Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Merhaba,

Aklima bir sey geldi ama emin degilim. Acaba o da uzun süredir gebelik istiyor ama elde edemiyor olabilir mi? Eğer öyleyse onun psikolojisi şuan çok farklı, kışkançlıktan değil de hamile ve bebek görmeye dayanamadığı için gelmek istememiş olabilir. İnsan kız kardeşinin hamileliliğine de mi sevinmez demeyin, gebelik elde edemeyenler çok hassas olabiliyor. Eğer böyleyse ona kızmayın, kıskanıyor sanmayın lütfen

Eğer sebep bu değilse bilemicem

Ben sizi artık hiç inandırıcı bulmuyorum ama yine de yazayım

Allah aşkına kardeşinizin çocuk isteyip olmadığını bildiğiniz halde gerçekten hala sebep mi arıyorsunuz?
Yedi kat el olsa anlar niye gelmediğini kardeşinizin
Belli ki kendini buruk hissediyor
Ayrıca kardeşinin çocuğu olmadığı için hamileliğini erteleyen insanlar tanırken sizin gibi çocuğu olmayan kardeşinin alt katında parti düzenleyen biri var elimizde
Neyse ki Allah kardeşinizin yüzüne gülmüş de bebek vermiş
Umarım en kısa zaManda sizden de kıyaslamalı hayatınızdan da kurtulur

sallıyor işte kardeşinin de hamile olduğunu öğrenince çatlamış rol çaldı diye gitmiş anasında şov yapmış.
kv kısmı ne anlamış cinsiyet partisinden ben bile ilk defa duydum.

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Aslında gebelik isteyenlerin vazgeçmesi çok zor, böyle bir arzuyu nasıl silebilir insan kalbinden? Daha fazla sizinle bu konu hakkında konuşmamak istemediğinden öyle demiş olabilir

sallıyor işte kardeşinin de hamile olduğunu öğrenince çatlamış rol çaldı diye gitmiş anasında şov yapmış.
Buraya gelip yarim yamalak anlatıp kardesinin partisine gitmeyen kıza saydirmamizi bekledi resmen

Bu kadar yalan soyleyen bir üye görmedim. Gelip cevap verme tenezzülün de bile bulunmuyor.
İnsanın sinirleri bozuluyor değil mi. Kardeşinin psikolojisinin bozuk olması da bir hayal ürünü mü diye düşünmeden edemiyor insan. Sırf kardeşini kötülemek için bile yazmis olabilir. Kafayı takmış çünkü

Dünürde cimsiyet partisi yapan kayınvalide çok zeki değil mi ya
Hem partiyi organize edensin hem evin kirlenmiyor, hazırlık yapmıyorsun
2 balon şişir tüm krediyi topla dön

Bence ikinizde terapiye gitmelisiniz . Aranızdaki bu kıskançlığı , yarışmayı ne bileyim kıyaslamayı aşmanız lazım .
Yatın bir gün çocuklarınız da bu döngüye girecek . Yok onunki kilolu , seninki zayıf . Onunki yürüyor , seninki yürümüyor gibi .
Kardeş arasında bunlar yaşanmamalı . Kardeşinizin üzüntüsünü bile bile , gözünün içine sokar gibi cinsiyet partisi yapmak çok gereksiz. Allahtan korkmak lazım. Varlık ve yokluk ikisi de çok ağır imtihanlar . Ben olsam içime sinmezdi . Kayınvalideye de söylerdim . Görgüsüzlükten başka bir şey değil bence . Kız olsa ne , erkek olsa ne ?
Bilemedim . Ama ben kardeşinizin daha çok üzüldüğünü hissediyorum. Aileleriniz aranıza uçurum koymuş .
Kardeşim hamile kalınca en önce ben giderdim . Kayınvalidem adına da özür dilerdim . Seni üzmek istememiştim derdim .

önceki konusunda kardeşim beni zehirlemeye çalıştı itiraf etti dedi ya
o gerçek mi kızlar?

İçeceğime ilaç attı mevzusu bile şüpheli olabilir.

Belki de külliyen yalan

Her şey saçma çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…