Demez. Kendimden biliyorum. Çalışan anne çocuğuydum. Bugün iyi ki de çalışmış beni en iyi şartlarda okutmuş diyorum. Şimdi de emekli ve huzurlu.Babaannesi bakacak, evet onun için çalışacağım / çalıştım ama şunu da atamıyorum beynimden. Ilerde büyüyüpte anne keşke bu imkanlara sahip olmasaydık ama seninle olsaydım sen büyütseydin beni derse kahrolurum
Amin9 saat çalışacağım
Bu ilkleri görememe olayı dramatize eden şey.
Yok öyle bir şey ya.
Sabah anne diyen bebe akşam da der, sabah tay tay duran bebe akşama kadar koşmayı öğrenmez, o tay tay durmayı illa ki görürsünüz.
Hiçbir şey kaçırmayacaksınız yani.
Özlemek, işten sonra ona koşup sarılmak çok güzel.
Bütün gün dipdibe olmak tahammülü zorluyor bence.
Mümkün olsa birkaç ay daha kalsanız keşke, ama başlamanız gerekiyorsa da olumlu yönlerine odaklanın.
Uyku düzeni de belki babaannenin elinde oluşur, deneyip göreceksiniz.
yooo vallahi hic birsey de olmuyor aynen dedigin gibi ilk o anda gorunce basimiz arsa degdigi falanda yok ben calismiyorum su an evdeyim yapayalniz iki evlat buyutuyorum ama inan.o kadar yiprandim ki isteyen elestirsin evey surekli evse durmaktan arkalarini toplamaktan yetisememekten yoruldum isim olsaydi diyorum dahami iyi olurdu insallah ufagin biraz.daha buyusun hemen baslicam calismaya cunku kim ne derse desin bi zamanda hayat zor calismak sart neredeyse Allah yardimcimiz olsunAyni seyi yazacaktim ki sen yazmissin..
ilkleri ilk anne gorunce ne oluyor ki? Ilk yuruyen cocuk zaten bir omur yuruyor hani bu gunes tutulmasi gibi omurde bir kere olan bir sey degil ki? Bence tam tersi calisan anneler cocuklariyla cok daha iyi iletisim icinde oluyorlar cunku birbirlerini ozluyorlar ve paylasacak daha cok seyleri oluyor. Durumunuzu trajik hale getirip kendinizi yipratmayin, emin olun cocugunuzun gozunde de guclu bir anne olacaksiniz..
Küçükken bir kitapta okumuştum, anne bebegini komşuya bırakıp işe veya başka bir yere gidiyordu.Ayni seyi yazacaktim ki sen yazmissin..
ilkleri ilk anne gorunce ne oluyor ki? Ilk yuruyen cocuk zaten bir omur yuruyor hani bu gunes tutulmasi gibi omurde bir kere olan bir sey degil ki? Bence tam tersi calisan anneler cocuklariyla cok daha iyi iletisim icinde oluyorlar cunku birbirlerini ozluyorlar ve paylasacak daha cok seyleri oluyor. Durumunuzu trajik hale getirip kendinizi yipratmayin, emin olun cocugunuzun gozunde de guclu bir anne olacaksiniz..
Küçükken bir kitapta okumuştum, anne bebegini komşuya bırakıp işe veya başka bir yere gidiyordu.
Bebek ilk defa anne demiş, akşam komşu bunu hevesle anlatmış, anne ağlamış falan filan.
Ben de ne kadar duugusal diye okuyorum, bizim bebeden sonra fark ettim düşüncenin saçmalığını.
Kitaplarla filmlerle iyi işlemişler bizi, olan bu.
Evet haklısınız çokta farkındayım bunun ama korkutuyor işte. Yaşayıp görücem artıkYapmayın lütfen , bu kadar üzülmeyin . Tabiki çalışan anne olmak zor . Ama bu şekilde büyüyen sadece sizin çocuğunuz değil . Kadın doktorlar , öğretmenler , avukatlar , fabrika , şirket çalışanları ve daha niceleri . Elbette zor oluyor ama İnanın insan alışıyor . İşteyken açıp fotoğraflarına bakıyorsunuz , özlüyorsunuz . Ama yeri geliyor az rahat ver be çocuğum diyorsunuz . Emin olun çalışmak iyidir . Bazen de evdeki koşuşutırmacadan kaçıp dinlenmektir. Değişik insanlar görüp Yeni muhabbetlerdir. Sadece biraz özlem ve eve dönüşte koşuşturmayla geçen zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?