- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
Bence okuyup yazdıklarımizdan haz aliyorKim kardashian ile kiyaslamis kendini onceki konuda. Muazzam bir sey konu sahibi. Kendisinin ehliyet almasi ve hasta kardesinin alamamasıyla kiyaslanmışlar eskiden. Kusursuz olan kendisi tabi, mukemmel olan o.
Gelip cevap da vermiyor. Palavra düşünüyor kesin.
Kendisi reality yıldızıysa olabilir.Kardashian kardesler ayni anda hamile kalinca rekabet oluşmuş diye bir haber gormus de, o sebeple kendi kardesiyle rekabet olusur mu diye endise etmis.
Haa ben de dötü büyük ondan sandımKardashian kardesler ayni anda hamile kalinca rekabet oluşmuş diye bir haber gormus de, o sebeple kendi kardesiyle rekabet olusur mu diye endise etmis.
Eğer bu da varsa konu sahibi, senin deyişinle "evladinin imtihani olmak istemiyorsan" psikiyatriste git.Bence okuyup yazdıklarımizdan haz aliyor
Ortalığı nasıl karıştırdım ama diye
Rihanna bile konu sahibini kıskanıp hamile kalmış olabilirKendisi reality yıldızıysa olabilir.
Haa ben de dötü büyük ondan sandım
Hangi konu acaba10 dk önce arayıp söylediyse siz neden 11.45te kardeşinizin hamileliği ile alakalı konu açabildiniz?
Aay aynen baktım konularına da o üyeymiş.Bu hamileyim,kardeşimin bana bir şey yapmasından korkuyorum diye konu açan üye mi?
Gozune gözüne sokup parti yapmasaydiniz.İki çocuğum var partisiz doğdular şükür doğdular büyüdüler bir eksiklik hissetmedikEvet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
O zaman kv evinde yapsaydiniz kendi aranızda tantanasiz..Ben de parti istemiyordum zaten ama kayınvalidem istedi ve balonlar pastalar aldi.
Herhalde akıl tutulması yaşıyorsunuz ablaniz sizden olgunmus vallahi yüz goz olmamis sizinle..ay çok sinirlendim yaKonuşmaya çalıştım ama sadece uykum vardı inemedim aşağıya dedi. Lafı kısa kesip kapattı. Ben de ustelemedim. Konuşmak istemedi çünkü barizdi
annesinin aynı apartmanda üç evi var birini büşra ya vercek yani konu sahibine dier ikisini de diğer kıza bırakacak bu kız bipolar rahatsızlığından dolayı meslek sahibi olamamış konu sahibi buna takılmıştıHer sayfada ayrı bir kafa karışıklığı yaşıyorum . Sonrasında tüm bu olayları özet geçebilecek arkadaş olursa beni de etiketlesin lütfen
Aslında benim gardaşım olmalıydıSabah kız kardeşinizin hamileliği ile ilgili konu açtınız? Valla kız kardeşinizi bilmem de sizin kafa kesinlikle normal değil. Fitneye çalışıyor sürekli. Karnınızdaki bebeğe odaklanın.
Ölmüş kadınOnlyhopex gel gel, çok hırpalamayacağız. Valla bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?