Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Konudan bağımsız siz o zamana kadar cinsiyetini bilmiyor muydunuz? Partiyi yapan mi öğreniyor
Doktor kagida yaziyor veriyor. Balon saticisina götürüp kagidi veriyorsun, o hazirlayip veriyor. Patlayinca herkesle beraber kari koca görüyorsun diye anladim ben.

Allah cocuk vermiyorsa vardır bir bildiği demişsiniz

Hasta diye vermiyor yani kardeşinize?

Konularınızı okuduktan sonra size neden verdi ben sorguladım açıkçası.

Yazık iğrenç bir kalbiniz var.

Son düzenleme:
Ee napsın kadin ilk çocuğunun sevincini yaşamasin mı bi sacmalamasaniz mı artik bu me kin sizin cocuğunuzun olmayısı kimsenin suçu değil
kardesi kucuklukten itibaren psikolojik tedavi goruyormus bibicim, bipolar hastasiymis. konu sahibi onceden de kardesimin cocugu olmuyor, ailem ona daha cok para veriyor, ikimiz ayni anda hamile kalsak rekabet olur mu vs diye sormustu. yani konu sahibi cok iyi niyetli yaklasmiyor kardesine. karsilikli birbirlerini sevmiyorlar anladigim kadariyla.

Allah size ve isteyen herkese en hayırlı şekilde , hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Kız kardeşime güvenmeli miyim diye konu açmış. Kardeşinin içtiği bişeye ilaç attığını içip uyuya kaldığını,kendine zarar vermesinden korktuğunu.her an yediği içtiği bişeye ilaç atar diye korkuyorum yazmış.ama ne hikmetse partiye gelmedi diye şikayet ediyor.bence siz kardesinize dediğiniz hastalığa sahipsiniz kardeşiniz değil.yazdiginiz hiçbir şey tutarlı degil

Oo bu üye o üye mi? Tamam olay anlaşıldı.. bence de kardeşte sıkıntı yok ama üyemiz şizofren bile olabilir

Ben konularından sonra ,esas konu sahibinin psikolojisinin bozuk olduğu düşüncesine kapıldım.

ben olsam o kadar çaba gösteren kardeşimin komşumun veya arkadaşımı bu bana saçma gelen partileri yapmam..özellikle kardeşiniz bu durumdayken yaptığınız da bana yanlış gelmiş biraz ince düşünürüm açıkçası..cinsiyet prtisi bilmem ne partiai ne gerek var böyle şeylere

Aynen dediklerinize katiliyorum. Ben 4yillik evliyken eltimin dugununu ypyilar ilk ay hamile kaldi hepimiz yanyanayken hamile oldugunu soyledi tebrik ettim ama cok cok kotu olmustum hemen cikip evime geldim( altli ustlu oturuyoruz) oda dayanamayip arkamdan geldi hemde o kadar sacma bi bahanryle ki söylesem inanmazsiniz adim gibi eminimki sirf ne halde oldigumu gormek icin arkamdan geldi. Cok sukur Rabbime 3evlad verdi ama hala aklima gelir. Rabbim tum isteyenlere nasib etsin

21 sayfayı okumadım tabi canım ilk mesaja göre yorum yapıyorum kk da bu muhabbetlerden sıkıldıgımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…