Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Aslında ben konu sahibinde manik depresif bipolar gibi bulgular bulmuştum teşhis koyamam elbette
Sağlıkçı dahi değilim
Genetik mi acaba var mı yani kendisinde de acaba böyle birşey

Bı yandan da şaşırdım o apartman kira daire mevzularini açan üye bu uye miydi
Ay hep de inanıp her konusunda bulunmusum tüh

sizde o cocuga annelik yapabilecek hal ve kapasite var cunku. evet.

Bence şu an tamamen atiyorsunuz

bipolar genetik kendisinde de olduğunu düşünüyorum

Adini yazsak bir onceki konusuna ulasiyoruz. Sabah iki kardesin hamile olmasindan bahsetmis. Burada 5 dakika once ogrendim diye palavra atiyor saat 15.00'te.

Yok kaynana hanim organize etmis partiyi. Ama nasil oluyorsa 1 bucuk saatlik mesafedeki evde kutlanmiş. Kiz kardesin burnunun dibinde.

Bir de diyor ki siz olsaniz kardesinizin cinsiyet partisine gider miydiniz?

Saf kötülük tasiyor. Dediginiz gibi kardesin durumu belki daha hafiftir. Abartiyordur kendini masum gostermek icin.

Dünürde cimsiyet partisi yapan kayınvalide çok zeki değil mi ya
Hem partiyi organize edensin hem evin kirlenmiyor, hazırlık yapmıyorsun
2 balon şişir tüm krediyi topla dön
2 cesit parti var ama.. biri eskidi gerci.. birinde cinsiyeti belli zaten, aslinda amac gebe kadina maddi anlamda ihtiyaci olan hediyeleri getirmek.biz bunuda yanlis anladik tabii.. gebeler kendileri organize eder oldu babyshower denen seyi.

Digeride cinsiyetini guyya bilmiyor anne baba ve surpriz bir sekilde ogreniyolar herkesle beraber .. vs vs

Anne baba cinsiyeti bilmeden kayınvalide nasıl partisini yapacak ultrasona o mu girdi

Muhtemelen kendi çocuğu olmadığıçin o şekilde davranıyordur.

Ablam ben evlendikten hemen sonra boşandı, benim bebeğim oldu bu sene ve çok ciddi sağlığımla ilgili badireler atlattım.
Bir kere bile bir ihtiyacın var mı demedi.
İçimin nasıl acıdığını tarif edemem.
Bugüne kadar iyisine kötüsüne hep koştum.
Ama bir telefon bile açmadı.
O yüzden çok iyi anlıyorum.

Değil ki cinsiyet partisine gelmek...
O şu anda istediği ve olmadığı için ciddi bir depresyona bile girmiş olabilir.
Eşi geldiyse durumu sizler yanlış anlamayın, kötülük olmadığını göstermek adına gelmiştir.
Amcamın çocuğu olmadı hiç bir sağlık sorunları olmamasına rağmen ve ben doğduğumda küsmüş, kardeşlerim doğduğunda hep küstü babama.
Maalesef bazen kardeş bile olsa kalp dayanmıyor.

sizde o cocuga annelik yapabilecek hal ve kapasite var cunku. evet.
Insan kardesine "sen o cocugun imtihani olmayasın" diyebilir mi ya? Bu nasil kotu niyet? Bunu uygun bir dille anlatmaya calismak varken böyle hançerlemek çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…