7 ay çok kısa bi süre. Elbette üzülüyordur ama kardeşinin yanına olmalı insan böyle bi zamanda. Benim 4 buçuk yıl çocuk istedik olmadı. Şuan çok şükür hamileyim. O zaman Kardeşimin eşi tek seferdr hamile kaldı. Her anlarında yanlarındaydım. O kadar sevindim ki..Kendi çocuğum olacak gibi sevindim. Kendim için çok üzülüyodum ama onlar da ben üzülmeyeyim diye öyle partiler görgüsüzce kutlamalar yapmadılar zaten. Herşey karşılıklıdır. Kaynananıza da söyleyebilirdiniz kardeşim üzülür ben yapmak istemiyorum diye.7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Kendi adıma üzüldüm sevgiliBir süre ara veriyorum arkadaşım. Bugün son günüm burada
Çok mutlu ettin beni şu sözünle, iyi ki varsın çok teşekkür ederimKendi adıma üzüldüm sevgiliOtrera . En sevdiğim üyelerden birisin. Umarım çabuk dönersin.
Sen çıkmazda değil miydin en son? Bebek senin neyineAslında benim gardaşım olmalıydı
Ne rekabetler ederdik. Her sene doğururduk… en çok kim bebek yapacak, en çok kimin kocasının spermleri hızlı ve sağlam diye bakardık …
Efkarlandım
Kendine iyi bak Otrera, umarim her sey yolundadir. İş yoğunluğu gibi siradan sebeplerle ara veriyorsundur.Bir süre ara veriyorum arkadaşım. Bugün son günüm burada
Cocuk oluyor oluyor. Konu sahibine yüklenmeler baslayinca 5 dk once ogrendim hamileymis kardeşim diye kivirdi.Tüm mesajların hepsini okuyamadım. Belki sonrasında açıklık getirmiştir konu sahibi. Çocuğu olmadığı kanaatine nasıl varmışlar. Yedi aydır olmuyor diyeni, yoksa doktor mu demiş? Birde psikiyatrik tedavi görme sebebi neymiş? Depresyon mu?
Kardeşimin böyle bir derdi olsa cinsiyet partisi yapmayı aklımdan bile geçirmezdim. Bir de niye gelmedi derdine düşmüşsünüz. Cok normal değil mi?Evet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
Konudan bağımsız siz o zamana kadar cinsiyetini bilmiyor muydunuz? Partiyi yapan mi öğreniyorBen de parti istemiyordum zaten ama kayınvalidem istedi ve balonlar pastalar aldi.
Böyle dedim ama önemli bir ayrıntıyı unutmuşum. Kardeşin nezaketen sana karşı üzüldüğünü daha az belli etmeliydi ama sende onun gözüne sokar gibi dibinde cinsiyet partisi yapmamalıydın. Birde tabii kardeşinin psikolojik destek aldığını sonraki mesajlarda öğrenince ilk düşüncem tamamen değişti.Kardeşiniz kendisi isterken sizin hamile kalmanızı kaldıramamış. Böyle hissetmesi çok normal ama çok belli etmiş, ayıp olmuş tabii.
Benim anlamadığım çocuğun olmayacağını doktor mu söylemiş.
Gene kendi çocuğu olmadığı için herkese kızgın olan bir kadinHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Kaynanamın düzenlediği o partiden tam üç gün sonra bu sabah kardesim aradı ve hamileyim dedi. Kardeşim de hamileymis ve parti yaptığımız gün o silik testi görmüş. Silik testi görüp sevindiği halde partiye gelmemiş kızlar. Buna ne dersiniz?
Ee napsın kadin ilk çocuğunun sevincini yaşamasin mı bi sacmalamasaniz mı artik bu me kin sizin cocuğunuzun olmayısı kimsenin suçu değilŞu paylaşımızdan ben bile kardeşinizin psikolojisini anladım ,sizin anlamamanız ve buraya yazmanız çok ilğinç .evet belki kardeşininizde yanınınzda olmasını istiyorsunuz ama biraz onun da düşünseniz keşke. bizim gibi evlat isteyip olamayanların yaralarını en çok sizin gibi yakınlarımız kanatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?