- 15 Ağustos 2016
- 3.020
- 4.121
- 133
- 35
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Bende agustos ayinda ikizlerimi kaybettim.ustelij 2 seneden fazla surede hamile kalmistim onlara.nasik ayaklarim yerdeb kesilmisti.kurtajdan sonra 3 ay korundum.korunmayi birajinca bu sefer cok sukur 2. Aydan hamile kaldim.11. Haftadaydi benimkilerde.rabbim bidaha yasatmasin cok zor ama yerini dokduruyor cok sukur sanada tez zamanda hayirli saglikli gebelik versin.bu arada benm ilk gebeligimdi ama yinede zor hamile kaliyrm diye arastrma hastanesinde genetik bolumune gittim 3 dusugum var dedim.pihtilasma ve kromzom testi yaptrdim ki pihtilasma yatkinligi cikti.sanada tavsiye ederm onlemini alirsin ona gire8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
Çok geçmiş olsun Allah dayanma gücü versin canım çok üzüldüm ama sonra hamile kalmaman için bir sebep yok ki rahim filmi çektir muhakkak Allahın izniyle yine kalırsın .Sağlıklı gebelik olsaydı kalbi durmazdı ömrü okadarmış canım.Allahın bir bildiği vardır belki sıradaki ikiz olur.Ben 5 yılda 3 kez tüp denedim 3 aşılama 3.tüp denememde tuttu ve ikizlerim oldu.Muhakkak sabrın sonu selamettir8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
Anne karnindaki olumler son aylarda daha cok tehlikeli demisti dr'um,anneyi zehirleme durumu o zaman daha cabuk olurmus, benim bebegim neredeyse 3 haftaya yakin olu olarak kaldi icimde ama birsey olmadi hafif bir lekelenme ile gittim, vucut kendi atmaya baslamis ztn dedi dr ve nolur ne olmaz diye kurtaja aldi.. Stress yapmayin Allah ne yazarsa o oluyor ama 2 bebegimde 2 haftada bir kontrole gittim bu korkumuda boyle yendim ama unutmayin sık ultrason da hic saglikli degil, hayirlisiyla dogumunuz gerceklesir umarimöyle olunca zarar vermiyor muymuş anneye?
benim de böyle korkularım var. 11. hafta içinde randevum var
o zamana kadar nasıl bileceğim ki her şeyin yolunda olduğunu?
Geçmiş olsun, ben de 9 martta kurtaj oldum düşük sonrası, detaylı ultroson dediği içerde parça var mı vs bakarlar kurtaj öncesi, yani bebeğin ne sebeple düştüğüne değil, o paRCA alındıktan sonra patoloji sonucu cikiyormus, 12 gün sonra kontrole gittim, bir defa adet gör sonra korunma dedi, Allah yardımcımız olsun8 haftalıkti. Kalbi durmuş. Bugün kürtaja alacaklar detaylı ultrasondan sonra. Yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmam zaten mümkün değil . Böyle bir durum yaşayıp tekrar Hamil e kalan var mı?Doktorlar ilk gebelikte sıklıkla rastlanan bir durum dedi.vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli
Yok değildi ikinci banada dedide bizimki kaza olduIlk gebelik miydi seninki de .bize 3 ay doktor korunun dedi.Sagolasin canım
Demek yerin iyileşme durumuna göre tekrar gebeliği söylüyorlar. Inş hemen Hamil e kalırsın canımGeçmiş olsun, ben de 9 martta kurtaj oldum düşük sonrası, detaylı ultroson dediği içerde parça var mı vs bakarlar kurtaj öncesi, yani bebeğin ne sebeple düştüğüne değil, o paRCA alındıktan sonra patoloji sonucu cikiyormus, 12 gün sonra kontrole gittim, bir defa adet gör sonra korunma dedi, Allah yardımcımız olsun
Benim de kazaydı hiç hazır değildik.sonrs alıştık onun varlığına .Şimdide kendimizi sucluyir7z Allah aldı bizde başta istemedik diye diyoruz .Yok değildi ikinci banada dedide bizimki kaza oldu
