- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Zaten beklentiyi kesince hemen oluşuyor gebelik ..hormonlarla alakalı ..sağlıkla büyüt ..Yok canım doktorla alakası yok. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Bebek tutunamadı işte, belki sağlıksız bir gebelik olacaktı bilemiyorum. Diyorum ya bir sebebi yoktu ilk gebeliklerde olabiliyor normal yani. Evet 6 ay ovülasyon testleriyle adet günü ve yumurtlama günü takibiyle kendimi yedim bitirdim, sonra hepsini bir kenara bıraktım. Ne adet günümü hesapladım ne de yumurtlama günümü. Canım ne zaman istediyse o zaman ilişki oldu. O ay kaldım çok şükür.
Nasıl yani doğumda mi kaybettinBenim bebeğim için de sakat doğacak , kolu yada bacağı olmayacak , zihinsel engelli olacak falan filan bir sürü şey söylediler . Sapasağlam doğdu, zeka testinde de hiçbir sorun çıkmadı . 4 kilo doğdu , uzun boyluydu bide .. sevincimden ölecektim ama bebeğim benden önce öldü. .
Sabırlar diliyorum ..
Hayır doğumdan sonraNasıl yani doğumda mi kaybettin
Ne kadar yaşadıHayır doğumdan sonra
Hayır doğumdan sonra
Amin ,çok teşekkür ederim. .hay Allah
başın sağolsun arkadaşım
Amin inşallah canım.Çok geçmiş olsun. Ben de 8. haftada düşük yaptım, Allah'ım bu yavruma uzun ömür versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hiç üzülme, doktorun ne zaman tekrar çalışmalara başlayacağını söyler, inşallah tekrar hemen hamile kalırsın.
Aynı durumdayım. 33 gün oldu hala etkisinden kurtulamadım. Rabbim sabır versin8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
Pedde nasıl gördün yahu? Düşük yapıldığında o kadar belirgin halde mi oluyor ki?
Ama doktor 3 ay korunun dedi .Zaten bir sonraki olsun bu doktoru ve hastaneyi görmek bile istemiyorum
Pıhtı şeklinde haftasına göre görülebiliyor. Ben görmedim de görenler var..
Hamile olduğunu anlamadan tuvalette düşük yapanlar da var..
Etrafimda o kadar cok yasayan var ki seni cok iyi anliyorum...b3nde ilki 10 haftalik düşük 2. Kimyasal olan gebeligimden sonra suan 17 aylik bir oglum var şükürler olsun. Hicbir zaman umudunu kaybetme...8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
Bende bebeğimi kaybettim canım 9 haftalıktı sabır diliyorum insan çok üzülüyor ve ben halen atlatamadım8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?