seni cok iyi anliyorum.ben de oyleydim.bebekle ilgisi yok.sen yeni duzene alismakta zorlaniyorsun.bir de benim dogum zor gecti.onun getirdikleri ile birlikte zor cocuk degildi ama cok ilgi istiyordu.hala da oyle.belki de ben onu oyle yaptim bilmiyorum.simdi bile hasta olsa benim moral sifir..cabuk demorilize oluyorum.ama ayaga kalkmayi bilmek gerekir.sen de bitiyor herseyArkadaslar sukur et soyle boyle yorum atanlar olmus sukrum buyuk inanin bebegimi cook seviyorum sabaha kadar ozluyorum carsiya gitsem kostur kostur geliyorum o benim olmazsa olmazim rabbim omur versin
Ama bazen beymim kitleniyor herseyi olumsuz dusunuyorum rahat oldugum zamanlar aklima geliyor engel olamiyorum ruhum daraliyor bilmiyorum
Bebek büyütmek kolay değil, özellikle ilk kez anne olanlar için. Zorlanması normal, sizin mesajınız enteresan. Bebek için pişman olduğunu söylemiyor, yalnızca paylaşıp rahatlamak için bir konu açmış. Çalışan biraz daha evde kalabilsem, evde olan biraz çıkabilsem, çocuğu olan büyüse, olmayan çocuğum olsa..herkes bir şeyler geçirir içinden, kimi zaman daha hassas olur, insanlık hali. Gereksiz bir tersleme olmuş bu.Ne kadar çıtkırıldım, zayıf insanlarsınız... Ne demek 12' ye kadar yatanlara kurslara gidenlere özeniyorum? Yapmasaydın çocuk, zorla mı yaptınız? Enteresansınız vallahi... Çalışmıyorsundur üstelik?
Geçecek tabiki hatirlamayacaksin bile ...Yada tecrübe olacak başkalarına yardımcı olmaya çalışacaksın .hepimiz geçtik o yollardan . Çoğumuz böyle hissetti belki de .. ilaç kullanmak yerine terapi deneyebilirsin. Bu dönemlerde insanların konuşmaya ,anlatmaya ,içini dökmeye çok ihtiyacı oluyor .Kizlar cok kotuyum psikolojim berbat beynimin ici bir milyon Allahim olucek gibiyim
Hasta olduk bebegimle 10 gunde atlattik sukur iyiyiz ama insanin cani hic mi bisey istemez?
Ne yemek yapmak ne ev toplamak ne de baska bisey ev su an berbat hic yapmadim dogrudurust 10 gundur
Bebeğim uyur uyumaz yataga kosuyorum
Sadece yillarca uyusam
Bebegimi oyalamak bi iskence enerjim 0
Onu benim herseyim ama neden boyleyim
Hep imreniyorum gezip tozanlara
12 ye kadar yatanlara
Kurslara vs gidenlere
Esim is saatleri uzun bana yardimi sifir
Cok bubaliyorum
Bi yere cikmak olum geliyor esyalari hazirla 3. Kattan asagi in oglum 6 aylik 11 kilo cok yoruluyorum onu tasirken
Bu hastalik doneminde zorlandk baya ama gecti
Sukur saglikli bebegim var
Ben herseyi biliyorum ama beynimin icindeki susmuyor
Olmek istiyorum
Gecicek mi bu gunler emzirmeyi birakip psilolaga gidip ilac mi kullansam cok kotuyum
Bence 6 ay çocuğun en güzel zamanı falan değil katılmıyorum . Yorgunluk çok fazla hissettiklerin çok normalHaklisiniz ben herseyin farkindayim ama beynimdeki olumsuz dusunceler veni esir almis berbatim gercekten olumlu dusunemiyorum ;(
Şu cevabınızda konu sahibine nasıl yardımcı olmayı planladınız acaba ?bende ıkı tane cocuk buyuttum 12 - 9 yasındalar
gurbette tek basıma hemde
hep buyuseler rahat ederım dıye dıye yıllar gectı gıttı hıc bırseyın zevkıne tam varamadan
sende suan aynı durumdasın sanırım
tecrubelı olarak soyluyorum o buyusede bı rahat etsem malesef olmuyo
her yasın ayrı zorlugu varmıs onu anladım yanı anne olunca oyle cocuksuz oldugun zamankı gıbı hıcbır zaman rahat olmuyorsun malesf
Bazen konu sahiplerini silkelemek kendine gel toparlan diyebilmek icin bu mesajlara da ihtiyac var.Şu cevabınızda konu sahibine nasıl yardımcı olmayı planladınız acaba ?
Ne kadar çıtkırıldım, zayıf insanlarsınız... Ne demek 12' ye kadar yatanlara kurslara gidenlere özeniyorum? Yapmasaydın çocuk, zorla mı yaptınız? Enteresansınız vallahi... Çalışmıyorsundur üstelik?
- Ölmek istiyorumBazen konu sahiplerini silkelemek kendine gel toparlan diyebilmek icin bu mesajlara da ihtiyac var.
Doğum omcesı yasantın nasıldı? Uyumayı cok sever mısın? Ablam cok uyurdu, uykusuzluk mahvederdı onu hep ve bebek oldugunda ıstedı gibi yatamadıgı ıcın delirmişti başlarda. Ama sonra bebegının uykudan kıymetlı old anladı da kendıne geldı cok sukur. Yardımcı alabilecej gucun var mı? Varsa haftada 1 gelsin rvını temızlesin. Dagınıklıgı sen yvad yavas hlledersın. Yemek de ıkı cesıt yp gıtsın.. Ben bazen bı cırba bı salata yapıyorum.Kizlar cok kotuyum psikolojim berbat beynimin ici bir milyon Allahim olucek gibiyim
Hasta olduk bebegimle 10 gunde atlattik sukur iyiyiz ama insanin cani hic mi bisey istemez?
Ne yemek yapmak ne ev toplamak ne de baska bisey ev su an berbat hic yapmadim dogrudurust 10 gundur
Bebeğim uyur uyumaz yataga kosuyorum
Sadece yillarca uyusam
Bebegimi oyalamak bi iskence enerjim 0
Onu benim herseyim ama neden boyleyim
Hep imreniyorum gezip tozanlara
12 ye kadar yatanlara
Kurslara vs gidenlere
Esim is saatleri uzun bana yardimi sifir
Cok bubaliyorum
Bi yere cikmak olum geliyor esyalari hazirla 3. Kattan asagi in oglum 6 aylik 11 kilo cok yoruluyorum onu tasirken
Bu hastalik doneminde zorlandk baya ama gecti
Sukur saglikli bebegim var
Ben herseyi biliyorum ama beynimin icindeki susmuyor
Olmek istiyorum
Gecicek mi bu gunler emzirmeyi birakip psilolaga gidip ilac mi kullansam cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?