- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Neyse yakında kardeşiyle ilgili konu açar, gene görüşürüz. İkisi de hamileymiş, konular daha da ilginçleşebilir.Ölmüş kadınne pilavı kaldı ne büşralığı ne rekabeti
Ben olsam bende giderdim
Sağol Allah razı olsun sisterannesinin aynı apartmanda üç evi var birini büşra ya vercek yani konu sahibine dier ikisini de diğer kıza bırakacak bu kız bipolar rahatsızlığından dolayı meslek sahibi olamamış konu sahibi buna takılmıştı
şimdi kız kardeşi orda oturuyor kendi oturmuyor ama kirayı vermedileri için gıcık oluyor
diğer konusunda kardeşinin daha önceden kullandığı ilaçlardan kendisine verdiğini söyledi.
hamile olduğunu gizliyormuş annesine gittiğinde yiyip içemiyormuş kardeşi orda olunca.
sabah kardeşim hamile kardashian lar gibi bizde rakip olur muyuz diye konu açmış
ailesi ona hep diyormuş ki senin işin var ehliyetimn var kardeşinin yok
-Amme hizmetidir.-
Bu üye göbek bile yarıştırırNeyse yakında kardeşiyle ilgili konu açar, gene görüşürüz. İkisi de hamileymiş, konular daha da ilginçleşebilir.
Yoo gerekmezdibence çocuğu olmadığı için çok üzülüyordur da belli etmiyordur. Üzüntüsüne üzüntü katmamak için gelmek istememiş olabilir. Ama yine de 10 dk bile olsa uğraması gerekirdi.
Canım benim konuda çok değişik şeyler oldubence çocuğu olmadığı için çok üzülüyordur da belli etmiyordur. Üzüntüsüne üzüntü katmamak için gelmek istememiş olabilir. Ama yine de 10 dk bile olsa uğraması gerekirdi.
Kim kardashian ile kiyaslamis kendini onceki konuda. Muazzam bir sey konu sahibi. Kendisinin ehliyet almasi ve hasta kardesinin alamamasıyla kiyaslanmışlar eskiden. Kusursuz olan kendisi tabi, mukemmel olan o.
Gelip cevap da vermiyor. Palavra düşünüyor kesin.
Çevrelerindeki insanlara sabır diliyorum. İkisi yakın zamanlarda doğum yapacak ve konu sahibi her şeyin hesabını yapacak. Ben yakınlarının yerinde olsam başka ülkeye taşınırdım.Bu üye göbek bile yarıştırırbenim çocommm daha gelişkin
Çayına, yemeğine ilaç atan kardeşe ,cinsiyet partime gelmedi diye kırılmak, üstelik nispet yapar gibi üst katta kardeşi varken bir kat aşağıda annesinde bunu kutlamak.annesinin aynı apartmanda üç evi var birini büşra ya vercek yani konu sahibine dier ikisini de diğer kıza bırakacak bu kız bipolar rahatsızlığından dolayı meslek sahibi olamamış konu sahibi buna takılmıştı
şimdi kız kardeşi orda oturuyor kendi oturmuyor ama kirayı vermedileri için gıcık oluyor
diğer konusunda kardeşinin daha önceden kullandığı ilaçlardan kendisine verdiğini söyledi.
hamile olduğunu gizliyormuş annesine gittiğinde yiyip içemiyormuş kardeşi orda olunca.
sabah kardeşim hamile kardashian lar gibi bizde rakip olur muyuz diye konu açmış
ailesi ona hep diyormuş ki senin işin var ehliyetimn var kardeşinin yok
-Amme hizmetidir.-
Yalaannn yağlaggn aklima Yeliz in şarkısı geldiÇayına, yemeğine ilaç atan kardeşe ,cinsiyet partime gelmedi diye kırılmak, üstelik nispet yapar gibi üst katta kardeşi varken bir kat aşağıda annesinde bunu kutlamak.
Jübilemi sizinle yapayım bariKızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Off yani daha bismillah 7 ayda ne bu depresyon.bazilari cidden tuhaf, sorunda cikmamis iste neyin yasını tutuyor?? Sizinde burnunuzdan getiriyor. Bencil kardesin düpedüzKaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu
Psikiyatrik tedavi gören kardeşimin çocuğu olmuyorsa ekstra hassas davranırdım.Kaynanam partiyi düzenledi. Ben istemedim ki. Ayrıca kardeşim de benim gibi 7 aylık evli ve doktoru ona gebelik için çok erken, zaten psikiyatrik tedavi görüyorsun ve yaşın çok erken dedi. O da olmamasına üzülüp durdu
Jübile derken?Jübilemi sizinle yapayım bari
Kardeşiniz kendisi isterken sizin hamile kalmanızı kaldıramamış. Böyle hissetmesi çok normal ama çok belli etmiş, ayıp olmuş tabii.7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Bir süre ara veriyorum arkadaşım. Bugün son günüm buradaJübile derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?