Siz ne kadar sürede tekrar hamile kaldınız peki? Kendimi çok suçluyorum inan. Gelecek kaygısı nasıl bakıcaz düşüncesi iş stresi etkiledi belki onu diyorum. Neler düşünmüyorum ku .ilki böyle oldu ikincisi de böyle olursa diyorum. Ya hiç olmazsa diyorum. O kadar senaryo var ki kafamda anlatamamAnne karnindaki olumler son aylarda daha cok tehlikeli demisti dr'um,anneyi zehirleme durumu o zaman daha cabuk olurmus, benim bebegim neredeyse 3 haftaya yakin olu olarak kaldi icimde ama birsey olmadi hafif bir lekelenme ile gittim, vucut kendi atmaya baslamis ztn dedi dr ve nolur ne olmaz diye kurtaja aldi.. Stress yapmayin Allah ne yazarsa o oluyor ama 2 bebegimde 2 haftada bir kontrole gittim bu korkumuda boyle yendim ama unutmayin sık ultrason da hic saglikli degil, hayirlisiyla dogumunuz gerceklesir umarim
Inan maddi olarak hiç hazır değildik. Ama o kadar alışmışız ki ona su süreç bitsin tekrar olsun diye bskiyueiz.Nedim Rabbim bize coj iyi bir ders verdi .Çok geçmiş olsun Allah dayanma gücü versin canım çok üzüldüm ama sonra hamile kalmaman için bir sebep yok ki rahim filmi çektir muhakkak Allahın izniyle yine kalırsın .Sağlıklı gebelik olsaydı kalbi durmazdı ömrü okadarmış canım.Allahın bir bildiği vardır belki sıradaki ikiz olur.Ben 5 yılda 3 kez tüp denedim 3 aşılama 3.tüp denememde tuttu ve ikizlerim oldu.Muhakkak sabrın sonu selamettir
Aynı şeyi bende yaşadım 6 haftalıktı kanda gözüküyo alttan bakıyolar kese yok en son dediler ki acaba dış gebelik mi ama ben nasıl ağlıyorum, benle dalga geçer gibi düşük yapmışsındır farkında değilsindid diyolar ama kanamam yok nasıl yapıyım derken sonra kanamam başladı çok kötü sancı yaşadım tuvalete bi gittim kocaman keseyle bebek düştü, aldım yine götürdüm aaa bu bebek ama bunu patolojiye alsak ne çıkacak ki dedi ben ısrarla yine verdim bişey çıkmamıştı ama şimdi oğlum 4 yaşında bi seneye kalmadan hamile kalmıştımZor oldu ama doktorun sancılı adet oluyorsun diyip dalga geçmesi de acıttı. Rabbim dayanma gücünü veriyor tavsiyem kendini eve kapatma. Bebekli insanlardan uzak dur bir müddet ben sürekli ağlıyordum gizli gizli :) ben kürtajsız düşük yaptığım için korunmadım kasım sonunda gebe kaldım.
Canım öncelikle sagolasin .Doktora sordum genetik testini. Çok iyi anlıyorum sizi çok üzgünsünüz bi neden arıyorsunuz biliyorum dedi ama inanın hücreler ölü olduğu için O testte bisi çıkmayacak dedi .Ama gebelik öncesi vücudun hazırlanması için ilaç verdi bu seferBende agustos ayinda ikizlerimi kaybettim.ustelij 2 seneden fazla surede hamile kalmistim onlara.nasik ayaklarim yerdeb kesilmisti.kurtajdan sonra 3 ay korundum.korunmayi birajinca bu sefer cok sukur 2. Aydan hamile kaldim.11. Haftadaydi benimkilerde.rabbim bidaha yasatmasin cok zor ama yerini dokduruyor cok sukur sanada tez zamanda hayirli saglikli gebelik versin.bu arada benm ilk gebeligimdi ama yinede zor hamile kaliyrm diye arastrma hastanesinde genetik bolumune gittim 3 dusugum var dedim.pihtilasma ve kromzom testi yaptrdim ki pihtilasma yatkinligi cikti.sanada tavsiye ederm onlemini alirsin ona gire
Inanmiyorim ya bu nasıl bi trawma. Hastanenin bilgisizliği ve ilgisizliği cabasi. Ikıncı doğumunda hastaneyi değiştirmissindir umarım . Peki neden bir yıl bekledin?Aynı şeyi bende yaşadım 6 haftalıktı kanda gözüküyo alttan bakıyolar kese yok en son dediler ki acaba dış gebelik mi ama ben nasıl ağlıyorum, benle dalga geçer gibi düşük yapmışsındır farkında değilsindid diyolar ama kanamam yok nasıl yapıyım derken sonra kanamam başladı çok kötü sancı yaşadım tuvalete bi gittim kocaman keseyle bebek düştü, aldım yine götürdüm aaa bu bebek ama bunu patolojiye alsak ne çıkacak ki dedi ben ısrarla yine verdim bişey çıkmamıştı ama şimdi oğlum 4 yaşında bi seneye kalmadan hamile kalmıştım
20 gün sonra mı. Doktor kalabilir misin dedi .Çok şaşırdım su ab .bi ay adet görmeden hamile kaldın o zamanBende yaşadım aynısını. Kürtajdan yaklaşık 20 gün sorna tekrar hamile kalmışım.. şimdi 18. Haftadayım. İnşallah kucağımada alırım..
