Bebeğimi bırakıp işe gitme vaktim geldi :(

Allah hepimizin/herkesin yardimcisi olsun. Sağlik olsun napalim alışıcaz oyle ya da boyle.

Cok uzuluyorum ama hayatin gercegi bu. Yapicak hicbiseyimiz yok Allah yardim etsin

Haklısınız

Ben de haftaya 6 yasindaki kizimi annemin yazligina birakip donecegim, gunlerdir uyuyamiyorum bu yuzden...
Yasi kac olursa olsun calisan anne olmak da zor, calisan anne cocugu olmak da...
Annemi daha iyi anliyorum. Anneligin ne kadar zor ama bi o kadarda guzel oldugunun farkina varıyorum. karmakarisik kendimi cok tuhaf hissediyorum belkide adapte olamadim hala. Bilemiyorum

Bakış açınıza hayran kaldım gerçekten.her insan farklidir , bebegimle aramdaki bağ haric cokta duygusal bi insan sayilmam ama bilemedim abartiyomuyum gercekten! Keske bende sizin gibi olsam demeyecegim. Zamanla olurum belki buyuk konusmamak lazim.

Umarım boyle olur. Ne sekilde olursa olsun alismak zorundayim alışılır.

Amin canim insallah

Bunlari duymak iyi geldi sağ olun.

Dimi napalim duzen boyle ne yazik ki.

Ne guzel, sevindim adınıza. Insallah bana da nasip eder.

Insallah canim. Seneye krese vermeyi dusunuyorum zaten cunku kayinvalidemde hasta kadincagiz.

Canım seni biliyorum zaten boyle daha minnaklari duyunca size hakaret ediyormusum gibi geliyor,kendime kızıyorum ama sonra ogluma bakınca kıyamıyorum yine. Alisicam tabiki belki alisincada kendime kizicam keske o kadar uzulmeseydim diye

Zaten bu enerji emiciler bitirdi beni. Ay calismasan olmazmi nasil kiyacaksin,cok zor olucak bence aç kal ama 3 yasina kadar kendin bak. Sacma sapan can sıkan yorumlar.
Deneyimli insanlardan duymak daha guzel. Sağ olun.

Hmm suanlik tek kisi bakacak gibi gorunuyor. Umarim degismez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…