Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Bence okuyup yazdıklarımizdan haz aliyor
Ortalığı nasıl karıştırdım ama diye

Bu hamileyim,kardeşimin bana bir şey yapmasından korkuyorum diye konu açan üye mi?
Aay aynen baktım konularına da o üyeymiş.
Kardeşi kendiyle aynı zamanda hamile kaldı diye bile gelip burda konu açan birisi.
Kardeşim bipolar diyodun ama sende de bir sıkıntı olabileceğini düşünmeye başladım ben.

Evet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
Gozune gözüne sokup parti yapmasaydiniz.İki çocuğum var partisiz doğdular şükür doğdular büyüdüler bir eksiklik hissetmedik

Konuşmaya çalıştım ama sadece uykum vardı inemedim aşağıya dedi. Lafı kısa kesip kapattı. Ben de ustelemedim. Konuşmak istemedi çünkü barizdi
Herhalde akıl tutulması yaşıyorsunuz ablaniz sizden olgunmus vallahi yüz goz olmamis sizinle..ay çok sinirlendim ya

Her sayfada ayrı bir kafa karışıklığı yaşıyorum . Sonrasında tüm bu olayları özet geçebilecek arkadaş olursa beni de etiketlesin lütfen
annesinin aynı apartmanda üç evi var birini büşra ya vercek yani konu sahibine dier ikisini de diğer kıza bırakacak bu kız bipolar rahatsızlığından dolayı meslek sahibi olamamış konu sahibi buna takılmıştı
şimdi kız kardeşi orda oturuyor kendi oturmuyor ama kirayı vermedileri için gıcık oluyor
diğer konusunda kardeşinin daha önceden kullandığı ilaçlardan kendisine verdiğini söyledi.
hamile olduğunu gizliyormuş annesine gittiğinde yiyip içemiyormuş kardeşi orda olunca.
sabah kardeşim hamile kardashian lar gibi bizde rakip olur muyuz diye konu açmış
ailesi ona hep diyormuş ki senin işin var ehliyetimn var kardeşinin yok

-Amme hizmetidir.-

Sabah kız kardeşinizin hamileliği ile ilgili konu açtınız? Valla kız kardeşinizi bilmem de sizin kafa kesinlikle normal değil. Fitneye çalışıyor sürekli. Karnınızdaki bebeğe odaklanın.
Aslında benim gardaşım olmalıydı
Ne rekabetler ederdik. Her sene doğururduk… en çok kim bebek yapacak, en çok kimin kocasının spermleri hızlı ve sağlam diye bakardık …
Efkarlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…