Allah sana da sabır versin canım. Uç kere aynı şey . Doktor ne diyor peki bir sebep söyledi mi bu kadar aynı setlerin olmasınaGeçmiş olsunBenim aynı şey 3 defa başıma geldi 2,5 yıl içinde, hala umudumu yitirmedim.. lütfen siz de yitirmeyin.. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ne güzel umut oldun sagolasin. Hamile kalana kadar doktor kontrolü altında mı oldun peki 4 ayBenimde ilk gebeligim missed abortus yani karnimda kalbi durdu 9 haftaliktik, 11 hafta kontrolunde ogrendim,ilkler herzaman baska olur acini cok iyi anliyorum ama toparlanmaya, uzulmemeye calis guclu dur ve ikinci gebeligin icin hazirlan, ben kurtajimdan 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ve saglikla oglumu dogurdum, simdi ikinci bebegime hamileyim cok sukur once inanc gerisi geliyor.. dr kontrollerini ihmal etme saglikli beslen ve en onemlisi stressten uzaklas tekrar hamile kalicaksin ins dusugun ayagi icerde derler, tekrar gecmis olsun...
Allahım nr güzel. Doktor 3 ay süre vermedi mi sana tekrar hamilelik için. Rabbim sağlıklı büyütmek nasip etsin8 haftalıktı bende bebegımı kaybettiğimde.
Kürtajdan sonra bir adet gördükten sonra tekrar hamile kaldım.
Suan 4 aylık kızımı emziriyorum
Allah abalı babalı büyütsün. Hemen mı Hamil e kaldınBu durumu yaşayanlardan biri de benim. Duygularınızı çok iyi anlıyorum. Tekrar hamile kaldım, şu an 2 çocuğum var.
Evet canım hiç adet görmedim. Kürtaj sonrası 10 gün kadar lekelenme oldu zaten 10 gün ilişki yasak. Sonra kontrolde herşey normal istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi. Ben adet olmadan kalamam sanıyordum ama oluyormuş 20. Günlerde yumurtlamışım ve hamile kalmışım.20 gün sonra mı. Doktor kalabilir misin dedi .Çok şaşırdım su ab .bi ay adet görmeden hamile kaldın o zaman
Inan sabab sabah nasıl moral oldun bana anlatamam. Ben de cts gidicem belki bana da öyle der .Şimdi sağlıklı dimi bebeğin dimi çok şükür. O hastane koridorunda yeni doğum yapan anneleri gördükçe o kadar kötü oldum ki anlatamam. Hemen dedim ya hemen olsun . Allahım çok fena cezalandırdı beni çokEvet canım hiç adet görmedim. Kürtaj sonrası 10 gün kadar lekelenme oldu zaten 10 gün ilişki yasak. Sonra kontrolde herşey normal istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi. Ben adet olmadan kalamam sanıyordum ama oluyormuş 20. Günlerde yumurtlamışım ve hamile kalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?