Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Doğum günü partisi gereksiz degil bence. Iyi organize edilmiş bir parti beni mutlu eder. Yeni yaşa mutlu ve guzel enerjilerler girmek insana kendini iyi hissettirir. Çocuklar icin de cok guzel bir hatira.

11.45'te de, siz hamileyken kardesiniz de hamile kalsa mutlu mu olursunuz rekabet mi olur gibi konu acmis. Güya 15.22'de bes dakika once ogrenmisti.
Yalan dolan bastan sona.
Fesat bir kadın konu sahibi, annem çok kıyas yapıyor demiş ama asıl kıyas yapan kendisi. Diğer actigi konularda da ,ailesi hem ablasına hem kendisine ev vermiş, bir de ablası psikolojik probemli olup calisamadigi için bir daire fazla vermis. Ama konu sahibi hem Ablasi gibi aile apartmaninda oturmak istememiş ama o evin kirasını istemiş,hem de ailenin ablaya vermeyi uygun gördüğü daireden pay istiyor.
Konuda gelmedi etmedi dediği abla da bipolar. Belki de su an bipolarin depresif evresinde. Nasıl normal tepkiler bekliyor ki?

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeği
büyük sınav kardeşinin acısını deşmek hoşuna gidiyor

Gunahina girmek istemiyorum ama sanki o hasta diye sevincli gibi. Ailenin tek "akli basinda" çocuğu kendisi oldugu icin mutlu. Rakipsiz oldugu icin yani.

Son düzenleme:
Gunahina girmek istemiyorum ama sanki o hasta doye sevincli gibi. Ailenin tek "akli basinda" çocuğu kendisi oldugu icin mutlu. Rakipsiz oldugu icin yani.
bence tam tersi mutsuz çünkü hep geride kalmış ilk kez ailede önemli hissediyor kendini
belki şu an ki tavırlarında ailenin de tavırları büyük etkendir

Doğum günü partisi gereksiz degil bence. Iyi organize edilmiş bir parti beni mutlu eder. Yeni yaşa mutlu ve guzel enerjilerler girmek insana kendini iyi hissettirir. Çocuklar icin de cok guzel bir hatira.
Ben de seviyorum kutlamayı ama bu gerekli olduğu anlamına gelmez. Sevmeyen de var. Ekstradan eğlence işte bütün partiler. O yüzden bu gerekli bu gereksiz ayrımı mantıksız bence kisiler farklı şeylere özen gösteriyor

Aaaa bir de "kardeşim zamanında beni zehirledi,hamileyim yine zehirler diye korkuyorum" demişti..hatta ailesine de soylemis. Biz de uzak dur demiştik.
Demek ki annesi kardesine söyledi böyle böyle diye, o da alındı,bu yüzden gelmiyor.
Sonuçta gelse, kola ikram etse 'kolama zehir mi kattı' diyeceksiniz, gelmese 'gelmedi' diyorsunuz.

Kocası da kendi evlerinin anahtarını annesine vermis. Kadin girip cikiyormus. Ay bu kadar tuhaf meselelerle dolu bir hayatin icinde olup bir de sacma sapan cinsiyet partisi yapmislar. Instagrama ask dolu sevgi dolu pozlar yuklemislerdir kesin. Herkes de saniyor ki ne kadar mutlular, kusursuz bir aile...

Kalpler, niyetler, istekler fesatlık dolu. Kardeş olmak becerilememiş, eş olmak becerilememiş, dilerim anne olmayi becerir ama bu kotu, haset kalple zor.

Aman Allahım ne kadar uydurmayi seven bir insansıniz. Bir önceki sabah actiginiz konu da kardesinizle aynı anda hamile olduğunuzu aradaki rekabet durumunu sormustunuz. Orada tepki alınca kardeşiniz bir anda cinsiyet partinize gelmeyen biri oldu. Ama konuyu bir gibi actiniz. Zaten o saatlerde kardeşinizin hamile olduğu belliydi. Yeni öğrenmiş gibi yazmışsınız.

Ne fesat , ne pazarlikci birisiniz. Burada açtığınız konularin saatinin olmadığını falan mı saniyorsunuz. Millet salak mı

Açıkçası ben çocuğum olsun olmasın kimsenin cinsiyet partisine gitmezdim sanırım. Bana o kadar sacma ve gereksiz geliyor ki. Yani elalemin çocuğunun cinsiyetini öğrenmek hiç umurumda değil. Ha, bu kişi atıyorum çok yakınimdır, mutlu olsun diye katılırım, sevincini paylaşmak için. Ama ben sizi hiç iyi niyetli bulmadım. Kardeşiniz çocuk sahibi olmayı istiyormuş ve henüz çocuğu yokmuş, bunun icin uzuluyormus. Siz hala niye gelmedi ki diyorsunuz? Samimiyetsiz bir soru.

bence tam tersi mutsuz çünkü hep geride kalmış ilk kez ailede önemli hissediyor kendini
belki şu an ki tavırlarında ailenin de tavırları büyük etkendir
Bu acidan bakmadim dogru. Ev verme konusu da bu sekilde. Aile fazla payı diger kardese vermisti. Haklisiniz.

bende hamileyim ablam 2 hafta önce menapoz yerleşmesi haberini aldı kaç yıldır ilaçla geliyordu şuan ilaçlarla da gelmiyor...ben kendi hamileliğime sevinemiyorum,ultrason fotoğraflarını gösteremiyorum,kıyafet alıyorum bahsetmiyorum bogazımda yumruyla dolaşıyorum resmen ...siz nasıl oluyor da gelip dibin de cinsiyet partisi yapıyorsunuz bu kadarmı vicdansızsınız yahu ...sizin gibi anne ve kaynananıza da yazıklar olsun hiçmi düşünemiyorlar

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Böyle bir durumda kardeşinizin derdine ortak olmak yerine sizde gözüne sokmayı tercih ettiniz yani öyle mi. Müthiş.
Şu cinsiyet partisi diş buğdayı baby shower gibi şeyleri de anlamıyorum anlamayacağım kime neyi ispat etmek için yapılıyor ki.

Cinsiyet partisi nedir allah aşkına Millet açççç aççç. Neyse bu benim fikrim olmakla birlikte ; kızkardeşinize sormanız gereken konuyu buraya sormuşsunuz. Ben olsam; sen hayırdır derdim. Gerçi kardeşlik ilişkilerinize de bağlı bu. Aranız nasıl normalde ? Mesela ben ablamın allah korusun kolu kopsa kendi kolumu veririm. Sizin durumunuz ne ?

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Aklima gelmisti.. yani normal olmasada bu tepkilerinin bir anlami var o zaman. Sahsen ben olsam gozune soka soka cinsiyet partisi filan yapmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…