- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya
Kadının kızıyla fotoğrafı varsa neden birşey diyemezmiş bir başkasına? Nasıl mantık bu? Ben çocuğumun fotoğrafını koyuyorsam bu beni bağlar.. Komşumu, görümcemi filan değil.. Böyle bir durumda anneden izin almak lazım.. Annenin paylaştığı kişiler ile erkek kardeşinin sevgilisinin paylaştığı kişiler aynı mı?Eğer ınstagramda sizinde kızınızla fotoğrafınız varsa birşey diyemezsiniz çok sevmiş demek ki şakasına bile takılmışsınız bende yengemin komşusunun torunu var haftasonları ona geliyor yengeme gelmişlerdi kız bana çok sıcak davrandı fotoğraf çektirdik koydum bal kızım dedim annesi de beğendi yani ne var bunda kız yine sizin kızınız aralarının iyi olmasını bile kıskanmışsınız bir daha fotoğraf koyma dersiniz o zaman şimdiden görümcelik başlamış vay kızın haline
+1Ben olsam, çocuğumun fotoğraflarının sosyal medyadan yayınlanmasına karşıyım. Lütfen kaldır diye yorum yapar tüm fotoların da altına yapistirirdim aynı metni
Ya bu insanlar instagrama koymak için hayat yaşıyorlar. Bebeğin altını değiştir desen tiksinir hanım köylü. O çok mükemmel çiftleri gördük. Gün geliyor esameleri okunmuyor. Bebeği oyuncak gibi kullanmış işte gösteriş budalası. Aklınca herkese bebeğin kendisine ne kadar yakıştığını haykırıyor. Cidden çok saçma. Hayır daha bu aileye girmemişken bu samimiyet ne yani.Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya
o kalan fotoyu da kaldirmasini isteyin ama gerekirse de kirici olun..Ayrıca merak edenler olmuş. Hiçbir yerde kızımın resmi yok. Olan bir tane var onda da yandan yüzü görünmüyor.
Olsa da çocuk benim çocuğum. Benden izin almadan annem dahi koymamali.
Bide şu var sanırım kendilerini öyle düşünmek istiyorlar evli çocuklu mükemmel çift şeklinde. Daha 6 aydır beraberler hep böyle olacak sanıyorlar. Bizim 7. Yılımız yani. Zamanla aşk bitiyor .
Sil dedim. Birini bırakmış . Hala.o kalan fotoyu da kaldirmasini isteyin ama gerekirse de kirici olun..
var böyle özenti tipler komsunun cocuguyla resim cekip yukleyip altina benm cennetim bilmem neyim diye yazan ama sorsan adini bilmez
begeni manyaklari iste
arayin tekrar ben kizimin hicbir resmini paylasmiyorum sen kim olarak paylasiyorsun ya hepsini sil ya da gerekeni yapip sikayetci olacagim deSil dedim. Birini bırakmış . Hala.
Manyak mi ne ya. Kaç kere söylemem gerekiyor anlaması için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?