bebegimi dogurmaya karar verdim

benim cocugumu elimden almaya allah disinda kimsenin gucu yetmez dunyayi ayaga kaldiririm yine vermemm..
Bunca sorumluğu tek basiniza üstünüze alan sizsiniz tabyykide vermeyin ama yıllar sonra karşınıza çıkacak emin olun..

bir istemiyorum dedi snra ustume ne duserse yaparim dedi borc batagindayms kendini kurtarsn bize ilismesin yeter ben maddi manevi elimden ne gekiyorsa cocugm icin yaparim..
bir istemiyorum dedi snra ustume ne duserse yaparim dedi borc batagindayms kendini kurtarsn bize ilismesin yeter ben maddi manevi elimden ne gekiyorsa cocugm icin yaparim..
Canım inşallah çok mutlu olursun . Herkes destek olmuş kararında ama bilmiyorum kendi hayatından ödün vermiş olacaksın sanki. Hani tekrar evlenmek sevdiğin biriyle evlat sahibi olmak ihtimalleri de var. Tabi ki yine bunları yaşarsın ama ne bileyim sevmediğin adamdan çocuğun olduğunda hiçbir zaman ondan kurtulamayacaksın.
Yani çok düşündüm yazıp yazmamak için bunu ama yanlış anlama lütfen canım .

benim cocugumu elimden almaya allah disinda kimsenin gucu yetmez dunyayi ayaga kaldiririm yine vermemm..
Bebegi senden almasi o kadar kolay degil. Hukuk denilen birsey var. Neyse bunlari dusunmeyin zaten. Bpyle birsey yapacagini sanmiyorum ben.
Saglikli, sihhatli, hayirli olmasini dilerim. Tum guzellikler senin ve bebeginin olsun.
Bir anne olarak sunu da belirtiyim. O seni anne karninda da olsa duyuyor. Ara sira sarki soylemeyi unutma ona, sev onu. Sen huzurlu bir hamilelik gecirirsen bebegin de huzurlu olur, dogduktan sonra da huzurlu olur.

..bosandm ben zatenn. o sahisla hicbir alakam yok artik ve cok huzurlu ve mutluyum kendi evimdeyim sanki iki kisilik yasiyorum
Hayırlı olsun.
Ama artık o şahısla çok ciddi bir alakanız olacak.
Gerektiğinde veya bazen gerekmediğinde bile görüşmek durumunda kalacaksınız.
Ben bunu ne olursa olsun yapamazdım, daha doğrusu yapmayı tercih etmezdim, aramda hiç bir bağım kalsın istemezdim ama tabi bu benim fikrim.
Sizin hayatınız sizin kararınız. Bize sadece saygı duymak düşer.

Güzel bir hamilelik ve kolay bir doğum dilerim..

Son düzenleme:

Şu yazdığınız var ya, benim boşanma fikrini milyon kez düşünmemin tek sebebi. Hayatından çıkarıp atamazsın adamı. Çocuğunun babası olmaya devam edecek ve istemesen de görüşeceksin. Zamanla çocuğu da etkileyecek. Aslında hayatının tam ortasında olacak (çocuktan dolayı) ama sözde ayrılmış olacaksın.

Düşünsene öfkeden deliye de dönsen bir şey diyemiyor, yapamıyorsun. Muhtemelen boşandıktan sonra çirkef bir pisliğe dönüşecek olan adam, (boşanan adamların birçoğu böyle oluyor) oğlunı görmesin çirkefliğini bulaştırmasın isterken duvara tosluyorsun. Ama onun babası. Ne olursa olsun babası.

E hadi yeni hayat kurayım mümkünse ülke dışına kaçayım desen o da olmaz. Babasından ayıramazsın. Yeniden evlenmek falan zaten ayrı facia. Üvey baba tantanası. Hatta bu noktada iyice zıvanadan çıkıp "çocuğuma üvey baba-anne istemem" deyip her türlü pisliği yapan insan gördüm.

Velhasılı ortak çocuk varsa boşanamıyorsun. Yok yani öyle bir şey. En fazla kağıt üstünde eşin olmuyor ama hep hayatında kalıyor. Aman ruhum daraldı yine...

Mutlu ve sağlıklı ömrü olsun inşallah..
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Biraz ayrıntı ekleyin konuyu bilmeyen insanlar için :) tamam geri zekalı olmayanlar için mevzu az çok anlaşılıyor da böyle çok havada kalmış konu. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Eski konuya sende yorum yaptın diye hatırlıyorum, =))

Yaaaaaa çokkkk sevdindimmmmm...
Bu konu ile alakalı tekrar konu açacağını tahmin ediyordum.
Ya kıyamayacak aldırmadım diyecek, yada aldırıp çok pişman oldum diye konu açacağın günü bekliyordum.
Çok şükür ki, evladına kıymadın
Evt çok çok zor bi süreç ama sen bunun üstesinden kolaylıkla geleceksindir

Size harfi harfine katılıyorum.
Ben ondan bu duruma cesaret edemezdim. Ben bu durumu yaşamadım ama yaşayan tanıdıklarım var.
Eski eşini kontrol etmek için çocuğunu sıkıştıran mı istersin, kadın yeniden evlenmeyi düşününce tehdit eden mi istersin, bir sürü tantana..
Maalesef çocuk olunca kopamazsın, evet belki şanslıysan eski koca çok garez birine dönüşmez. Ama çoğu erkek, ya eski eşi hayatına birini alınca ya da tekrardan evlenmeyi düşününce zıvanadan çıkıyor.
Zor bir karar.
Bir yanda çocuğundan vazgeçmek istemiyorsun ama o çocukla birlikte maalesef eski eş de tekrar hayatına giriyor.
Sizin için de umarım sorunlar çözülür, zamanla bazı eski eşler kabul ediyorlar diye duydum. O zaman umarım çabuk olur.

Erkekler biraz sınırlarını bilse aslında her şey çözülecek de, daha bizim toplumda maalesef zaman var gibi..

Herkese açık bir sosyal medya hesabı kur eğlen gez mutluyum fotoğrafları paylaş. Illaki stalklayacaktir. Görsün onsuz ne kadar mutlu olduğunu. Beynine bi dank etsin bakalım. Hatta hamile blogu da olabilir takip ederiz

Benim kocamın yapacaklarını tahmin etmek zor değil. Hayatı zindan eder bana. Fiziksel bir şiddet göstermez ama muhtemelen ince ince delirtir beni. Çocuğu da gayet kullanır.

Bazen yeterince yaşadık ölelim artık mümkünse diyorum valla bak. Sıkıştım kaldım hiçbir şey yapamıyorum. Oğlum var işte...

Ben çok geride kalkışım ya. En son kimyasal gebelik vs demiştin gerisini kaçırmışım. Kese falan göründü yani öyle mi ? Çok mucizevi tam da ayrılmışken ..

Kararınız hayırlı olsun. Bu süreci sağlıkla huzurla geçirmenizi dilerim. Güçlü bir kadına benziyorsunuz... Bir de dipnot bi arkadaşımla bugün telefonda konuştum kendisi 46 yaşında bekar. Evlenmemiş olma konusunu hiç takıntı yapmayan sağlam karakterli biridir. Bugün ilk defa çocuğunun olmasını istediğini dile getirdi. Yani bu konu kadınlarda tuhaf bir içgüdü sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…