Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Olabilir gelmek zorunda değil
Yatmak istemiştir bebeği korumak istemiştir aman zor buldum kaybetmeyeyim demistir

Yalan atmiyorsaniz tabii

Cinsiyet partisi yapmak için 2. yi doğuracağım valllaaaa Diğer konuda fıtık olduk resmen.Bakın ,karnınızdaki bebe de etkilenecek,bu kadar gerilim iyi değil.Siz ,bebek alışverişine odaklanın,hayal kurun,site mite gezin.Hatta doğacak yeğeniniz için de alın bol bol.İkiz gibi büyüyecekler ne de olsa.

Insan kardesine "sen o cocugun imtihani olmayasın" diyebilir mi ya? Bu nasil kotu niyet? Bunu uygun bir dille anlatmaya calismak varken böyle hançerlemek çok kötü.
Kendisi ise herkesin imtihanı
Kocasına ailesine kaynanasına doğacak çocuğuna ve onun evleneceği kişi ve ailesine

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Allah sana nasip etmiş. Afedersin ama kızın zaten sıkıntısı var ve pes etmiş. Ümidi kesmiş. Sen gidip alt katında cinsiyet partisi yapıyorsun. Ne kadar bencilsin. Kocası niye gelmiş anlamadım. Allah kardeşine hayırlı sağlıklı bı evlat nasip etsin en kısa zamanda. Keşke bu kadar canını yakmasaydin

Kendisi de evli ama olmuyor işte çocuğu. Bunu kafaya takıp bana sevinmemis olabilir bilmiyorum. Ben hamile kalmadan önce böyle değildi daha neşeli girişken biriydi
Kardeşiniz üzülürken gözünün içine baka baka kutlayacaktınız yani partiyiGitmediği iyi olmuş.Ve kardeşim bu kadar üzülürkenASLA o partiye izin vermezdim.Yazık günah be bir de psikolojik sıkıntıları varmış kızın

Çok stresli bı durum bence ya
Ayrıca seçenekte yok
Ya pasta kes içi mavi olsun
Ya balon patlat içi pembe olsun
Ya da duman gibi bişey patlatiyosun
Bitti seçenek kalmadı

Yani ortaya çıkması kesin olan birşey de insan neden uydurur ki. Aklım almıyor. Göz göre göre yalan söylemek ama becerememek. Yani neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyor o da garip

Kendisi ise herkesin imtihanı
Kocasına ailesine kaynanasına doğacak çocuğuna ve onun evleneceği kişi ve ailesine
Kim kardashian ile kiyaslamis kendini onceki konuda. Muazzam bir sey konu sahibi. Kendisinin ehliyet almasi ve hasta kardesinin alamamasıyla kiyaslanmışlar eskiden. Kusursuz olan kendisi tabi, mukemmel olan o.

Gelip cevap da vermiyor. Palavra düşünüyor kesin.

Yani ortaya çıkması kesin olan birşey de insan neden uydurur ki. Aklım almıyor. Göz göre göre yalan söylemek ama becerememek. Yani neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyor o da garip
Herkesi kendi zeka seviyesinde sandıği için ortaya cikmayacak sanarmış yalan soyleyenler. Boyle soyleyeyim nasilsa anlamazlar diye düşünüp soyluyor iste. Ortaya çıkınca da vınn

Bu hamileyim,kardeşimin bana bir şey yapmasından korkuyorum diye konu açan üye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…