• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi kıskanmiyorum ama..

Kızın “beni annesine tercih etti” cümlesi dışında pek sorun göremedim. O da densizce bir şaka olabilir. Fotoğraf koyma meselesine gelince benim yakın arkadaşım da öyle, o kadar fotoğraf koyuyor ki gören onun kızı sanır ama ben rahatsız olmuyorum, kızım seviliyor diye mutlu oluyorum.
Ama esas sorun kardeşinizde ve yorumlarında.
Size de tavsiyem eşinizle aranızdaki sorunları kardeşinize yansıtmayın. Çok mutluyuz modunda takılın. Kardeş de olsa böyle hadsizce kıyaslamalara, yorumlara maruz kalmayın.

Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya

ben o kızı yolardım :D kız kardeşimin çocuklarına bile oğlum kızım demiş insan değilim demem de kız bence biraz erkek kardeşinize ben evlenilecek insanım diye yol yapıyor tamam çocuk sevilir de elalemin çocuğu için ne bileyim evet ben kesinlikle o kızı yolardım :D

Kim size bosanin diyor?

Kardesinizin sevgilisi mi? Eger o söylüyorsa esinle arandaki sorunlari nereden biliyor niye anlatiyorsun yavda sahit olmasina izin veriyorsun derim.
Lhayir kardeşim söylüyor. Çok tartisiyorsunuz en iyisi boşanin diyor. Onun ilişkisi mükemmelmis . Büyük konuşma ilerde sende böyle tartışmali bir evlilik yaşayabilirsin sevgilinle dedim. Allah korusun dedi tahtaya vurdu

Ben kendi yeğenimin resimlerini ablamdan enistemten izin alıp paylaşıyorum,ne münasebet çocuğunuzun resimlerini izinsiz paylaşıyor hanfendi bu ne rahatlık.

Kızı gözümde canlandırdim, eminim evlenince de 'sunumcu , pembiş yeni gelin' olur çıkar:KK69:
Bu arada yaptığı çok saygısızca bir davranış.
Bakın mesela benim 7 aylık yeğenim var, ablamın kızı. Ablamla da aramızda mesafe yoktur, çok yakınız.
Ama bana 'internete koyma' demedigi halde bebeğin resmini hiçbir şekilde internette paylasmadim. Çünkü söylemese bile biliyorum ki bu durumdan hoslanmaz- zaten onun ve eşinin de sosyal medya hesabı yok.
Yani ben 7 aylık yeğenimi, hamileyken ablamı ablamı falan paylaşmadiysam elalemin kızı sizin resminizi nasıl atabilir boy boy?
Cidden şaka gibi.
Bence doğum gününe çağırmayın, çok da samimi olmayın. Zaten derdiniz size yeter, stresli bir donemdesiniz. Bir de böyle biriyle uğraşıp canınızı sikmayin

Ben olsam mesaj atar "bebeğimin fotoğraflarını bana sormadan paylaşman çok saygısızca önce bana sormalıydın. Lütfen kaldırır mısın? Sen doğurunca kendinkini paylaşırsın" yazardım.

Ben neredeyse hiç paylaşmam sosyal medyada. 2 veya 3 olmuştur. Doğumgünü yaptığım mekan sahibi kadın reklam için paylaşmış mesaj atıp kaldırttım. Ne münasebet..
Zaten bu ara moda çocuk doğurup sosyal medyada her haltını paylaşmak. Yemin ediyorum son 3-4 senedir nüfus ekstra arttı. Doğurup kendisininkini paylaşsın yılışık.

Erkeklere böyle şeylerde sorun görmez onlara bakma. İstemiyorsan açık açık söyle.

