Olabilir gelmek zorunda değilKaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?
Ay durun daha konu sahibinin asıl niyetini yeni anladık, linç yeni başladı.bugun de iki saatten fazla vaktimizi burda harcadik. bence artik dagilabiliriz.
ama atesi harlamiyor ki, okuyup gidiyor.Ay durun daha konu sahibninuasıl niyetini yeni anladık, linç yeni başladı.
E tamam işte ondan gelmemiştir.Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Yani , burada bile tek ayak üstünde bir sürü şey uyduruncaİçeceğime ilaç attı mevzusu bile şüpheli olabilir.
Kendisi ise herkesin imtihanıInsan kardesine "sen o cocugun imtihani olmayasın" diyebilir mi ya? Bu nasil kotu niyet? Bunu uygun bir dille anlatmaya calismak varken böyle hançerlemek çok kötü.
Lince engel değil. Her türlü bitti konu sahibi.ama atesi harlamiyor ki, okuyup gidiyor.
Allah sana nasip etmiş. Afedersin ama kızın zaten sıkıntısı var ve pes etmiş. Ümidi kesmiş. Sen gidip alt katında cinsiyet partisi yapıyorsun. Ne kadar bencilsin. Kocası niye gelmiş anlamadım. Allah kardeşine hayırlı sağlıklı bı evlat nasip etsin en kısa zamanda. Keşke bu kadar canını yakmasaydinHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Kardeşiniz üzülürken gözünün içine baka baka kutlayacaktınız yani partiyiKendisi de evli ama olmuyor işte çocuğu. Bunu kafaya takıp bana sevinmemis olabilir bilmiyorum. Ben hamile kalmadan önce böyle değildi daha neşeli girişken biriydi
Cogunu okudum hep tutarsizKonu sahibi kötü. Diğer konularını da okuyun anlarsınız. Yazmayı seviyor.
Aceba bu konu sahibi kardesi de ablasinin yasadiklariyla kendinimi degistirip yaziyorYarisi yalan çünkü
Ve avukat sedaya.Kendisi ise herkesin imtihanı
Kocasına ailesine kaynanasına doğacak çocuğuna ve onun evleneceği kişi ve ailesine
Çok stresli bı durum bence yaCinsiyet partisi yapmak için 2. yi doğuracağım valllaaaaDiğer konuda fıtık olduk resmen.Bakın ,karnınızdaki bebe de etkilenecek,bu kadar gerilim iyi değil.Siz ,bebek alışverişine odaklanın,hayal kurun,site mite gezin.Hatta doğacak yeğeniniz için de alın bol bol.İkiz gibi büyüyecekler ne de olsa.
Yani ortaya çıkması kesin olan birşey de insan neden uydurur ki. Aklım almıyor. Göz göre göre yalan söylemek ama becerememek. Yani neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyor o da garipAdini yazsak bir onceki konusuna ulasiyoruz. Sabah iki kardesin hamile olmasindan bahsetmis. Burada 5 dakika once ogrendim diye palavra atiyor saat 15.00'te.
Yok kaynana hanim organize etmis partiyi. Ama nasil oluyorsa 1 bucuk saatlik mesafedeki evde kutlanmiş. Kiz kardesin burnunun dibinde.
Bir de diyor ki siz olsaniz kardesinizin cinsiyet partisine gider miydiniz?
Saf kötülük tasiyor. Dediginiz gibi kardesin durumu belki daha hafiftir. Abartiyordur kendini masum gostermek icin.
Kim kardashian ile kiyaslamis kendini onceki konuda. Muazzam bir sey konu sahibi. Kendisinin ehliyet almasi ve hasta kardesinin alamamasıyla kiyaslanmışlar eskiden. Kusursuz olan kendisi tabi, mukemmel olan o.Kendisi ise herkesin imtihanı
Kocasına ailesine kaynanasına doğacak çocuğuna ve onun evleneceği kişi ve ailesine
Konu gittikçe ilginçleşiyor.Kim kardashian ile kiyaslamis kendini onceki konuda
Herkesi kendi zeka seviyesinde sandıği için ortaya cikmayacak sanarmış yalan soyleyenler. Boyle soyleyeyim nasilsa anlamazlar diye düşünüp soyluyor iste. Ortaya çıkınca da vınnYani ortaya çıkması kesin olan birşey de insan neden uydurur ki. Aklım almıyor. Göz göre göre yalan söylemek ama becerememek. Yani neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyor o da garip
Bu hamileyim,kardeşimin bana bir şey yapmasından korkuyorum diye konu açan üye mi?Ablacım kardeşin bipolar, bak diğer konunda da yazdık sağlık problemleri olan birisi artık kardeşinle uğraşmayı bıraksan? Kaçtır konu açıyorsun kardeşin hakkında bu kız sağlıklı değil bu şekilde kabul et. Kardeşinle uğraşmayı bırak, yaptığın ayıp artık.
Kardashian kardesler ayni anda hamile kalinca rekabet oluşmuş diye bir haber gormus de, o sebeple kendi kardesiyle rekabet olusur mu diye endise etmis.Konu gittikçe ilginçleşiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?