- 24 Aralık 2014
- 5.321
- 7.123
- 398
O az gelir bence anne keskin nişancı tutsun çocuğuna yaklasanlarin alnının çayından vurdurtsunBebekler uzaktan sevilir biz millet olarak bir alisamadik buna bende bebek çok seviyorum dışarda bazıları gerçekten çok sosyal oluyorlar bakıp bakıp gülücük atıyorlar bende uzaktan gülümsüyorum ya da ne kadar tatlısın sen maşallah diyorum asla dokunmuyirum acaba çocuğun yakasına bana dokunma falanmi yazsanız fotoğraf çekmek ayrıca düşüncesizlik benim 10 yaşındaki oglumun bile fotoğrafının çekilmesine izin vermem ne münasebet
Tam bir yabanilik. Çocugun başını oksamaktan ne zarar gelecek çocuğa. Sürekli hasta, mutsuz , yabani cocuklarin anneleri hep sizin gibiler biliyor musunuz? Utanmasaniz dokunana bebeğimi taciz ediyor falan diyeceksiniz. Çocuklara bakmaya korkacak insanlar. Yavru kedi yavru köpek yavru kuş yavru insan yani bebek sevimlidir ve sevilir. İnsanlar da sevgilerini temas kurarak gösterir. Siz yabani olabilirsiniz ve çocuğunuzu da o şekilde yetistirebilirsiniz. Ama samimi insanlar şunun eli pis sunun kıyafeti lekeli şunun yüzü kirli diyerek insanlari itmez aksine bu sevgiye ortak olur. Merka etmeyin bebeğiniz başı oksaninca ölmeyecek. Eline dokununca hastanelik olmayacak. Abartmayın yeter yaMıncıklamanıza gerek yok zaten. Temas da etmemelisiniz. Ben ders vermiyorum. Ben sizin kadar tecrübeli değilim. 5 aylık yeni bi anneyim. Bebeğimi büyütürken yanlış bir şey yapmamak için okuyup araştırıyorum. Size söylediklerim uzman görüşüdür. Ama onlar değil en iyisini siz biliyorsunuz sanırım. Bilgilerinizle devam edin. İyi günler
Görmemisin çocuğu olmuş tutmuş şeyini koparmisTam bir yabanilik. Çocugun başını oksamaktan ne zarar gelecek çocuğa. Sürekli hasta, mutsuz , yabani cocuklarin anneleri hep sizin gibiler biliyor musunuz? Utanmasaniz dokunana bebeğimi taciz ediyor falan diyeceksiniz. Çocuklara bakmaya korkacak insanlar. Yavru kedi yavru köpek yavru kuş yavru insan yani bebek sevimlidir ve sevilir. İnsanlar da sevgilerini temas kurarak gösterir. Siz yabani olabilirsiniz ve çocuğunuzu da o şekilde yetistirebilirsiniz. Ama samimi insanlar şunun eli pis sunun kıyafeti lekeli şunun yüzü kirli diyerek insanlari itmez aksine bu sevgiye ortak olur. Merka etmeyin bebeğiniz başı oksaninca ölmeyecek. Eline dokununca hastanelik olmayacak. Abartmayın yeter ya
Okuduğunu anlama konusunda sıkıntılarınız var sanırım ama merak etmeyin hayatta hiçbir şey için geç değilTam bir yabanilik. Çocugun başını oksamaktan ne zarar gelecek çocuğa. Sürekli hasta, mutsuz , yabani cocuklarin anneleri hep sizin gibiler biliyor musunuz? Utanmasaniz dokunana bebeğimi taciz ediyor falan diyeceksiniz. Çocuklara bakmaya korkacak insanlar. Yavru kedi yavru köpek yavru kuş yavru insan yani bebek sevimlidir ve sevilir. İnsanlar da sevgilerini temas kurarak gösterir. Siz yabani olabilirsiniz ve çocuğunuzu da o şekilde yetistirebilirsiniz. Ama samimi insanlar şunun eli pis sunun kıyafeti lekeli şunun yüzü kirli diyerek insanlari itmez aksine bu sevgiye ortak olur. Merka etmeyin bebeğiniz başı oksaninca ölmeyecek. Eline dokununca hastanelik olmayacak. Abartmayın yeter ya
