- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Yok bayramdı mecbur acile gittim bir daha o doktorun kapısının önünden geçmem. Hani şu geçen sene 10 günlük kurban bayramı tatili vardı ya ne sefil olmuştum. Hiçbir hastane bakmadı. Kadın Doğum evine gönderdiler orda da dalga geçilerek eve döndüm.Doktor da gereksiz gevezeymis. Tekrar ona gitmedin umarım. Kürtajda korkutuyor beni. Ama uyutacaklarmus o biraz rahatlatıyor en azından
Nasıl anladın? Regl kanaması gibi gelmiyor mu düşük yapınca?Evet minicik keseydi ben 6 haftalık düşük yaptım.
Çok sağol cnm .Doktor da öyle dedi zaten elimizde bir belge olsun dedi .Yani neden olduğu anlaşılmıyor. Nedeni de yok galiba ne diyim beynim durduGeçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı bir şekilde.
Detaylı ultrasonda sadece gelişşminin kaçınca haftada durduğunu söylüyorlar. Ve bebeğin gerçekten yaşayıp yaşamadığını daha net aanlıyorlar. Yatış pozisyonundan vs. Bunu kürtaj yasak olduğu için belge ile garantilemek için de yapıyorlar ama yine de iyi birşey cünkü acaba doktor mu farketmedi yaşıyorda anlamadı mı diye düşünüyor yoksa insan
O dalga geçenlere bisey diyecektim ama banlanmak ıstemiyorum. Bilgilendirdigin ve umut olduğun için çok teşekkür ederim cnmYok bayramdı mecbur acile gittim bir daha o doktorun kapısının önünden geçmem. Hani şu geçen sene 10 günlük kurban bayramı tatili vardı ya ne sefil olmuştum. Hiçbir hastane bakmadı. Kadın Doğum evine gönderdiler orda da dalga geçilerek eve döndüm.
Ne güzel moral oldun çok sağol.BEn değil ama ablam, görümcem, arkadaşım, kuzenimin eşi hepsi yaşadı. Şu an hepsinin de çocuğu var. O yüzden hiç sıkma canını çok sık rastlanıyor gerçekten
Hayır kese düştükten sonra regl kanamasına döndü. Burda açık açık anlatamıyorum biraz mide bulandırıcı :)Nasıl anladın? Regl kanaması gibi gelmiyor mu düşük yapınca?
Çok şaşırdım, internetten de baktım. Gebeliğin kese bozulmadan sonlandığı hali var birkaç tane. Öyle sanırım sizin de.Hayır kese düştükten sonra regl kanamasına döndü. Burda açık açık anlatamıyorum biraz mide bulandırıcı :)
Canım küçüktü benim bebeğim 6 haftalıktı. Minicik bir şeydi. Kese bozulmadan düşmüştü. Kanamayla oldu yine anlatamıyorum ki açık açık :)Çok şaşırdım, internetten de baktım. Gebeliğin kese bozulmadan sonlandığı hali var birkaç tane. Öyle sanırım sizin de.
Ama ilk kez duydum ve gördüm. Ben sadece kanamayla düşük oluyor ya da kürtajda parçalayarak alıyorlar diye biliyordum.
Doktorlar sürekli deneyin diyor. Ama insan ilkte böyle birşey yaşayınca şaşkına dönüyor. Hiç ara verme canım korunöa süresi fln. Bir sonrakinde her ihtimale karşı doktorundan kan sulandırıcı iğne iste.Çok sağol cnm .Doktor da öyle dedi zaten elimizde bir belge olsun dedi .Yani neden olduğu anlaşılmıyor. Nedeni de yok galiba ne diyim beynim durdu
Bilgim yok geçmiş olsun başınız sağolsun demek istedim8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
Ne güzel moral vermiş. Sen sanırım düşük olduğu için tekrar denedin. Bana doktor 3 denemeyin dedi sanırım kürtaj olacağı icinGeçmiş olsun.
İlk gebelikte nedense öyle oluyor. Çevremde de ilk gebeliği düzgün ilerleyen olmadı.
Benim de 2016 şubatta düşük oldu, nisanda hamile kaldım. Kızım 15 aylık oldu bile.
Doktor bana o zaman "Bi kere hamile kalmışsın yine olur diye bak" demişti.
Ama doktor 3 ay korunun dedi .Zaten bir sonraki olsun bu doktoru ve hastaneyi görmek bile istemiyorumDoktorlar sürekli deneyin diyor. Ama insan ilkte böyle birşey yaşayınca şaşkına dönüyor. Hiç ara verme canım korunöa süresi fln. Bir sonrakinde her ihtimale karşı doktorundan kan sulandırıcı iğne iste.
Benim bebeğim için de sakat doğacak , kolu yada bacağı olmayacak , zihinsel engelli olacak falan filan bir sürü şey söylediler . Sapasağlam doğdu, zeka testinde de hiçbir sorun çıkmadı . 4 kilo doğdu , uzun boyluydu bide .. sevincimden ölecektim ama bebeğim benden önce öldü. .Sana da aynı şey mi söylendi. Iste doğsaydı sakat doğardı dendi bana .Sen ne kadar süre sonra Hamil e kaldn. Şimdi nasıl bebeğinin durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?