bebeğimin beşiğinden çıyan çıktı.

akrep diğer evlerde de çıkıyor da çıyan diğerlerinde yok. ben bahçe katındayım. ev de bayağı eski. alttan geliyorlar sanırım. şimdilik eylül166nın bahsettiği ilacı aldık. fırsat bulunca komple ilaçlatıcaz. süremiz dolduğu gibi de vınlayacaz burdan

arkadaşım cok gecmıs olsun bendede böcek alerjısı var kotu böcek gordugum zmzn hertarafıma kasıntı geliyor ve o gecem zehır oluyoo ben bı zman tarım ılacı kullandım fakat senın bebek varmış olmaz oo bence en kalıcı cozum o evden tasın sen

o lanet fare yapışkanı nasıl bişey arkadaş ,annemlerin yazlığa fındık faresi girmişti ,annem görmüş ,hemen fare yapışkanı aldılar ,kartonların üzerine sürüp heryere koydu ,sonra ben yalnışlıkla çıplak ayakla birinin kenarına dokundum ,allahım nasıl bir yapışmak o ,derim kalkacak sandım ,babam kartonu kesti ,ayağıma sıcak sabunlu suya koydum da karton ayağımdan öyle çıkmıştı ,yapışkanı ise günlerce ayak parmağımda kaldı ,zamanla çıktı ,aman ha sakın bunu denemeyin ,nereye koyduğunu unutursun da mazallah bebeğine filan yapışır yerde gezerken ..

o nasıl birşeymiş öyleiyi ki uyardın. ben de eşime sipariş vermiştim. hemen iptal edeyim. çocuğumun eline geçseydi...aman Allah korusun

o nasıl birşeymiş öyleiyi ki uyardın. ben de eşime sipariş vermiştim. hemen iptal edeyim. çocuğumun eline geçseydi...aman Allah korusun

aman sakın çok nalet bişey o , şimdilik zararsız ama geçici çözümler bulmak gerek ,bu tarz hayvanlar nemli ve sıcak ortam severmiş ,yani banyo ve balkonlardaki giderlerin içine çamaşır suyu dökün ve çıkışı engelleyin ,üzerine ağır birşeyler koyun saksı ,vazo yada hiç bulamadın taş v.b bişeyler ,evin heryerini kontrol edip çatlak oyuk kovuk ne varsa hepsini alçı ile sıvayın ,yerinden çıkmış bir prizden bile çıkabilir bu lanet hayvanlar ,kapı pencere pervazı ,duvar kıyı köşe heryere sıkın bu detan maxiden ,oralarda gezse bile kısa sürede ölür ,bebeğinizin deymeyeceği heryere sıkın eşyalar hariç ,ayrıca cam ve kapıları açık bırakmayın ,mümkünse sünger kapı pencere bandı ile aralıkları kapatın ,hem soğuk gelmez hem girişi önler ..

hepsini yapmaya çalışıcam.Allah razı olsun. çok yardımcı oldun.

Ayy çok fena oldum okurken yeğenimi düşündümde
Canım benim aklıma ilk vicks vaporup geldi .
Fiyatı 8 9 lira anca .
Al grip olunca rahatlatıyor insanı .
Bir cezveye koy su kaynat içine de 1 çay kaşığı vicks koy evde gezdir bebeğinin içide açılır .
Grip nezle boğaz ağrısı öksürük içinde çok iyi bir ilaç mutlaka hergün evde gezdiririm ben .
Sanırım bir bağımlılık oldu

Nemli yerleri çok sevdiği için,yerlere ıslak bez koyarsanız oralara geleceğini okudum bende internette.Böylece bebişin odasında varsa bile en azından onun yanına gitmez.
Çok geçmiş olsun,umarım bi daha yaklaşmaz size.