Görmemiş,edep,adap,usul bilmeyen ama toplum içinde tutunmaya çalışan biri daha.Hanimefendi ben isim gereği görgü kuralları dersi aldım hala belli araliklarla aliorum.Hizmet içi eğitimim hiç bitmio ve çocuklu aile eğer sizden yardım isterse çocuklarına dokunulmaz.Eli doluysa elindekiler alınır.Sizin gibi cahil birinden çok şey beklememek lazım.Simdi cahil dedim diye ban da yicem ama olsun.Cahil hakaret değil.Sadece bı tespit.Ve siz üzgünüm ama cahilsiniz.Tam bir yabanilik. Çocugun başını oksamaktan ne zarar gelecek çocuğa. Sürekli hasta, mutsuz , yabani cocuklarin anneleri hep sizin gibiler biliyor musunuz? Utanmasaniz dokunana bebeğimi taciz ediyor falan diyeceksiniz. Çocuklara bakmaya korkacak insanlar. Yavru kedi yavru köpek yavru kuş yavru insan yani bebek sevimlidir ve sevilir. İnsanlar da sevgilerini temas kurarak gösterir. Siz yabani olabilirsiniz ve çocuğunuzu da o şekilde yetistirebilirsiniz. Ama samimi insanlar şunun eli pis sunun kıyafeti lekeli şunun yüzü kirli diyerek insanlari itmez aksine bu sevgiye ortak olur. Merka etmeyin bebeğiniz başı oksaninca ölmeyecek. Eline dokununca hastanelik olmayacak. Abartmayın yeter ya
Sokakta tanımadığınız bir insan size dokunsa naparsınız? Otobüste kafede doktor sırası beklerken markette plajda. Biri küt diye geldi sizin bacağınızı mıncırdı. Naparsınız?dokunana bebeğimi taciz ediyor falan diyeceksiniz
Çocuğunuzu korumak istiyorsunız doğaş olarak ancak Aşırı titiz olmanız bağışıklık gelitirmeisne engel olmasın. Bir akrabamızın, çocuğu hastalanmıştı doktor aileye kızmıştı, hiç mi sokağa çıkarmadınız, hiç mi mikrop almadı bu çocuk, bağışıklığı geliimemiş demişti. Sağlıkla büyütün inşaallahMerhaba kızlar, sorun mu değil mi bilemiyorum ama bu ara canımı sıkan bir konu hakkında danışmak istedim.
Bebeğim 9 aylık ve oldu bitti çok sosyal bir bebek, dışarı çıktığımızda sürekli diğer insanlarla göz teması kurup, iletişime girmeye çalışıyor.
Buraya kadar güzel ama benim sorunum temas konusu, insanlar hiç izin bile istemeden sevmek için direkt bebeğimin ellerini tutuyor, burnuna dokunup başını okşuyor vs, yani uyarabildiğim kadar uyarıyorum ama bir türlü tam baş edemedim bu sorunla. Bugün de mesela benimki yine yan masadaki kızlarla cilveleşti durdu, kızlardan biri de bebeğimin fotoğrafını çekmek isteyince izin vermedim. Biraz sonra kalkarken bir baktım kız telefonu bizimkine doğrultmuş, göz göze gelince hemen indirdi telefonunu. Artık sosyal medyada mı paylaşacak ne yapacak anlamadım, canım sıkıldı çünkü ben bile hiç paylaşmadım, paylaşmamayı tercih ediyorum.
Ben mi çok yabaniyim ya da buldumcuk gibi mi davranıyorum bilmiyorum, bu kadarı çok geliyor bana ama çocuğumu da diğer insanlara karşı korkutmak istemiyorum. Nasıl sınır koyabilirim, elimden geldiğince karşı tarafı uyarıyorum dokunma konusunda ama özellikle teyzeler direkt konuya dokunarak giriyorlarSonra eve gelene kadar çocuğu silip duruyorum, oyuncaklarına dokundularsa hemen onları kaldırıp yıkıyorum.
