Ya ben bipolar olan tarafın konu sahini olduğunu düşünüyorum bazen artık...önceki konusunda kardeşim beni zehirlemeye çalıştı itiraf etti dedi ya
o gerçek mi kızlar?
Her şey olabilir artık. O derece yalan dolan doldu ortalık. Konu sahibi de arazi oldu. Okuyup kimseye bir şey yazmıyor.Belki de külliyen yalan
Her şey saçma çünkü.
önceki konusunda kardeşim beni zehirlemeye çalıştı itiraf etti dedi ya
o gerçek mi kızlar?
Aslında ben konu sahibinde manik depresif bipolar gibi bulgular bulmuştum teşhis koyamam elbetteFesat bir kadın konu sahibi, annem çok kıyas yapıyor demiş ama asıl kıyas yapan kendisi. Diğer actigi konularda da ,ailesi hem ablasına hem kendisine ev vermiş, bir de ablası psikolojik probemli olup calisamadigi için bir daire fazla vermis. Ama konu sahibi hem Ablasi gibi aile apartmaninda oturmak istememiş ama o evin kirasını istemiş,hem de ailenin ablaya vermeyi uygun gördüğü daireden pay istiyor.
Konuda gelmedi etmedi dediği abla da bipolar. Belki de su an bipolarin depresif evresinde. Nasıl normal tepkiler bekliyor ki?
Stresli bünye çok büyük bir etken zaten. Ama şunu da düşünün herkes doğurabilir ama herkes gerçekten anne baba olabilir mi? Mesela benim de kardeşim bipolar ve çocuk istiyor ama o çocuğa annelik yapabilecek hali ve kapasitesi maalesef yok. Hep diyorum bak sen bir anne olarak o çocuğun ileride imtihanı olmayasın. Allah nasip etmiyorsa bir bildiği vardır diyorum.
Bence şu an tamamen atiyorsunuzKaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?
ayy o değil mibu konu da mı aynı üyenin konusu .
bipolar genetik kendisinde de olduğunu düşünüyorumAslında ben konu sahibinde manik depresif bipolar gibi bulgular bulmuştum teşhis koyamam elbette
Sağlıkçı dahi değilim
Genetik mi acaba var mı yani kendisinde de acaba böyle birşey
Bı yandan da şaşırdım o apartman kira daire mevzularını açan üye bu uye miydi
Ay hep de inanıp her konusunda bulunmusum tüh
Adini yazsak bir onceki konusuna ulasiyoruz. Sabah iki kardesin hamile olmasindan bahsetmis. Burada 5 dakika once ogrendim diye palavra atiyor saat 15.00'te.İnsanın sinirleri bozuluyor değil mi. Kardeşinin psikolojisinin bozuk olması da bir hayal ürünü mü diye düşünmeden edemiyor insan. Sırf kardeşini kötülemek için bile yazmis olabilir. Kafayı takmış çünkü
2 cesit parti var ama.. biri eskidi gerci.. birinde cinsiyeti belli zaten, aslinda amac gebe kadina maddi anlamda ihtiyaci olan hediyeleri getirmek.biz bunuda yanlis anladik tabii.. gebeler kendileri organize eder oldu babyshower denen seyi.Dünürde cimsiyet partisi yapan kayınvalide çok zeki değil mi ya
Hem partiyi organize edensin hem evin kirlenmiyor, hazırlık yapmıyorsun
2 balon şişir tüm krediyi topla dön
Çok mu iyi niyetli siniz? Biz mi kötü niyetliyiz?Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Anne baba cinsiyeti bilmeden kayınvalide nasıl partisini yapacak ultrasona o mu girdi2 cesit parti var ama.. biri eskidi gerci.. birinde cinsiyeti belli zaten, aslinda amac gebe kadina maddi anlamda ihtiyaci olan hediyeleri getirmek.biz bunuda yanlis anladik tabii.. gebeler kendileri organize eder oldu babyshower denen seyi.
Digeride cinsiyetini guyya bilmiyor anne baba ve surpriz bir sekilde ogreniyolar herkesle beraber .. vs vs
Wuhuuu daha anne olmadan nasıl üst perdeden konuşmak o öyle.sizde o cocuga annelik yapabilecek hal ve kapasite var cunku. evet.
Insan kardesine "sen o cocugun imtihani olmayasın" diyebilir mi ya? Bu nasil kotu niyet? Bunu uygun bir dille anlatmaya calismak varken böyle hançerlemek çok kötü.sizde o cocuga annelik yapabilecek hal ve kapasite var cunku. evet.
Ay beni kıskandı kendi diyemiyor tepki çekmemek için ipuçlarıyla bizi oraya götürüyorÇok mu iyi niyetli siniz? Biz mi kötü niyetliyiz?
Şunu da görünce konu sahibinin çok kötü kalpli olduğunu düşünmeye başladım.sizde o cocuga annelik yapabilecek hal ve kapasite var cunku. evet.
Anne baba cinsiyeti bilmeden kayınvalide nasıl partisini yapacak ultrasona o mu girdi
Hangisini yapti bilmemki..Zaten zarf icinde veriyolarmis cinsiyeti yazan kagidi..unisex bi parti yapip acikladilarsa demekAnne baba cinsiyeti bilmeden kayınvalide nasıl partisini yapacak ultrasona o mu girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?