Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Sabah ki konu üstüne de burda siz olsanız onun çocuğunkine gider miydiniz demeniz. Bal gibi biliyormuşsunuz işte kızın hamile olduğunu aaaa.
Ayrıca hiçbir kayınvalide torunun partisini dünürünün evinde olsun istemez. Torunum torunum benim torunum ben yapacağım tavırları vardır. Madem partiyi yapıyor kendi evinde yapar. Siz istediniz değil mi annenizin evinde olmasını?

Ay ne kadar bencilsiniz bu yazı tarzinizdan bile anlaşılıyor. Kv size parti duzenliyorsa kendi evin de yapsın neden annenizde yapıyor ki. Ablamın da belirli bir süre bebeği olmadı o dönem ne kadar hassa oldugunu bildiğimiz için ailecek elimizden geleni yaptık sizde biraz daha hassas davranın hamileliğiniz sürecinde mutlulugunuzu yaşamayın diyorum ama bunu kardeşimize yansitmadan yapabilirsiniz

Ekleme: ablamın çocuğu olmuyro demissiniz 15.22 de, hamile olduğunu öğrendim beş dakiak once demişsiniz 15.26te. inandırıcı gelmedi
11.45'te de, siz hamileyken kardesiniz de hamile kalsa mutlu mu olursunuz rekabet mi olur gibi konu acmis. Güya 15.22'de bes dakika once ogrenmisti.
Yalan dolan bastan sona.

Kaynananız istediyse onun evinde yapsaydınız. Neden kardeşinizin hemen alt katında? Bence çok düşüncesizce olmuş. Cocuk isteyen kardeşim olsa cinsiyet partisi yapmazdım. Kaynanam istediği kadar istesin. Bir de aranızı bozmak ister gibi "Aaa neden gelmemiş " gibi laflar etmiş. Çok kötü bir durum kardeşinizin için.

Cinsiyet partisi gereksiz demiş baziları da sorarım size hangi parti gerekli? insanların eğlenmek için farklı nedenleri oluyor. Düğün de bana gereksiz kalabalık geliyor ama yakin biri çağırınca gidiyorum. Geleneksel kutlamaları alıştığınız için daha normal buluyorsunuz. Önemli olan bir şeye özenilip çağrılması. Şu durum özelinde söylemiyorum ama kutlama bu yani mantıklısı saçması yok, kişisel.

Sevinmemenize daha çok üzülmüşlerdir. ☹

Konu aklıma Cavidan'ı getirdi.

Kardeşimiz çocuk istediği halde olmuyorsa sizin bütün bunları yapmanız biraz onun gözüne sokmak gibi olmuş. Siz hamilelikten hassas olabilirsiniz ama o da hassas bir durumda. Bence biraz anlayış gösterin.

icindeki kötülüğü yazı diliyle bile buraya kadar yansıtmış zaten...kardeşinin piskolojisini,rahatsızlığını bile bile saf ayağına yatıp buraya konu açmış birde yani sadece yazık diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…