Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Benim de bebeğim olmuyordu. İş arkadaşım doğum yaptı. Günün her saati durum yapıp duruyor bal oğlum yemek yedik parka gittik. Sona alıp artık bakmadım. Kuzenim de zar zor hamile kaldı oda ultrasyon fotosuna kadar attı. Kıskanmak değil ama insan içleniyor. Rabbim kucağıma almamı nasip eder İnşaAllh. Ama bebeği olmayan yakınlarımı düşünerek hiç havalara girmedim.

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Bebeğinin olmasını isteyen ve olamayan kardeşinizin gözüne soka soka cinsiyet partisi yapmanız çok mu şarttı? Bir de neden gelmedi diyorsunuz. Neden acaba
Cinsiyet partisi hakkındaki düşüncelerim

Ama siz sıktınız yani... burası sizin hiçbir şeyden habersiz kardeşinizin dedikodusunu kaynatacağınz yer değil.. ikide bir konu açıp cici gelin muamelesi aramayın etrafınızdakiler azcık uyanıksa ne kadar fesat biri olduğunuzu anlıyordur .. sizden çok var ...

Evet detaylara hakimsiniz. Şimdi ise iki kardeş ikimiz de hamileymisiz. Ben kardeşimin gebelik haberini beş dk önce öğrendim.
İnandırıcı değil bu söylediğiniz.

Yalann ...

ben bu duruma düşsem acaba neden gelmiyor diye düşunmek yerine, o oturdugu evin kapisini yikarim ne bileyim belki adam kardesimi dovuyor kaşı gözu mor ondan gelemiyor bile derim.
kardeşiniz çocuk icin ugrasiyormuş çok uzun bir sure degil aslinda ama mental olarak çabuk yıkmış bu durum.
siz neden yanina cikmiyorsunuz kardeşinizin?
zaten sıkıntisi varmış benim icin hic bir onemi olmazdi o inmiş yada inmemiş siz gidin, tedavi sureci cocugum olmuyor mu, olmayacakmi, olacakmi surecini yasamayan bilemez yıkici yorucu insanlarin davranişlari bu donemde daha yorucu kardeşinize destek olun bence biraz uzuntusunu paylasin zamanla oda sizin sevincinizi paylasacak emin olun

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Yani siz de az değilsiniz. Kadın çocuk hasretinden yanıyor, belli ki sevincinize ortak olamamış. Belki de kendi çocuğu onca çabaya , sizin bilmediğiniz tedavilere ragmen olamazken sizin gibi çabasız çocuk sahibi olan insanlar görmek onu üzüyor.
Ablam üzülür diye endişe etmeden bir de gözüne sokar gibi alt katında bebek partisi vermişsiniz
Siz hamilesiniz diye duygusalsiniz, bu normal. Peki ablanın coooookkk isteyip cabaladigi halde bebek sahibi olamadığı için duygusal olması neden aklına gelmiyor???

Ekleme: ablamın çocuğu olmuyro demissiniz 15.22 de, hamile olduğunu öğrendim beş dakiak once demişsiniz 15.26te. inandırıcı gelmedi

11.45te de kardeşiniz aynı anda hamile kalsa konusu açmışsıniz

Son düzenleme:
Bir de insan kıskanmak istemez ama içten içe kiskaniyordur , bu duygular ağır gelmiştir. Kuzenimin düğününde ablası yeni boşanmıştı , resmen yas tutmuştu

Empati kelimesinin anlamını biliyor musunuz?

Bunların kardeş ilişkileri yok ya, normal davranmalarını beklemiyorum
e kardeş ilişkileri yoksa bu kadar alınmasın gelmezse gelmez
yorumları okumadan yazdım direkt
okuyayım bakalım neler var işin içinde :)

Gecen zehirleme mevzusunda üyeyi tanımayanlar baya arka çıktılar ,hoşuna gitti devamını yaşamak istedi

Sizin anlayışınız biraz zayıf herhalde. Daha ilk mesajınızdan sonra insanlar size kardeşinin çocuğu var mı diye sormuş, sorun gayet net. Ama siz bir abla olarak bu duruma anlayış göstermek dururken iyice gözüne sokmak istercesine gidip annenizin evinde parti yapıyorsunuz.
Cinsiyet partisi ne ayrıca ya ıyyy hala sıkılmadı mı insanlar bu şovlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…