Bebeğimi kıskanmiyorum ama..

Kardeşinizde iş yok.İki buldumcuk birbirlerini bulmuşlar işte.Size de sabır versin Allah.

Bu arada yeğenlerimin fotoğrafını ablamdan izin almadan koymam.Abimin çocukları olan yeğenlerimi ise hiç koymuyorum gelinimiz abime zulüm eder diye.

Belliki nispetçi biri.Fotoğraf konusunda uyar.Nazardan korkuyorum koyma de.Birazda mesafe koyarsan daha iyi olur senin için.Eşinle ilgili sorunlar v.s.zaten hiç anlatma.

Kız ruh hastası normal değil. Kardeşinizde ona uyuyor gidişatı pek güzel değil. Amaan boşverin o bebek kimin sizin kim kendini yırtarsa yırtsın o bebek sizin.. ciddiye almayın söyle manyakları sıkmayın canınızı

Sizin bakış açınızı bilmem ama ben olsam o kızı yolardım. Bal kızımmışmış hoşt yani. Kimse kusura bakmasın, konu çocuğum olunca babasını bile tanımam ben. Ayrıca sizden izin almadan kızınızın fotoğraflarını paylaşması hiç hoş değil. Ben daha oğlumun sadece 1 fotoğrafını paylaştım, onda da yandan ve suratı gözükmüyor hiç. Kayınvalidemse bir tane auratının tam gözüktüğü, bir tane de suratına güneş smiley i koyduğu bir fotoğraf koymuş. Uyuz oluyorum. Çünkü oğlumuzun fotoğrafını paylaşmama kararı aldığımızı biliyor ama inadına yapıyor. Kime neyi kanıtlıyorsun acaba?? Sizin o arkadaş da artık kime nasıl mutlu olduğunu kanıtlama amacı güttüyse, bilemedim. Ben olsam ailemin içine bu kadar dahil etmezdim. Hele ki eşimle ilişkim hakkında konuşacak, boşanın diyecek ha. Çok yüz göz olmuşsunuz bence.

Eğer ınstagramda sizinde kızınızla fotoğrafınız varsa birşey diyemezsiniz çok sevmiş demek ki şakasına bile takılmışsınız bende yengemin komşusunun torunu var haftasonları ona geliyor yengeme gelmişlerdi kız bana çok sıcak davrandı fotoğraf çektirdik koydum bal kızım dedim annesi de beğendi yani ne var bunda kız yine sizin kızınız aralarının iyi olmasını bile kıskanmışsınız bir daha fotoğraf koyma dersiniz o zaman şimdiden görümcelik başlamış vay kızın haline

Siz o fotoğraflardan birinin altına "annesinin biricik kızı, ne kadar güzel çıkmış ay yüzlüm.. Sende harikasın yengesi" yazın bence.. Bazılarına kendi çocuğu algısı bile yaptırıyor olabilir aklınca.. Ben evli olmama rağmen paylaşmam görümcemin çocuklarını.. Bunun için izin almak lazım diye düşünüyorum.. Ne hakla paylaşır? Bunu söyleyebilirsiniz kendisine..
Ayrıca neden evlenmeden bu kadar sık geliyor onu da anlamadım.. Evlenince görüşmezler, evlenmeden evden çıkmazlar..

Kadının kızıyla fotoğrafı varsa neden birşey diyemezmiş bir başkasına? Nasıl mantık bu? Ben çocuğumun fotoğrafını koyuyorsam bu beni bağlar.. Komşumu, görümcemi filan değil.. Böyle bir durumda anneden izin almak lazım.. Annenin paylaştığı kişiler ile erkek kardeşinin sevgilisinin paylaştığı kişiler aynı mı?

ben olsam o resımlerın altına
bırdaha benım ıznımı almadan cocugumun resmını paylasmazsan sevınırım
bu seferlık boyle olsun yazardım

annem bıle bı kere bana sormadan kızımın resmını paylasmıstı canım torunum dıye cok kızdım
benım arkadas lıstem bellı sende kımler var bılmıyorum ne munasebet bana sormadan paylastın dıye
degıl kı kardesımın sevgılısı paylasacak ne hakla !

Ruh hastası ya la

Manyak psikopat ya ürperdim şimdi. Bal kızım falan. O yorumu da fotoğrafları da kafasına vura vura sildiririm.

Ya bu insanlar instagrama koymak için hayat yaşıyorlar. Bebeğin altını değiştir desen tiksinir hanım köylü. O çok mükemmel çiftleri gördük. Gün geliyor esameleri okunmuyor. Bebeği oyuncak gibi kullanmış işte gösteriş budalası. Aklınca herkese bebeğin kendisine ne kadar yakıştığını haykırıyor. Cidden çok saçma. Hayır daha bu aileye girmemişken bu samimiyet ne yani.

Yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim. Aradım kibar bir dille uyardım . Tamam abla ben kendi çocuğum gibi seviyorum ondan dedi. Bende birgün çocuğun olursa kendi çocuğun gibi sevmediğini anlarsın canım dedim. Şimdi baktım
O size söylediğim " SİZİ BANA VEREN RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN " yazan resim hariç hepsini silmiş. Bir tek onu bırakmış.
Yani ne yapmaya çalışıyor anlamadim

Ayrıca merak edenler olmuş. Hiçbir yerde kızımın resmi yok. Olan bir tane var onda da yandan yüzü görünmüyor.
Olsa da çocuk benim çocuğum. Benden izin almadan annem dahi koymamali.
Bide şu var sanırım kendilerini öyle düşünmek istiyorlar evli çocuklu mükemmel çift şeklinde. Daha 6 aydır beraberler hep böyle olacak sanıyorlar. Bizim 7. Yılımız yani. Zamanla aşk bitiyor .

o kalan fotoyu da kaldirmasini isteyin ama gerekirse de kirici olun..
var böyle özenti tipler komsunun cocuguyla resim cekip yukleyip altina benm cennetim bilmem neyim diye yazan ama sorsan adini bilmez
begeni manyaklari iste

o kalan fotoyu da kaldirmasini isteyin ama gerekirse de kirici olun..
var böyle özenti tipler komsunun cocuguyla resim cekip yukleyip altina benm cennetim bilmem neyim diye yazan ama sorsan adini bilmez
begeni manyaklari iste
Sil dedim. Birini bırakmış . Hala.
Manyak mi ne ya. Kaç kere söylemem gerekiyor anlaması için bilmiyorum

Sil dedim. Birini bırakmış . Hala.
Manyak mi ne ya. Kaç kere söylemem gerekiyor anlaması için bilmiyorum
arayin tekrar ben kizimin hicbir resmini paylasmiyorum sen kim olarak paylasiyorsun ya hepsini sil ya da gerekeni yapip sikayetci olacagim de
ben burdan sinir oldum yani sizi cok iyi anliyorum

bir de baska hesaplardan da kontrol edin sizin görmenizi engellemis de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…