Erkek kardeşimin 6 7 aydır bir sevgilisi var. Aram iyi buraya kadar sorun yok . Bir kere bize geldiler. Bebegim genelde herkese gülen bir bebek. Bize geldiginde de benim kucağımda iken almak istedi. Kızım da gitti. Yalnız kıza bir Haller oldu . "Ayy beni annesine tercih etti gördün mü " dedi kardeşime. Bişey demedim güldüm. Neyse sonra instagram dan ekleyeyim seni dedim bir gün aklıma geldi. Eklemez olaydım. Ne göreyim. Komple bebeğimle kendisi ve kardeşim. Üçünün olduğu resimler. Altına da "sizi bana veren Rabbimë şükürler olsun " yazmış. Bebeğimle kendisinin olduğu bir resmin altında da " bal kızım " yazıyor. Üstelik yanımda da kızım diye seviyor. Kardeşim o ve bebeğim . Böyle onlarca resim var. Yani kendi bebeğim olduğunu bilmesem onların çocuğu zannederim o derece resimler. Kıskanmak değil ama yani bu ne şimdi .
Haftaya kizima doğumgünü yapıcam cagirmaya korkuyorum kardeşime söyledim ne var bunda sevdiğinden diyor. Eşim şu an afrin de. Çok stresli. En ufak bi tartissak hemen siz boşanin diyor. Sınır oldum ya. Bizde şiddet vs yok çok şükür laf çok söylüyoruz
Neyse bir diğer husus sürekli kardeşim ne derece mükemmel bir çift olduklarını vurguluyor. Eşimle ben çok badire atlattık tartıştık vs ikide bir bana duygu ve bize bak biz evli olsak en ufak kavgamiz olmaz diyor. Sıkıldım ya
Empati yapsaniz belki cok benimsemis olabilir. Biri benim bebegimi bu kadar cok sevse ben sevinirim sahsen..

Bunun aciklamasi tek bir sey geriye kaliyor o zaman. Kiskaniyorsunuz...
Haa evet . Psikopat ne idügü belirsiz manyağın biri.kızım diye internette benim kendi koymadigim resimleri koyuyor. Bu ruh hastası sorun olmuyor. Ben öz be öz anası olarak duruma müdahale edince sorun oluyor.
Ne içtiniz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kızın ne olduğunu dahi bilmiyorum daha 6 aydır tanıyoruz ne idügü belirsiz biri. Yanıma yaklastirmam artık cocugumun kaçırr filan ruh hastası

Benim kuzenim benden habersiz oğlumun yenidoğan fotosunu paylaşmıştı hemen mesaj atıp fotoyu silmesini söyledim. Fotoyu ve arkasından da beni silmişti :D

Çokta umrumda olmadı :KK76:

Kimse benden izinsiz benim çocuğumun fotosunu paylaşamaz böyle bir hadsizlik yok.

Haa evet . Psikopat ne idügü belirsiz manyağın biri.kızım diye internette benim kendi koymadigim resimleri koyuyor. Bu ruh hastası sorun olmuyor. Ben öz be öz anası olarak duruma müdahale edince sorun oluyor.
Ne içtiniz neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kızın ne olduğunu dahi bilmiyorum daha 6 aydır tanıyoruz ne idügü belirsiz biri. Yanıma yaklastirmam artık cocugumun kaçırr filan ruh hastası
Tsk ederim. Az evvel yesil cay ictim. Fazla film izlemeyin derim.

Ben tepkinizi pek anlamlandıramadım. Daha doğrusu aşırı bir tepki verdiğinizi düşünüyorum.
Buraya yazana kadar kendisiyle konuşsanız daha iyi olur. Nazarı falan bahane edebilirsiniz mesela..

Sevmiş çocuğunu bu kötü bir şey değil ki. Ayrıca kulağa ergence geliyor ama yaşı da yirmilerin başlarıysa özenmiş olabilir. sevgilisinin yeğeniyle resim de paylaşabilir.Sizden izin almamış olabilir ama dayısı varken çekilen resimler sonuçta. Sizin bunu dert etmeniz, yorum yapan herkesin de vur abalıya tavrı ilginç geldi.
Bir derdi olan kadınların çoğunun derdi(kv, kp, görümce, elti, eski sevgili,eski eş, üvey evlat, müstakbel gelin bla bla )kıskançlık temelde, tıpkı burada olduğu gibi.
Sen konu sahibinin bahsettiği gelin adayı mısın yoksa?;)

Ben tepkinizi pek anlamlandıramadım. Daha doğrusu aşırı bir tepki verdiğinizi düşünüyorum.
Buraya yazana kadar kendisiyle konuşsanız daha iyi olur. Nazarı falan bahane edebilirsiniz mesela..
Konuştum canım. Ortalık çok kötü istemiyorum sil dedim trip ata ata sildi. Hiçbir gerçek ona olan sevgimi silemez ama diyor manyak.mi ne

Konuştum canım. Ortalık çok kötü istemiyorum sil dedim trip ata ata sildi. Hiçbir gerçek ona olan sevgimi silemez ama diyor manyak.mi ne
Ayy şu cevap beni korkuttu vallahi.. "hiç bir sevgi ona olan sevgimi silemez" ne ya.. hasta mıdır nedir.. evine falan gelirse sakın çocukla baş başa bırakıp başka odaya falan gitme... çocuğunu gözünün önünden ayırma.. devir çok değişti küçücük masum bedenlere bile göz dikiyorlar artık...

Back
X