Bebeğimi rüyamda hiç görmedim:(

ikincielci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
2.212
1.208
133
35
Merhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedim :( neden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum:( neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?

Belki de görünce daha kötü olacaksın :KK43: başın sağolsun , Allah bir daha yaşatmasın
Amin Allah razı olsun. Bilmiyorum ki belki de öyledir ama herkes birşeyler anlatıyor ben sadece hayal etmek zorunda kalıyorum. Onu görsem nasıl olduğunu bilsem yüzünü görsem. Sadece iki dk görebildim dünya gözüyle.

Merhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedim :KK43: neden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum:KK43: neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?

Başın sağolsun .. sabırlar diliyorum sana .. Allah yardımcın olsun .. belkide kendini daha kötü hissedeceksin, o senin meleğin içinde hep seninle olacak ..

Annesinden daha fazla kimse isteyemez sanırım böyle düşünmeyin, Allah belkide daha fazla acı çekmenizi istemiyor. Başınız sağolsun inşallah yaralarınız kapanır:KK200::110:
Böyle düşünmemiştim belki de dediğiniz gibidir ama özlemim belki diner diye istiyorum bunu. Amin inşallah

Başınız sağolsun ben de 6 aylıkken karnımda kaybettim bebeğimi. Hiç görmedim rüyamda. Rüya olayını hiç düşünmedim açıkçası. Ama aklıma gelmediği tek bir gün bile yok 10,5 aydır :KK43:
Sizin de başınız sağolsun. Evet her an düşünüyor insan hep ondan konuşmak istiyor ama etraftakileri üzmemek için susuyorum. Belki ben de hiç görmeyeceğim rüyamda :( sizin yakınlarınızdan gören oldu mh

Merhaba, bu tam olarak bir dert değil biliyorum ama paylaşmak istiyorum birileriyle. Tam 30 gün önce 9 aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Çok üzüldük çok acı çektik. Geçmeyecek bir acı bu. Benim şu an sıkıntı yaptığım konu ise; bebeğimi bir sürü kişi rüyasında gördüler. Hepsi de 3-4 yaşlarında haliyle görüyorlar. Kuzenim dahil gördü ama ben göremedim :KK43: neden görmüyorum bilmiyorum çok üzülüyorum. Kıskanmak değil ama ben de görmek istiyorum. yOksa yeterince istemiyor muyum:KK43: neden böyle oluyor hiç benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Allah yeni evlatlar nasip etsin. Anne değilim, olmak istemedim hiç ama bazen rüyamda anne olduğumu görüyorum ve olmayan bir duyguyu yaşamak bile o an güzel geliyor. Eğer siz kaybettiniz o meleği görseniz Eminim canınız yanardı daha çok. Yavaş yavaş geçecek hisleriniz ve rüyada görmek bazen çok acı olabiliyor. O yüzden olumlu düşünün. Rabbim yardımcınız olsun

Başın sağolsun .. sabırlar diliyorum sana .. Allah yardımcın olsun .. belkide kendini daha kötü hissedeceksin, o senin meleğin içinde hep seninle olacak ..
Olsun bir kez göreyim Allahım nasıl olduğunu nerede olduğunu göstersin istiyorum. Dediğiniz gibi belki üzülmemem için göstermiyor rabbim ama birilerinden dinlemekten sıkıldım artık. Onların anlattıkları da çok mutlu ediyor ama ben de istiyorum

Ben hemen hemen hergün goruorum inan ki daha kötü oluosun.Kendime gelemiorm kalkınca:KK61:

Sizin de başınız sağolsun. Evet her an düşünüyor insan hep ondan konuşmak istiyor ama etraftakileri üzmemek için susuyorum. Belki ben de hiç görmeyeceğim rüyamda :KK43: sizin yakınlarınızdan gören oldu mh
Sağolun. Kimse rüyamda gördüm demedi. Ben üzülmeyeyim diye yanımda bahsetmiyorlar zaten. Mezarına bir kez bile gidemedim :(

Allah yeni evlatlar nasip etsin. Anne değilim, olmak istemedim hiç ama bazen rüyamda anne olduğumu görüyorum ve olmayan bir duyguyu yaşamak bile o an güzel geliyor. Eğer siz kaybettiniz o meleği görseniz Eminim canınız yanardı daha çok. Yavaş yavaş geçecek hisleriniz ve rüyada görmek bazen çok acı olabiliyor. O yüzden olumlu düşünün. Rabbim yardımcınız olsun
Amin. Ben de sizin gibi düşünürdüm yani istek olmazdı içimde hiç çocuklara da ilgim pek yok ama Allah onu bana verdiğinde onu hissettiğimde ne kadar muazzam birşey olduğunu anladım ve şimdi o yok. O kadar büyük bir eksik ki hayatımdaki. En azından rüyamda görüp bir anlık o can yakıcı boşluk dolsun istiyorum

Sağolun. Kimse rüyamda gördüm demedi. Ben üzülmeyeyim diye yanımda bahsetmiyorlar zaten. Mezarına bir kez bile gidemedim :KK43:
Ben de mezarına gitmediğim her dk üzülüyorum. Sanki yalnız bırakıyor gibi hissediyorum:(

Olsun bir kez göreyim Allahım nasıl olduğunu nerede olduğunu göstersin istiyorum. Dediğiniz gibi belki üzülmemem için göstermiyor rabbim ama birilerinden dinlemekten sıkıldım artık. Onların anlattıkları da çok mutlu ediyor ama ben de istiyorum

Çok haklısın .. senin yavrun tabikide böyle düşünmen hissetmen çok normal .. Allah sabırlar versin, huzurla uyusun, nûrlar içinde yatsın minik melek .

öncelikle başınız sağolsun Allah cennetinde kavuştursun size şefaatçi olsun insallah melek:KK200:

hiç öyle düşünmeyin, halâ lohusa sayılırsınız kolay şeyler yaşamadınız. sizin görmemeniz daha az düşündüğünüz anlamına gelmiyor ki annesisiniz siz, sizden öte kimse düşünemez. biraz aklınızdan çıkardığınız vakit gelir diye düşünüyorum ben. yani aksine fazla fazla düşündüğünüz için.

Başınız sagolsun. Beyin gündüz aktif düşündükleri gece rüyada genel olarak getirmez. Annem mesela rahmetli babami rüyasında görmediği için üzülüyor. Halbuki zaten hep onu düşünüyor. Bebeginizi rüyasında gören akrabalar da keşke çenesini tutabilsede yaranizi desmese. Allah sabır versin

Back
X