Bebeğimi kıskanmiyorum ama..

Kiz manyak da kardesin de bir tuhaf dogrusu.

Kendilerini ornek cift gostermek ne ya. Hele evlensinler ikisi de birbirlerini yer valla.

Instagram bunlarlar dolu malesef. Ve burada birsürü konu var "herkez bizi görnek cift diye gösterirdi, bilirdi" diye. Ben burada konu sahibi yeri cildirdim. Ne demek benden izinsiz fotograf eklemek. Sacini basini yolasim geldi

1.kız şimdiden karı koca çocuklu olmaya özeniyorda gösterme şekli çok saçma
2.sizin kocayla olan sorunları vs. erkek kardeşimizin bu kızla paylaşması ve sizin evliliğinizi kızla ilişkisiyle kıyaslaması çok saçma.kardrşinizin kulağını bükün bu konuda
3.çocuğun resimlerini bir başkası sizden izinsiz paylaşamaz kimse kusura bakmayın
Asla doğum gününe çsğırmayın hangi sıfatla ne olarak gelin mi komşu mu akraba mı?

herşeyi geçtimde sizin eşinizle olan tartismanizdan onun nasıl haberi oluyor?
fazla mi içli dışlı olmuşsunuz şimdiden.
biz tartışmayiz felan demesine takılmadim bu düşünceler normal o dönemlerde.sorun sizin iliskinizle kiyaslanmasi.
çocuk konusunda da kardesinize daha sevimli gözükmek için yapıyordur ki başarıyor.yoksa gerçekten bal kızı olduğundan felan değildir.
bence kendi aile durumundan biraz uzak tutun .biraz politik olun onun gibi.
fotoğraf konusunda da açık açık soyleyin.

Valla kıskanıyorsan da sonuna kadar haklısın. Kız biraz aklı selim birine benzemiyor.

Afrinde olan eşinle telefonda kavga mı ediyorsun?

Kardeşinizin sevgilisiyle ilgili bir konu daha açmıştınız. O zaman da patavatsızlığı vardı. Niye hala bu kadar yakın görüşüyorsunuz ki? Resmi bir şey yok ortada. Bir ayrılık durumunda iki tarafın da canını çok sıkıyor bu tip yakınlıklar çünkü, hele kızın ailesi bilmiyorsa bu görüşmeleri daha kötü oluyor.

Ve çocuğunuzun fotoğrafını izinsiz paylaşması çok saygısızca bence. Bu konuda uyarmalısınız tabi ki. Yaşları küçük sanırım, ideal çift hayalleri vs. Çocuğunuzla bir sürü fotoğraf çekip de instagram'da sanki kendi çocuğuymuş havası yaratacak imkanı vermeyin bundan sonra bence.

Onun İnstagram hesabını ver burda , spam olarak şikayet edelim kapansın hesabı da görsün başkasının bebeğini bebeğim közüm diye paylaşmak neymiş

Tum bunlari gecin...
Esiniz afrinde ve siz telefonda tartisiyor musunuz? Yapmayin Allah askina ben su an her seyden cok buna takildim. Siz ilk once bunu duzeltmelisiniz.

Ne münasebet yaa. Ben kardeşlerimi bile bin kere uyaririm.sakın fotolari paylaşmayın diye . Nasıl yüz bulduysa...

Kızı kötü niyetli bulmadım sadece yaptığı davranışın abesliğinin farkında değil.
Belki de bebeğe heves etti sevgilisine zarf Attı .
Kızımın resimlerini kaldır deyin .

Kız ayıp etmiş izinsiz koymamalı hatta hiç koymasına gerek yok ne gerek var .
Uyarın güzelce ve olabildiğince mesafe koyun arada ciddi bir şey yokken içli dışlı olmaya ne gerek var?

kahkahalarla gülesim geldi bu kısma.. Bekara karı boşamak kolay diye boşa dememişler. Sevgiliyken her şey güzel.. Çiçek böcek baloncuk her yer. Aynı çatı altına girin şartlar bi eşitlensin o zaman gel konuş bana diyemediniz mi? Çok komik ya gerçekten.. Evlilik tecrübesi olmayan adam gelmiş bana ahkam kesiyo pehhh

Benim esim kendi yigenlerine soyledi, cocuklarimi fotolarini koymayin diye.. Bir anne olarakda soyliye bilirsin.. Cevren ne derse desin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…