- 28 Mart 2020
- 21.791
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.625
- 598
Doktor kagida yaziyor veriyor. Balon saticisina götürüp kagidi veriyorsun, o hazirlayip veriyor. Patlayinca herkesle beraber kari koca görüyorsun diye anladim ben.Konudan bağımsız siz o zamana kadar cinsiyetini bilmiyor muydunuz? Partiyi yapan mi öğreniyor
Artık kötü şeyler yazmıyorum. Çocuk doğuracak olanlar vazgeçmesin diye. Kimsenin benden daha mutlu olmaya hakkı yokSen çıkmazda değil miydin en son? Bebek senin neyine
İnsanın aklıyla dalga geçiyor ,aklınca!Herkesi kendi zeka seviyesinde sandıği için ortaya cikmayacak sanarmış yalan soyleyenler. Boyle soyleyeyim nasilsa anlamazlar diye düşünüp soyluyor iste. Ortaya çıkınca da vınn
kardesi kucuklukten itibaren psikolojik tedavi goruyormus bibicim, bipolar hastasiymis. konu sahibi onceden de kardesimin cocugu olmuyor, ailem ona daha cok para veriyor, ikimiz ayni anda hamile kalsak rekabet olur mu vs diye sormustu. yani konu sahibi cok iyi niyetli yaklasmiyor kardesine. karsilikli birbirlerini sevmiyorlar anladigim kadariyla.Ee napsın kadin ilk çocuğunun sevincini yaşamasin mı bi sacmalamasaniz mı artik bu me kin sizin cocuğunuzun olmayısı kimsenin suçu değil
3 yila yakindir olmuyor cocugumuz.
Kardesimin cinsiyet partisi yaptigi gün ben túp bebek transferi oldum o sevincini yasarken ben hüngür hüngür ağladim sevindim elbette coj sevindim.
Ama cocugu olnayanlara da anlayis gostermelisiniz .
Inanın o an insanin pskolojisi yerinde olmuyor.
Bana laf carptrmisti kardesim gitmedim icin üstelik biz farkli sehirlerdeydik ki ben neler cektim kolay bisey degil tüp bebek.
Benimde ona kirildigim noktalar oldu an kayinvalidesi taraf hoş karsilamamis.
Sonra dúzelttik aramizi konustuk bana destek oldu her zaman o yanimda oldu.
Onun sizin yaninizda olmasinu beklemeyin lütfen yaşamayan anlamiyor malesef hic kolay degil.
Toplum baskisi özellikle.
O ortamda cocuk sorukacakti belki ona cok üzülecekti .
Ki ayni sehirde bile olsak bulunmak istemezdim eminim gitmezdim de.
Bir cocugum olursa asla cinsiyet partilleri yapmayi asla dusunmuyorum.
Belki de benim gibi içi acıyanlar olucaktir.
Yapmaya mecbur kalirsam da siz gibi gelmeyenlere darılmazdim anlamaya calisip destek olurdum ..
Ayrica bebegim 1 ay benimle kalabildi sonra düşük oldu..
Kardeş hangi ara hamile kaldı yahu
Oo bu üye o üye mi? Tamam olay anlaşıldı.. bence de kardeşte sıkıntı yok ama üyemiz şizofren bile olabilirKız kardeşime güvenmeli miyim diye konu açmış. Kardeşinin içtiği bişeye ilaç attığını içip uyuya kaldığını,kendine zarar vermesinden korktuğunu.her an yediği içtiği bişeye ilaç atar diye korkuyorum yazmış.ama ne hikmetse partiye gelmedi diye şikayet ediyor.bence siz kardesinize dediğiniz hastalığa sahipsiniz kardeşiniz değil.yazdiginiz hiçbir şey tutarlı degil
Ben inandın kalbenkendi yazmış önce çocuğu olmuyor yazmış sonra şimdi öğrendim hamileymiş yazmış. yersek..
Normal olmadığı kesinOo bu üye o üye mi? Tamam olay anlaşıldı.. bence de kardeşte sıkıntı yok ama üyemiz şizofren bile olabilir
Ben konularından sonra ,esas konu sahibinin psikolojisinin bozuk olduğu düşüncesine kapıldım.kardesi kucuklukten itibaren psikolojik tedavi goruyormus bibicim, bipolar hastasiymis. konu sahibi onceden de kardesimin cocugu olmuyor, ailem ona daha cok para veriyor, ikimiz ayni anda hamile kalsak rekabet olur mu vs diye sormustu. yani konu sahibi cok iyi niyetli yaklasmiyor kardesine. karsilikli birbirlerini sevmiyorlar anladigim kadariyla.
Kardrsinizin derdi belli niye usteliyorsunuz ki? Nispet yapar gibi.Evet kalmak isteyip kalamadı 7 aydır, sonra da pes ettim dedi geçti. Üzüldüm ama ne yapabilirdim ki
Ben o zaman kardeşten korkmuştum öyle bir anlatmıştı kiOo bu üye o üye mi? Tamam olay anlaşıldı.. bence de kardeşte sıkıntı yok ama üyemiz şizofren bile olabilir
Laaaa havleeeeeee....Kardashian kardesler ayni anda hamile kalinca rekabet oluşmuş diye bir haber gormus de, o sebeple kendi kardesiyle rekabet olusur mu diye endise etmis.
Aynen dediklerinize katiliyorum. Ben 4yillik evliyken eltimin dugununu ypyilar ilk ay hamile kaldi hepimiz yanyanayken hamile oldugunu soyledi tebrik ettim ama cok cok kotu olmustum hemen cikip evime geldim( altli ustlu oturuyoruz) oda dayanamayip arkamdan geldi hemde o kadar sacma bi bahanryle ki söylesem inanmazsiniz adim gibi eminimki sirf ne halde oldigumu gormek icin arkamdan geldi. Cok sukur Rabbime 3evlad verdi ama hala aklima gelir. Rabbim tum isteyenlere nasib etsinŞu paylaşımızdan ben bile kardeşinizin psikolojisini anladım ,sizin anlamamanız ve buraya yazmanız çok ilğinç .evet belki kardeşininizde yanınınzda olmasını istiyorsunuz ama biraz onun da düşünseniz keşke. bizim gibi evlat isteyip olamayanların yaralarını en çok sizin gibi yakınlarımız kanatıyor
21 sayfayı okumadım tabi canım ilk mesaja göre yorum yapıyorum kk da bu muhabbetlerden sıkıldıgımdankardesi kucuklukten itibaren psikolojik tedavi goruyormus bibicim, bipolar hastasiymis. konu sahibi onceden de kardesimin cocugu olmuyor, ailem ona daha cok para veriyor, ikimiz ayni anda hamile kalsak rekabet olur mu vs diye sormustu. yani konu sahibi cok iyi niyetli yaklasmiyor kardesine. karsilikli birbirlerini sevmiyorlar anladigim kadariyla.
Hoş geldin kuzu,tut azıcık şu çeneniBen inandın kalbenmucize olmuş. Sırlar dünyasında ki gibi ya da gerçek kesit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?