- Konu Sahibi kesenmakas
-
Ben bu yorumu normal standartlarda bir kv icin yapmıştım. Konuyu açan siz olsaydiniz, aman annene bırakma derdim tabi:)
Tedbir almayın demedim ki, bilakis ev güvenli olsun ki beş dakikayı dert etmeyin demek istedim. ( Beş dkdan sonrasını ben de kabul etmem bu arada) Çünkü kimse uyuyan çocuğun başında bekleyemez her an her saniye.
gercekten cok uzucu ve bu kısıler benım akrabam uzuntulerıne oyle tanık olduk kı cok korkuyorum bende nerdeyse 4 yasayacak cocugum var daha kımseye bırakmadım mesela evlılık yıl donumu dogum gunu dugun gıbı seylerde bana bırak dıyorlar . kusura bakmayın dıyorum keyfı olarak bırakamam aılece gıdeceksek gıderız yoksa yok hastane gıbı amelıyat gıbı durum olur onda da babasına bırakırım bır cocuga hıc kımse annesı gıbı bakamıyor anne dıkkatı bırtek o cocugun annesınde oluyor . tabıkı onlarda evlat buyuttu ama gercekten herkes kendı cocuguna daha dıkkatlıay cok kötü oldum. Allah göstermesin
YooNeyse mesajımın küçük bir kısmını alintilayip cevap verdiğinize göre diğer şeyler yerine ulaşmış demek ki
gercekten cok uzucu ve bu kısıler benım akrabam uzuntulerıne oyle tanık olduk kı cok korkuyorum bende nerdeyse 4 yasayacak cocugum var daha kımseye bırakmadım mesela evlılık yıl donumu dogum gunu dugun gıbı seylerde bana bırak dıyorlar . kusura bakmayın dıyorum keyfı olarak bırakamam aılece gıdeceksek gıderız yoksa yok hastane gıbı amelıyat gıbı durum olur onda da babasına bırakırım bır cocuga hıc kımse annesı gıbı bakamıyor anne dıkkatı bırtek o cocugun annesınde oluyor . tabıkı onlarda evlat buyuttu ama gercekten herkes kendı cocuguna daha dıkkatlı
ben hep kreslerden yanayım . kendı doktoru var 3 aylıktan ıtıbaren alan yerler var ılacı beslenmesı nasıl ıstersen oyle yerler var . torun sevme zamanı hala cocuk buyutuyor buyukler cocuk buyutmek gercekten ınanılmaz zor . yaslılar ıcın uygun degıl cocuk buyutmek. onlarda gencken buyuttuler zaten 50-60 lı yaslardakı ınsandan 30 yasındakı dıkkatı gucu de bekleyemeyız
herkesın basına gelebılecek acı bır olay allah korusun . oyuzden herkes ısını saglama almalı ıkı dk dan bırsey olmaz dememek gerek hayatda hersey olur
Günaydın hanımlar.
Sakince işe geldim. Ama aklıma geldikçe hala geriliyorum.
Bugün oğluma k.validem bakıyor.
Annemler, kayınvalidem ben aynı apartmandayız.
Çıktığımda oğlan uyuyordu, aşağı indim apartmandan çıkınca kendi annemlerden bir şey almam gerektiği için döndüm. Onlardan tekrar çıkıp asansörü çağırdım. Asansör kayınvalidenin katından indi ve asansörde k.validem vardı. Bi an şok geçirdim. Oğlum 15 aylık ve yanında değil.
Çamaşır makinesinde çamaşır varmış, makinesi bitmiş mi diye bakmaya inmiş evine
Oğlan uyuyordu merak etme dedi.
Bendeki tedirginliği görünce çıkınca resim gönderirim dedi.
Anne uyanırsa çok korkar dedim sadece.
Bu arada kendi yatağında yatmıyordu, benim yatağımdaydı. Daha önce bir kez yataktan düştü. Yanları korunaklı aslında yastıkla falan ama henüz yürümese de yataktan falan inmeye çalışıyor.
Belki 5dk ama içim çok çekildi.
Kayınvalidemi çok severim, aramız iyidir, oğluma da allah için iyi bakar fakat bu durum beni çok gerdi. Kendisine herhangi olumsuz bir şey söylemedim.
Siz bu duruma nasıl yaklaşırsınız?
Yoo
Sadece konu sahibini savunduğunuz yer komiğime gitti
Konu sahibi pimpirik mi yapıyorum demiş bende kendi düşüncemi söyledim
Neden kvyi hatalı bulanlar diğer insanların görüşünü alıntılayıp bakın ama şöyle.... tarzında mesaj yazıyorlar anlamıyorum
Benim düşüncem bu kadar prenses modda olmaya gerek yok
Yok uyar yok nasıl gider ya asansör bozulsaydı falan sdfhjk fazla abartı şeyler
Kvden mum duruşu çocuğun başında durması bekleniyor sanırım
Birkaç kişinin başına geldi diye felaket tellalı olmaya gerek yok evrene negatif enerjiler göndermeyelim
Çok hassas olan çalışmaz çocuğuna bakar
Asgari ücretle tek maaşla evini geçindirebilen insanlar var ya tutumlu olup evinde durup çocuğa bakılır ya da bu kadar mızmız olunmaz
Günümüzde prensesler türedi..neyse
bu benim.anneme ozgu degil ki. eskiden daha cok vardi ev kazalari. cunku tabi ki hem isleri de coktu ama bu kadar bilinc de yoktu. unutmayin onlarda buyuttu demistiniz ya 20_30 yil onceki bilgilerle ayni degil ki. 4 yil arayla 2. kez anne oldum o zaman bile bilgilerim sıfırlanmış gibiydi.