Allah kolaylık versin canım benim evimde de akrep çıkıyo geçen sene bayabi çıkmıştı dükkan üstünde oturuyorum alçak değil yani evim ama arka tarafı bahçe ordan mı geliyor anlamadık geçen sene bi firmaya ilaçlattık her yeri bahçeyi falan ohhh rahat ettim derken dün akşam eşim gördü yine bitane kurtuluş yok galiba bana bunlardan :26:

tatlım ben grip öksürükle benim durumumu bağdaştıramadım. yanlış mı anladın acaba:26:

canım, evimin her tarafı nemli zaten. yerde rutubet var. bir tek bebeğimin odasında yok. oraya da girmeyi başardı iğrenç şeyler

ilacın etkisi geçtiği gibi geri dönmüş demek ki seninkiler. ben de ilaçlatıcam inşallah 1 sene boyunca kurtulsam yeter zaten. teşekkür ederim bu arada

Ben böyle bir evde asla kalmam...
Küçücük bebeğiniz var, çıkın o evden..
Ben çok fena oldum...

cok gecmıs olsun onerım olmayacak malesef ama fareden cok korkarım bebek ıcın cok uzuldum ıns bıdaha boyle seyler yasamazsınız

Canım ilaçlatmana gerek yok maddi durumunu bilemeyeceğim istiyorsan ilaçlat ama sana tavsiye edebileceğim 'Akarisit' 'akarlar için'(örümcek,çiyan,yılan vb.) Zirai ilaç satan yerlerde bulunur bu ilacın haricinde ne kullanırsan kullan faydalı olmayacaktır.
Sıvı yada toz halde olanları var ve tamamen kokusuz yani bebeğin bundan zarar görmez kesinlikle ve biraz dikkat etmen gerekiyo köşe bucak heryere sıkıyorsun bebek emekliyorsa sıktığın yerlere minder vs. koyabilirsin ayrıca yüklük,baza,kapı çerçeveleri,çatlak yerler,hatta bebeğinin beşiğinin ahşap olduğunu belirtmişsin sadece ahşabınada sıkıp temiz örtüsünü serersen hiçbir sorun teşkil etmez sonuçta ahşabına ellemeyecek..

öncelikle teşekkür ederim canım ilaç ismi vermen çok iyi oldu. bin türlü marka var. zararlısı, zehirlisi var.
bu ilacı uyguladıktan sonra evden çıkmak gerekiyor mu?

Ilgilenirmisin bilmem ama

Universitede akademisyen bir arkadasim birgun

Bilirmisin ben elime akrep alabiliyorum biz efsunluyuz ailecek dedi

Nasil yani dedigimde

Memleketlerinde akrep vs cok olurmus ve bebekler dogar dogmaz hocalara okutulurmus

Bunun icin ozel dualar varmis

Omur boyu okunan insanlara akrp yilan ciyn yaklasamazmis

Bence arastirip dnemekte fayda var

Oturdugunuz yerdede cok olduguna gore

Allah yardimcin olsun

nuh suresinde bir ayet olduğunu, onu okuyunca hayvanların kaçtığını biliyordum ama sen bu mesajı yazana kadar aklıma gelmedi. ondan mı bahsediyorsun acaba?

Ay çok geçmiş olsun. Allahım bebeğini korumuş benimde bebeğim var çok kötü oldum. Hatta az önce bebeğimi beşiğe yatırırken korktum. Acaba bizdede çıkarmi diye. Bir keresinde perdede kırkayakmi yoksa ciyanmi bilmiyorum gördümde bütün gece uyumadim. Bizimde kara böcek çok çıkıyo kocaman hemde. Lavabo deliklerinden çıkıyo nasıl engel olcam bilmiyorum. Bi çaresini bulamadim. 2tane çocuğum var ya uyurken birşey yaparlarsa diye korkuyorum. Çok korkarım böcekti sürüngendi. Inanmazsin şimdi kaşınti başladı. Bi arkadaş resim koymuş ya görünce çok kötü oldum. Allahim yavrunuzu korusun. Tez vakitte o evden taşınmayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…