Siz nasıl koruyorsunuz çocuklarınızı ve karşı tarafı da kırmadan sınır koyuyorsunuz?
Büyük bir kağıda dokunmak bakmak foto çekmek yasak yazınMerhaba kızlar, sorun mu değil mi bilemiyorum ama bu ara canımı sıkan bir konu hakkında danışmak istedim.
Bebeğim 9 aylık ve oldu bitti çok sosyal bir bebek, dışarı çıktığımızda sürekli diğer insanlarla göz teması kurup, iletişime girmeye çalışıyor.
Buraya kadar güzel ama benim sorunum temas konusu, insanlar hiç izin bile istemeden sevmek için direkt bebeğimin ellerini tutuyor, burnuna dokunup başını okşuyor vs, yani uyarabildiğim kadar uyarıyorum ama bir türlü tam baş edemedim bu sorunla. Bugün de mesela benimki yine yan masadaki kızlarla cilveleşti durdu, kızlardan biri de bebeğimin fotoğrafını çekmek isteyince izin vermedim. Biraz sonra kalkarken bir baktım kız telefonu bizimkine doğrultmuş, göz göze gelince hemen indirdi telefonunu. Artık sosyal medyada mı paylaşacak ne yapacak anlamadım, canım sıkıldı çünkü ben bile hiç paylaşmadım, paylaşmamayı tercih ediyorum.
Ben mi çok yabaniyim ya da buldumcuk gibi mi davranıyorum bilmiyorum, bu kadarı çok geliyor bana ama çocuğumu da diğer insanlara karşı korkutmak istemiyorum. Nasıl sınır koyabilirim, elimden geldiğince karşı tarafı uyarıyorum dokunma konusunda ama özellikle teyzeler direkt konuya dokunarak giriyorlarSonra eve gelene kadar çocuğu silip duruyorum, oyuncaklarına dokundularsa hemen onları kaldırıp yıkıyorum.
Siz nasıl koruyorsunuz çocuklarınızı ve karşı tarafı da kırmadan sınır koyuyorsunuz?
Aaaa nasıl? Detay verseniz?Büyük bir kağıda dokunmak bakmak foto çekmek yasak yazın
Ne yapılır bilmiyorum kibarca uyarmaya devam edın kim iyi niyetli kim kötü bilemeyiz
Malesef 30 yıllık hayatımda birçok kez pedofoli ile karşılaştım birini eşim dövmüştü ben geride kaldım pişmanım ikide ben vursaydım
Benimde oğlum var bebek sevdikleri zaman öyle hoşuma gidiyo ki durdurup sevip optukleri bile oluyor çok hoşumgidiyoMerhaba kızlar, sorun mu değil mi bilemiyorum ama bu ara canımı sıkan bir konu hakkında danışmak istedim.
Markette alişveriş yaparken eşim bir adamın küçük 6 yaşlarında bir kızın resimlerini bel den aşşagı kısmı özellikle çekerken fark etti. Önce emin olamadı babası falan olabilir diye bir ara kız ailesine gidip birşey gösterince babası olmadığını anladı birde şerefi bozuk ereksiyon olmuştu.Aaaa nasıl? Detay verseniz?
Steril büyütmekten kasıt; kendi oluşturduğumuz kontrollü alanın içinde kalmasını istemek.Ben sizin yorumunuzu anlayamadım, ağlamaya müsamaha göstermemek ne demek oluyor? Ayrıca ilk yorumunuzda duyarsız kelimesi kullandınız, duyarsız olmakla bireyselci olmak arasında dünya kadar fark var.
Steril kelimesinin anlamı belli, ben sizin hangi anlamı kastettiğinizi nereden bileceğim. Daha açık yazmalısınız. Siz el sıkıştıktan sonra elinizi ağzınıza götürmemeniz gerektiğini biliyorsunuz ama bebek bilmiyor. O açıdan düşünürseniz arada çok fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?