tecrubeliler diye tamamen onlara birakmak gerekmiyor bunu anlatmak istedim.
zaten konu sahibi baya ılımlı. ben olsam o an uyarmistim.
benim kvalidem de cocuk buyuttu. oglum da o bakti. ama mesela balkona cikip dusmesin diye vaktiyle orda seytn var su var bu var demis. sonradan farkettik. cocuk evde bask odada tek duramiyor su an. illa biz de olacağız. bunu yaptığını anladigim an uyardim. esime de ekstr belirttim onu daha iyi dinler diye.
yoksa o da cocuk buyuttu diye tamamen ona biraksak bambaşka sonuclar olabiliyor. annem icin de aynisi gecerli. sonradan neden uyarmadim diye uzulecegime o an söylerim.
Tehlikeli buldum umarim bir daha yapmaz.Günaydın hanımlar.
Sakince işe geldim. Ama aklıma geldikçe hala geriliyorum.
Bugün oğluma k.validem bakıyor.
Annemler, kayınvalidem ben aynı apartmandayız.
Çıktığımda oğlan uyuyordu, aşağı indim apartmandan çıkınca kendi annemlerden bir şey almam gerektiği için döndüm. Onlardan tekrar çıkıp asansörü çağırdım. Asansör kayınvalidenin katından indi ve asansörde k.validem vardı. Bi an şok geçirdim. Oğlum 15 aylık ve yanında değil.
Çamaşır makinesinde çamaşır varmış, makinesi bitmiş mi diye bakmaya inmiş evine
Oğlan uyuyordu merak etme dedi.
Bendeki tedirginliği görünce çıkınca resim gönderirim dedi.
Anne uyanırsa çok korkar dedim sadece.
Bu arada kendi yatağında yatmıyordu, benim yatağımdaydı. Daha önce bir kez yataktan düştü. Yanları korunaklı aslında yastıkla falan ama henüz yürümese de yataktan falan inmeye çalışıyor.
Belki 5dk ama içim çok çekildi.
Kayınvalidemi çok severim, aramız iyidir, oğluma da allah için iyi bakar fakat bu durum beni çok gerdi. Kendisine herhangi olumsuz bir şey söylemedim.
Siz bu duruma nasıl yaklaşırsınız?
aman kokarsa koksun..1 saatte kokmaz diyorsunuz da o zaman anneniz 1 saat geç başlayabilirdi temizliğe çocuğu sonradan bırakabilirdi
Dar düşünmemek lazım
Bebekle uyumanız çok yanlış . Cok eskiden bir tanıdığım bebeğini emzirmek için yanına almış, uyumuş ve bebek boğulmuş . Çok kötü günler geçirmişler. Şu an 80 yaşında hala vijdan azabından kahroluyor.Telsizimiz var ama kamera yok. Gerek duymamıştım hiç.
Henüz ayırmaya ben hazır değilim galiba oğlanı. Koyun koyuna pek mutluyuz
Dediğiniz gibi henüz priz korumaları falan yok, gerçi ulaşabileceği yerde priz vs de yok şu an.
Çıkarıp asmamak dedimaman kokarsa koksun..
siz sanki çamaşırları dakkasında hemen çıkarıp serebiliyor musunuz her zaman
ortada bir çocuğun güvenliği söz konusu..
çamaşır da neymiş..
benim çocuğuma öyle bir şey yapan kvye neler derdim düşünemiyorum...
Oğluma babam bakıyordu tam da sizin oğlunuz gibi 15 aylıktı. Babam çöpü kapının önüne koyarken oğlum kapıyı arkadan kapatmış. Babamda ne anahtar var ne telefon, kalakalmış öyle. Ben de is yerindeyim, eve 15 km uzaklıkta. Babam komşuları dolaşmış, ara ara da evin kapısına gelip oğlum korkma ben gelicem, sen bekle falan diyormuş, oğlum da dede nerdesin gel diyormuş. Sonra babam annemi arıyor komşunun telefonundan çünkü benim numaramı ezbere bilmiyor, annem de başka ilde tabi, o beni arıyor falan yani ben gidene kadar bir saati buluyor ve çok şükür bir şey olmamış. Ev oğluma göre ayarlandı tehlikeli bir şey yok ama yine de ömrümden ömür gitmişti o gün. Bence 1 dk olsa dahi yalnız bırakılmamalı.İşte kestiremiyorum. Ama en kötüsünü düşünüyorum. Anahtarı içeride unutabilir, asansörde kalabilir.
Ben oğlumla yalnızken kapıya çöp bile koyarken kapının kilidini çıkartıp çöpü atıyorum kapı falan kapanır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?