- 4 Şubat 2015
- 6.347
- 12.777
- 448
Bebeğinin olmasını isteyen ve olamayan kardeşinizin gözüne soka soka cinsiyet partisi yapmanız çok mu şarttı? Bir de neden gelmedi diyorsunuz. Neden acabaHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Kaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?
İnandırıcı değil bu söylediğiniz.Evet detaylara hakimsiniz. Şimdi ise iki kardeş ikimiz de hamileymisiz. Ben kardeşimin gebelik haberini beş dk önce öğrendim.
Yalann ...Kaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu
Büşra lı bir isimdiEski kullanici adi neydi
Bu fesatlikla karaları bağlamışsınızdr... hayırlı olsun mu diyim geçmiş olsun muEvet detaylara hakimsiniz. Şimdi ise iki kardeş ikimiz de hamileymisiz. Ben kardeşimin gebelik haberini beş dk önce öğrendim.
Yani siz de az değilsiniz. Kadın çocuk hasretinden yanıyor, belli ki sevincinize ortak olamamış. Belki de kendi çocuğu onca çabaya , sizin bilmediğiniz tedavilere ragmen olamazken sizin gibi çabasız çocuk sahibi olan insanlar görmek onu üzüyor.Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
10 dk önce arayıp söylediyse siz neden 11.45te kardeşinizin hamileliği ile alakalı konu açabildiniz?Kız beni on dk önce arayıp hamileyim dedi. Yalan mı söyliyim size
Mossad online10 dk önce arayıp söylediyse siz neden 11.45te kardeşinizin hamileliği ile alakalı konu açabildiniz?
Bir de insan kıskanmak istemez ama içten içe kiskaniyordur , bu duygular ağır gelmiştir. Kuzenimin düğününde ablası yeni boşanmıştı , resmen yas tutmuştuÇocuk istiyor ve olmuyor çok da üzüldüğünü söylüyorsunuz onun için de zor bir durum kendisi isterken olmuyorken öle mutluluklara şahit olmak. isteyipte olmaması çok kotu bir durum artık vazgeçtim dese de içi yanıyordur eminim.
Bunların kardeş ilişkileri yok ya, normal davranmalarını beklemiyorumben olsam arar canım niye gelmedin canın mı sıkık derim
kardeşiniz sonuçta bir sorunu var bell ki ?
Empati kelimesinin anlamını biliyor musunuz?Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
e kardeş ilişkileri yoksa bu kadar alınmasın gelmezse gelmezBunların kardeş ilişkileri yok ya, normal davranmalarını beklemiyorum
Gecen zehirleme mevzusunda üyeyi tanımayanlar baya arka çıktılar ,hoşuna gitti devamını yaşamak istediAma siz sıktınız yani... burası sizin hiçbir şeyden habersiz kardeşinizin dedikodusunu kaynatacağınz yer değil.. ikide bir konu açıp cici gelin muamelesi aramayın etrafınızdakiler azcık uyanıksa ne kadar fesat biri olduğunuzu anlıyordur .. sizden çok var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?