Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Yazacaklarim konu sahibesinden ziyade ; zaman ayırıp konuyu okuyan tüm arkadaşlara.

Ben bekar biri olarak aile , akraba düğünlerine de , mevlütlerine de katıldım. Ne kıskandım ne de surat astım.

Ancak arkamdan farklı konuşulduğunun da farkındayım. O benim büyükle , evlenmedi o vs vs.

Hamilelikse çok çok özel bir durum , ahkam kesmek haddime değil. Ancak genel bir fikir yürütebilirim.

Asıl konu verilen partiden ziyade sergilenen tavır. Kayınvalide tarafı veya konu komşu veya biz neden ablanızın 7 aydır korunmadığı , hamilelik için çabaladığı ve hamile kalamadığı bilgisine sahibiz ki ?

Düşünsenize gitse karşılaşacağı ortamı. Sen ablasın ama kardeşin senden önce yolu aldı ; sende daha yok mu ? ; siz düşünmüyor musunuz vs vs.

Hele bir de hamile kalamadığı bilgisi olunca gelecek sorular ; sorun sende mi eşinde mi vs vs.

Bazı sorular iyi niyetli bazıları kırıcı. Mesela hiç tanışılmayan bir ortamda tanımak amaçlı genel sorular bence normal. Evli misiniz bekar mı ? Çocuğunuz var mı gibi soruları anormal görmüyorum. Ancak evli bir kadına çocuğunuz var mı dediniz yok dedi yutkundu. Şayet fayda sağlayacak bir durumda degilseniz didiklememek uygun olanı değil mi ?

Yabancı bir oyuncu kadına ; ay neden doğurmuyorsunuz demişlerdi sosyal medyadan. Kadın benim doğuştan gelen bir sorunum var ; eşime de anlattım , biz böyle bir yola çıktık dedi. Hala üstü okumadan yorum yapanlar vardı misal.

Ana haberde bir kaza haberi verilmişti. Kadın sürücü ; trafik kazasında : emniyet kemeri takılı , araç sağlam ve yeni , hava yastığı görevini yapmış olmasına rağmen rahimi patladı. Aracı üretenlerin kaza olasılıklarında acaba kaçıncı sıradaydı bu ihtimal ?

Biraz özen göstermek , kör göze parmak sokmamak hiç kimseyi yıpratmaz sanırım ki.

Kardeşimin çocuğu olmasa böyle abartı şeyler yapmazdım. İçinin buruk olduğunu bile bile böyle üzecek şekilde davranmazdım.

Kardeşinizin çocuğu olmamış 7 yıllık evliliğinde. Cinsiyet partisi yapıp onu belki de daha da üzdünüz farkında olmadan.
Kardeşinizin böyle bir sorunu varken o partiyi yapmasaydınız keske veya sadece eşinizle ufak bir kutlama şeklinde yapsaydınız.

Kardesiniz psikolojik tedavi görüyor. Cocugu da olmiyormus o sirada. Bence fazla üstünde durmayin. Isteriz ki herkes ayni derecede kendi acisini icinde yasayip bizim icin sevinsin, ama ayni sekilde bizde o insanlarin duygularina saygi duymak zorunda degilmiyiz. Bence birbiriniz icin simdi asil sevinin. Insallah ikinizde bebeklerinizi de saglikla kucaga alirsiniz. Ama meraktan catlayacagim: kiz mi erkek mi? Balondan ne cikti? :)

Kırılırdım ve dile getirirdim. Derdinin ne olduğunu öğrenir ona göre yargılardım

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Keşke bize soracağınıza kardeşinizle konuşsanız.
Özellikle gelmek istemediğini hissetmiştim okurken,öyleymiş bu yazdiğınızdan onu çıkarıyorum.
Üzerinize alınmayın bence,buruktur,üzülecektir gelirse kendince zira oda bebek istiyormuş.

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Sebep gün gibi ortada aslinda. Cocuk sahibi olamayan kadinlar bir zaman sonra etrafina zaten istemiyorum artik derken icten ice kan aglar. Eger yanina bile inmiyorsa bunu konu kardeşini cok incitiyor demektir. Darilmayin, kızmayın. Onu anlamaniz mümkün degil. Kardesinizin gozune sokmadan hamileliginizi gecirin bence.

Valla mı ilk baloncu mu öğreniyor. Tövbe yarebbim.
Kesin boyle diyemem. Yaninizda 3. Kisi oluyorsa doktor ona söylüyor. O balonu aliyor. Binevi organizasyon ona ait gibi oluyor. Ama yalnizca kari koca gittiyseniz kagida yazip veriyormus, baloncuya verilir o da.

Kesin boyle diyemem. Yaninizda 3. Kisi oluyorsa doktor ona söylüyor. O balonu aliyor. Binevi organizasyon ona ait gibi oluyor. Ama yalnizca kari koca gittiyseniz kagida yazip veriyormus, baloncuya verilir o da.
teee allahımm ben kabak 30 tl olmuş diye düşünürken millet balondan pipili mi çıkacak yoksa iki kuyruklu etekli mi onun derdinde

Acaba bipolar olan konu sahibi mi diyorum,şimdi bütün konuları beraber ele alınca. Asla ,mantık, tutarlılık yok ve saplantılı fikirler var yoğun olarak.Kendisi cevap vermiyor ama gerçekten bir hekime görünsün bence.Annesinin de bipolar olduğunu iddia ediyordu, devamlı bi çevreye yansıtma durumu da var.Ben bugün ciddi ciddi bu şüpheye düştüm, dalga geçmiyorum

Ay ben hep baba biliyor cinsiyeti anneye o sürpriz yapıyor sanıyordum. Yanlış anlamışım

şimdi okudum bir kaç sayfa .sarmayı az gönderdi o da diri oldu diye kayınvalideyi yerden yere vuran üyeymiş.kardeşine az bile yapmış o zaman.daha ağır linçlememizi istediği konularda açabilirdi.ama k.k kadınları uyanıktır bu oyunlara gelmezlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…