Bebeğimi kaybettim

Zaten beklentiyi kesince hemen oluşuyor gebelik ..hormonlarla alakalı ..sağlıkla büyüt ..

Çok geçmiş olsun. Ben de 8. haftada düşük yaptım, Allah'ım bu yavruma uzun ömür versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hiç üzülme, doktorun ne zaman tekrar çalışmalara başlayacağını söyler, inşallah tekrar hemen hamile kalırsın.

Nasıl yani doğumda mi kaybettin

Ami
Amin inşallah canım.

Ben yaşadım. Gelişimi durmuş dendi bana. Kalbi attı mı emin olamadık biz. Biraz da öncesinde içime doğmuştu bir şeyler aslında.
Doktor her üç ilk gebelikten birinde olan bir durum demişti.

O doktorun bize göre sarsıcı bir olayı ona göre normal bir şekilde söylemesi ve ardından ben daha kulağımdaki çınlamayı dinlerken "sabah açna karna gel alalım" demesini hiç unutmam. Zaten duygularımı içime atan biriyim ağlamamaya çalışıyordum..
O doktora aldırmadım zaten başka hastaneye gittim.

"3 ay korun sonra tekrar deneyebilirsiniz" demişti. 4.ayda hamile kaldım çok şükür.. Oğlum 20 aylık..
Şu anda yaşadığın çok zor bir şey ama zamanla geçiyor emin ol.. Onun kısmeti yokmuş..

Benimde ilki dış gebelik ikincisi kalbi durma sonucu kürtaj geçmişim var 2 kayıptan 6 ay sonra hamıle kaldım yasadığın seyı anlatmana gerek yok biz yasayanlar anlıyoruz zaten... kendini kahretme hayırlısı boyleymiş de. Rabbim yardımcın olsun bi kaç ay sonra yeniden hamıle kalacaksın gör bak sağlıkla doğuracaksın inşallah.

Aynı durumdayım. 33 gün oldu hala etkisinden kurtulamadım. Rabbim sabır versin

Ben de yasadım canım.. cok gecmıs olsun.. acını uzuntunu anlıyorum.. ben taaa 19. Haftada yasadım bunu.. alıstıktan sonra daha kotu inam.. sımdı 2. Ye hamıleyım.. en kosa zamanda dilerim saglıkla kucagına alırsın

Pedde nasıl gördün yahu? Düşük yapıldığında o kadar belirgin halde mi oluyor ki?

Pıhtı şeklinde haftasına göre görülebiliyor. Ben görmedim de görenler var..
Hamile olduğunu anlamadan tuvalette düşük yapanlar da var..

Ama doktor 3 ay korunun dedi .Zaten bir sonraki olsun bu doktoru ve hastaneyi görmek bile istemiyorum

Doktoru dinle. Korun diyorsa korun. Rahim duvarı gebelikte kalınlaşır. Sen korunmadan tekrar hamile kalırsan bilmeden ikincinin şansını da azaltmış olabilirsin..
Doktorunu dinle sadece.
Çok geçmiş olsun..

Pıhtı şeklinde haftasına göre görülebiliyor. Ben görmedim de görenler var..
Hamile olduğunu anlamadan tuvalette düşük yapanlar da var..

6.haftalık gebelik çok küçük, o yüzden de şaşırdım. Hani tam bebek görünümünde olmuyor o haftada.

Başıma gelmediği için garip geldi belki de. Benim reglim normalde de pıhtı şeklinde geldiği için ayırt edemezdim herhalde.

Etrafimda o kadar cok yasayan var ki seni cok iyi anliyorum...b3nde ilki 10 haftalik düşük 2. Kimyasal olan gebeligimden sonra suan 17 aylik bir oglum var şükürler olsun. Hicbir zaman umudunu kaybetme...

Bende bebeğimi kaybettim canım 9 haftalıktı sabır diliyorum insan çok üzülüyor ve ben halen atlatamadım

Benim kiz kardesiminde ilk hamileligi oyle sonuclandi 4 ay sonra tekrar hamile kaldi cok sukur bir sikintisi olmadi simdi 2.5 yasinda yegenim. Hayirlisi ve sagliklisi olsun :-*

Ben de bir ay önce düşük yaptım. Çok sancılı bir süreç, atlattım çok şükür. Psikolojisi ayrı bir süreç zaten , kendini suçlu hissetmek vs. Tekrar bebeğin olur canım merak etme . Genelde ilg gebelikler de olabiliyor. 4,5 ay korun ondan sonra tekrar deneyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…