Dr lar bile 1 sene cinsellikten sonra tibben olmuyor oluyor diyorlar.. yasa girmek icin baya erken bence7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Merhaba,Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Sabah ki konu üstüne de burda siz olsanız onun çocuğunkine gider miydiniz demeniz. Bal gibi biliyormuşsunuz işte kızın hamile olduğunu aaaa.
Ayrıca hiçbir kayınvalide torunun partisini dünürünün evinde olsun istemez. Torunum torunum benim torunum ben yapacağım tavırları vardır. Madem partiyi yapıyor kendi evinde yapar. Siz istediniz değil mi annenizin evinde olmasını?
Aslında gebelik isteyenlerin vazgeçmesi çok zor, böyle bir arzuyu nasıl silebilir insan kalbinden? Daha fazla sizinle bu konu hakkında konuşmamak istemediğinden öyle demiş olabilirHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Konu sahibi kötü. Diğer konularını da okuyun anlarsınız. Yazmayı seviyor.Konuda biseyler oturmuyor ama ya
Buraya gelip yarim yamalak anlatıp kardesinin partisine gitmeyen kıza saydirmamizi bekledi resmensallıyor işte kardeşinin de hamile olduğunu öğrenince çatlamış rol çaldı diye gitmiş anasında şov yapmış.
kv kısmı ne anlamış cinsiyet partisinden ben bile ilk defa duydum.
cunku kalbiniz temiz.Ben de saf saf yorum yapıyorum
İnsanın sinirleri bozuluyor değil mi. Kardeşinin psikolojisinin bozuk olması da bir hayal ürünü mü diye düşünmeden edemiyor insan. Sırf kardeşini kötülemek için bile yazmis olabilir. Kafayı takmış çünküBu kadar yalan soyleyen bir üye görmedim. Gelip cevap verme tenezzülün de bile bulunmuyor.
Dünürde cimsiyet partisi yapan kayınvalide çok zeki değil mi yasallıyor işte kardeşinin de hamile olduğunu öğrenince çatlamış rol çaldı diye gitmiş anasında şov yapmış.
İçeceğime ilaç attı mevzusu bile şüpheli olabilir.İnsanın sinirleri bozuluyor değil mi. Kardeşinin psikolojisinin bozuk olması da bir hayal ürünü mü diye düşünmeden edemiyor insan. Sırf kardeşini kötülemek için bile yazmis olabilir. Kafayı takmış çünkü
Belki de külliyen yalanSabah ki konu üstüne de burda siz olsanız onun çocuğunkine gider miydiniz demeniz. Bal gibi biliyormuşsunuz işte kızın hamile olduğunu aaaa.
Ayrıca hiçbir kayınvalide torunun partisini dünürünün evinde olsun istemez. Torunum torunum benim torunum ben yapacağım tavırları vardır. Madem partiyi yapıyor kendi evinde yapar. Siz istediniz değil mi annenizin evinde olmasını?
Yarisi yalan çünküKonuda biseyler oturmuyor ama ya
Kardeş hangi ara hamile kaldı yahusallıyor işte kardeşinin de hamile olduğunu öğrenince çatlamış rol çaldı diye gitmiş anasında şov yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?