- 29 Mayıs 2021
- 14.959
- 97.506
- 548
- 37
11.45'te de, siz hamileyken kardesiniz de hamile kalsa mutlu mu olursunuz rekabet mi olur gibi konu acmis. Güya 15.22'de bes dakika once ogrenmisti.Ekleme: ablamın çocuğu olmuyro demissiniz 15.22 de, hamile olduğunu öğrendim beş dakiak once demişsiniz 15.26te. inandırıcı gelmedi
ne dramlar çıkar kızdan kim bilirkeske kardesi de foruma uye olsa, bir de ondan dinlesek.
yalanların ortaya çıktı gel kız buraya cevap ver tartışıcazşurada herkese beğeni atmaktan yoruldum konu sahibi bakıyorsan niye cevap vermiyorsunOnlyhopex
kızı salsın bana yeter çok fena ayar oldumyalanların ortaya çıktı gel kız buraya cevap ver tartışıcaz
elinde olmadan yapabiliyor insan bazı şeyleri bana konu sahibi normal gelmedi asılBir de insan kıskanmak istemez ama içten içe kiskaniyordur , bu duygular ağır gelmiştir. Kuzenimin düğününde ablası yeni boşanmıştı , resmen yas tutmuştu
Evet topu da anneye atıyor bizi hep kıyasladı diyesanırım kardeşiyle hep yarış içinde olan bir konu sahibi var karşımızda
Her bdv konusuna yorum yapmam ..!Gecen zehirleme mevzusunda üyeyi tanımayanlar baya arka çıktılar ,hoşuna gitti devamını yaşamak istedi
Sevinmemenize daha çok üzülmüşlerdir. ☹Ben de su an hamileyim iki tane arkadaşımın çabalara rağmen bebegi olmuyor.Allah affetsin yalan söyledim sevinmemis gibi,paniklemis gibi yaptim yanlarında ve kırmamak için inanılmaz çaba gösterdim ,çünkü o bebegi bana veren rabbim,ona vermeyen de rabbim.Bu hayatta kimin başına ne gelecek o bebek sağlıklı olacak mi bana hayır getirecek mi bunu sadece rabbim bilir.Bu tarz konularda ah işitmemek lazim.Bir de isminizi değiştirince insanlar sizi unutacak sanmışsınız.Ben kardeşim beni zehirleyecek konusunda da sizin derdinizi anlamıştım, onceki konuyu bildigim icin ama bilmeyen arkadaşlar burda hep size destek çıktılar.Allah askina kardeşinizi sevmiyorsunuz,keza annenizi sevmiyorsunuz.Sizi zehirleyecek potansiyeli görüyorsunuz, sonra da ordan çıkmıyorsunuz.Gidip orda cinsiyet partisi yapıyorsunuz.Psikolojik olarak destek almak zorundasınız
Kardesi hasta. Gecmiste konu sahibinin cayina antidepresan gibi bir sey atmis. Sonra itiraf etmis. Oyle ilaclar kullanıyormuş zaten. Konu sahibine keske sen de hasta olsan da beni anlasan diyormus.
Saglikli olmayan bir kardeşe boyle nefret beslemeyi anlamiyorum. Beni kıskandı çekemedi imasini anlamiyorum. Bir de sormus siz onunkinin cinsiyet partisine gider misiniz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?