Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

bence çocuğu olmadığı için çok üzülüyordur da belli etmiyordur. Üzüntüsüne üzüntü katmamak için gelmek istememiş olabilir. Ama yine de 10 dk bile olsa uğraması gerekirdi.

Sağol Allah razı olsun sister anlamamakta haklıymışım. Allah kocalarına sabır versin.

Kardeş kızçeye acıyorum cidden zaten rahatsızlığı var üstüne böyle bir ablaya sahip

Bu üye göbek bile yarıştırır benim çocommm daha gelişkin
Çevrelerindeki insanlara sabır diliyorum. İkisi yakın zamanlarda doğum yapacak ve konu sahibi her şeyin hesabını yapacak. Ben yakınlarının yerinde olsam başka ülkeye taşınırdım.

Çayına, yemeğine ilaç atan kardeşe ,cinsiyet partime gelmedi diye kırılmak, üstelik nispet yapar gibi üst katta kardeşi varken bir kat aşağıda annesinde bunu kutlamak.

Çok iğrenç bir konu afedersin de.Bir de kaynanam ayarladı diye kendini aklamaya çalışıyorsun.Parti istemediğini söyleyebilirdin ya da kaynanan kendi evinde yapsın madem.Kardesinin gözüne sokmana gerek yokmus.Ama zaten şu yazıyı okuduktan sonra bu durumdan zevk alıyor gibisiniz.Kendi canıniza bunu yapabilen başkalarına neler yapar kim bilir.Biraz empati kur sana tavsiye

Aslında daha fazlasıda var başka bir konuda şöyle birşeyler yazmış kardeşi için " herkes anne olamaz.mesela kardeşim bipolar.allah vermiyorsa vardır bı bildiği " gibi şeyler

Ben olaki kardeşi hamileyse buna sevindiğini hiç zannetmiyorum.
Kayınvalidesinin de aman illa party yapalım ama annengilde yapalım da dememiştir
Hanımefendi linç yemeyeyim diye konuyu kendi lehine torpuluyor
Konu sahibi bu takıntılarla çok çabuk yaslanirsiniz benden söylemesi

Çayına, yemeğine ilaç atan kardeşe ,cinsiyet partime gelmedi diye kırılmak, üstelik nispet yapar gibi üst katta kardeşi varken bir kat aşağıda annesinde bunu kutlamak.
Yalaannn yağlaggn aklima Yeliz in şarkısı geldi

Jübilemi sizinle yapayım bari

Sizi zehirlemesinden korktuğunuz, gıyabında bipolar olduğu içi acımasızca eleştirdiğiniz, ailenizin hastalık durumundan dolayı ona bir tık daha fazla miras bırakmasına sinirlendiğiniz kardeşinizin diş partisine gelmemesine mi üzüldünüz?

Lütfen biraz daha tutarlı olun. Bana çok samimiyetsiz geldi şahsen şu an sizin yaptığınız. Yazık o ablaya…

Off yani daha bismillah 7 ayda ne bu depresyon.bazilari cidden tuhaf, sorunda cikmamis iste neyin yasını tutuyor?? Sizinde burnunuzdan getiriyor. Bencil kardesin düpedüz

Psikiyatrik tedavi gören kardeşimin çocuğu olmuyorsa ekstra hassas davranırdım.

Siz gözüne sokarcasına alt katında cinsiyet partisi yapıyorsunuz. Çok matah bir şeymiş gibi.

Cinsiyet partisi görmemişliğin uç noktalarından biri. Alt tarafı cinsiyet öğrenilecek, zaten %50 ihtimal var neyin şovunu yapıyorsunuz?

En yakın arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldık.
Onun bebeği gelişmediği için kürtajla aldırmak zorunda kaldı.
O zamandan beri deniyor olmuyor.
Benim bebeğim sağlıklı ama yanında açmıyorum konusunu, o sorana kadar anlatmıyorum da.
Ona da dedim seni üzmek istemiyorum diye.
Biliyorum çok zor hamile kalmak isteyip de kalamamak.
Sanki dünyanın sonuymuş gibi hissediyor insan.
Keşke azıcık empati yapsanız da oda anlasa neden partiye gelmediğini.

Senin buna alınman gereksiz olmuş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…