- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
İzci sözüHoş geldin kuzu,tut azıcık şu çeneni.
Kadının en büyük düşmanı yine kadın!!!1!1!!1!Artık kötü şeyler yazmıyorum. Çocuk doğuracak olanlar vazgeçmesin diye. Kimsenin benden daha mutlu olmaya hakkı yok
Kırılırdım ve dile getirirdim. Derdinin ne olduğunu öğrenir ona göre yargılardımKızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Bencil olmayın belliki çok üzülüyor..7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Keşke bize soracağınıza kardeşinizle konuşsanız.Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Doktor kagida yaziyor veriyor. Balon saticisina götürüp kagidi veriyorsun, o hazirlayip veriyor. Patlayinca herkesle beraber kari koca görüyorsun diye anladim ben.
Sebep gün gibi ortada aslinda. Cocuk sahibi olamayan kadinlar bir zaman sonra etrafina zaten istemiyorum artik derken icten ice kan aglar. Eger yanina bile inmiyorsa bunu konu kardeşini cok incitiyor demektir. Darilmayin, kızmayın. Onu anlamaniz mümkün degil. Kardesinizin gozune sokmadan hamileliginizi gecirin bence.Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Kesin boyle diyemem. Yaninizda 3. Kisi oluyorsa doktor ona söylüyor. O balonu aliyor. Binevi organizasyon ona ait gibi oluyor. Ama yalnizca kari koca gittiyseniz kagida yazip veriyormus, baloncuya verilir o da.Valla mı ilk baloncu mu öğreniyor. Tövbe yarebbim.
teee allahımm ben kabak 30 tl olmuş diye düşünürken millet balondan pipili mi çıkacak yoksa iki kuyruklu etekli mi onun derdindeKesin boyle diyemem. Yaninizda 3. Kisi oluyorsa doktor ona söylüyor. O balonu aliyor. Binevi organizasyon ona ait gibi oluyor. Ama yalnizca kari koca gittiyseniz kagida yazip veriyormus, baloncuya verilir o da.
yok artıkkkayy kayınvalideden özbek pilavı istedim yapmadı sarma yapmış getirmiş katır kutur diyen üye arkadaşın mı konusu buuu
Acaba bipolar olan konu sahibi mi diyorum,şimdi bütün konuları beraber ele alınca. Asla ,mantık, tutarlılık yok ve saplantılı fikirler var yoğun olarak.Kendisi cevap vermiyor ama gerçekten bir hekime görünsün bence.Annesinin de bipolar olduğunu iddia ediyordu, devamlı bi çevreye yansıtma durumu da var.Ben bugün ciddi ciddi bu şüpheye düştüm, dalga geçmiyorumKız kardeşime güvenmeli miyim diye konu açmış. Kardeşinin içtiği bişeye ilaç attığını içip uyuya kaldığını,kendine zarar vermesinden korktuğunu.her an yediği içtiği bişeye ilaç atar diye korkuyorum yazmış.ama ne hikmetse partiye gelmedi diye şikayet ediyor.bence siz kardesinize dediğiniz hastalığa sahipsiniz kardeşiniz değil.yazdiginiz hiçbir şey tutarlı degil
Kesin boyle diyemem. Yaninizda 3. Kisi oluyorsa doktor ona söylüyor. O balonu aliyor. Binevi organizasyon ona ait gibi oluyor. Ama yalnizca kari koca gittiyseniz kagida yazip veriyormus, baloncuya verilir o da.
şimdi okudum bir kaç sayfa .sarmayı az gönderdi o da diri oldu diye kayınvalideyi yerden yere vuran üyeymiş.kardeşine az bile yapmış o zaman.daha ağır linçlememizi istediği konularda açabilirdi.ama k.k kadınları uyanıktır bu oyunlara gelmezlerrAcaba bipolar olan konu sahibi mi diyorum,şimdi bütün konuları beraber ele alınca. Asla ,mantık, tutarlılık yok ve saplantılı fikirler var yoğun olarak.Kendisi cevap vermiyor ama gerçekten bir hekime görünsün bence.Annesinin de bipolar olduğunu iddia ediyordu, devamlı bi çevreye yansıtma durumu da var.Ben bugün ciddi ciddi bu şüpheye düştüm, dalga geçmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?