlık yapıp onun için çalışıyorsunuz kendinizi üzmeyin.
Hem tamamen atmıyorsunuz ya ilklerinde yine siz olacaksınız inşallah.
Mümkün değil canımPart time çalışanız?
Evet bende böyle teselli ediyorum kendimi ama içimdeki o huzursuzluğu yok edemiyorum. Bi yandan teselli olup diğer yandan içimi kemiriyor bişeyler8 ay yine iyi bakmışsın. çok daha erken bırakmak zorunda kalanlar var. ama bunların hepsi onun için daha güzel bir geleceği olsun diye...
Sut iznin yok mu? Trafik vs ile toplam da kaç saat ayrı kalacaksın.Amin9 saat çalışacağım
Şuan doğum iznindeyim. 8 aylık olunca bende ise döneceğim mecburen. Endişenizi üzüntünüzü o kadar iyi anlıyorum ki. Istiyorum ki hep dibimde olsun.Kimilerine göre belki çokta abartılmaması gereken bi mesele. Sonuçta milyonlarca çalışan anne var. Ama her anne bu bunalım yolundan geçiyor dimi? Bebeğim şuan 8 aylık,kurumsal bir şirkette çalışıyorum ancak bu kadar izin alabildim. Bebeğim olsun diye tedaviler gördüm vazgeçtikten bir kaç ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğim tatlı bi heyecandan çok eziyete dönüştü,çalışmak zorundaydım ve 33 haftalıkken erken doğum yaptım. Psikoloji olarak hiç rahatlayamadım 8 aydır evdeyim çok şükür oğlum şuan sağlıklı ama yaşadıklarımın etkisinden bir türlü çıkamadım derken ayrılma vakti geldi çattı. 21 haziranda iş başı yapacağım ve uykularım kaçıyor. Nasıl olacak,uyku düzenimiz yok,istediğim gibi yetiştirebilecek miyim,ilklerini göremeyeceğim belkiler vs. beynimi kemirip duruyor. Bu konuda tecrübe sahibi ya da önerilerde bulunabilcekler varsa çok memnun olurum.
Dipnot: çalışmak zorundayım
Uzun oldu biraz kusuruma bakmayın. Bi derdim vaar kendime göre çok büyük !!!
Babaannesi bakacak, evet onun için çalışacağım / çalıştım ama şunu da atamıyorum beynimden. Ilerde büyüyüpte anne keşke bu imkanlara sahip olmasaydık ama seninle olsaydım sen büyütseydin beni derse kahrolurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?