- 5 Ekim 2020
- 14.605
- 39.957
- 548
- 36
Acaba bipolar olan konu sahibi mi diyorum,şimdi bütün konuları beraber ele alınca. Asla ,mantık, tutarlılık yok ve saplantılı fikirler var yoğun olarak.Kendisi cevap vermiyor ama gerçekten bir hekime görünsün bence.Annesinin de bipolar olduğunu iddia ediyordu, devamlı bi çevreye yansıtma durumu da var.Ben bugün ciddi ciddi bu şüpheye düştüm, dalga geçmiyorum
Konuşmaya çalıştım ama sadece uykum vardı inemedim aşağıya dedi. Lafı kısa kesip kapattı. Ben de ustelemedim. Konuşmak istemedi çünkü barizdi
Şaka maka ben de öyle sanıyordum. Genelde videolarda babalar malak gibi bakıyor, şaşırmıyor da ondan herhâldeAy ben hep baba biliyor cinsiyeti anneye o sürpriz yapıyor sanıyordum. Yanlış anlamışım
Kocasının avukatı kocasının eski sevgilisiymiş. Eski konuşmalarını görmüştü kocasının telefonunda. Kocayı bırakıp kıza kinlenen de ta kendisi.şimdi okudum bir kaç sayfa .sarmayı az gönderdi o da diri oldu diye kayınvalideyi yerden yere vuran üyeymiş.kardeşine az bile yapmış o zaman.daha ağır linçlememizi istediği konularda açabilirdi.ama k.k kadınları uyanıktır bu oyunlara gelmezlerr
hatırladım hatırlamaz olaydımm.o yüzden bu üyenin konusundan gidiyorumm.boşuna yazıyoruz çünküKocasının avukatı kocasının eski sevgilisiymiş. Eski konuşmalarını görmüştü kocasının telefonunda. Kocayı bırakıp kıza kinlenen de ta kendisi.
İsım değiştirince unutacağız sandışimdi okudum bir kaç sayfa .sarmayı az gönderdi o da diri oldu diye kayınvalideyi yerden yere vuran üyeymiş.kardeşine az bile yapmış o zaman.daha ağır linçlememizi istediği konularda açabilirdi.ama k.k kadınları uyanıktır bu oyunlara gelmezlerr
Demekkı bır problemı var.Çocugu olmuyodur .Başka sıkıntıları vardır .4 ay evlı kaldım .Boşandım .Gelınlık gordugumde travma yaşıorum .En yakınlarımın dugununu goremedım.Zorla gıttıgım zorladıgım dugunlerdede eve zor attım kendımı .Bu kıskançlık deıl.Herkes mutlu olsun.Hiç bir yuva yıkılmasın .Ama hislerım bu .Kardesınle yakın deılsın vence .Bır derdını sor .Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Size kendimden ornek vereyim 9 haftada bebegimizi kaybettik karnimda kalbi durdu , ayni dönemde kuzenim de hamile kalmisti boyle olunca inanin onunla ilgili hicbisey duymak istemiyorum onun icin seviniyorum ama onun icin sevinirken kendim icin binlerce kat üzülüyorum ve siz ne kadar düsüncesizsiniz ki kardesiniz hamile Kalamazken burnunun dibinde beybişavır yapıyorsunuzHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Konu sahibi aradığı desteği bulamayınca uçtu gitti ,yukarıdan izliyor.Biz de kendi kendimize konuşuyoruzBir süre sonra okumayı bıraktım, neye bağlandı en son özet geçebilir misiniz
Şaka maka ben de öyle sanıyordum. Genelde videolarda babalar malak gibi bakıyor, şaşırmıyor da ondan herhâlde
Belliki bir sıkıntısı var sizle ilgili. Bence konusmalisiniz problemin ne olduğu konusunda.. Çünkü onun kendi sıkıntıları da olabilir sürekli uyuyorsa depresyona da girmiş olabilir. Bence konusmaniz gerekliKızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Allah kardeşi kardeş yaratmış rızkını ayrı yaratmış derler. Benim ablamda benden sonra evlendi yaşı 9 yaş büyük herşeyi sorun eden bir tip. Hamileyken geri döndü son ayları doğumu tüm herşeyine ben koşturdum. Üstelik sürekli düşük yapıyordum ve 6 gün çalışıyordum. Sonra ne mi oldu onun kızı 7 aylıkken dış gebelik geçirdim il dışında hastanede yattım annemin süre boyunca yanımda olmasına mı karıştı diyeyim ben orda iç kanama riski yaşarken onun tuvalete gidemiyorum diye ağlamasını mı diyeyim saçam sapan tavırlar neyse üstüne ben hamile kaldım hayırlı olsun bile dil ucuyla dedi. Cinsiyet partisini arkadaşım ayarladı yaptık kız dırmuyor diye bahane bulup gelmedi. Sürekli sorun çıkarıp durdu. Şuan 2.yi öğrendiğinden beri yine aynı.
Kardeşiniz ayıp etmiş evet evlat isteyip olmaması çok acı ama kardeşinin mutluluğunu paylaşmayacak kadar değil. Ne yani yarın birgün doğum yapsanız çocuğu mu saklayacaksınız
Kim kimin imtihanı olur hiç belli olmaz.Eğer bu da varsa konu sahibi, senin deyişinle "evladinin imtihani olmak istemiyorsan" psikiyatriste git.
Beybişavır?Size kendimden ornek vereyim 9 haftada bebegimizi kaybettik karnimda kalbi durdu , ayni dönemde kuzenim de hamile kalmisti boyle olunca inanin onunla ilgili hicbisey duymak istemiyorum onun icin seviniyorum ama onun icin sevinirken kendim icin binlerce kat üzülüyorum ve siz ne kadar düsüncesizsiniz ki kardesiniz hamile Kalamazken burnunun dibinde beybişavır yapıyorsunuz
Ayni fikirdeyim sizinle. Allah yardımcısı olsun.atak dönemi olabilir sürekli konu açıyor.Acaba bipolar olan konu sahibi mi diyorum,şimdi bütün konuları beraber ele alınca. Asla ,mantık, tutarlılık yok ve saplantılı fikirler var yoğun olarak.Kendisi cevap vermiyor ama gerçekten bir hekime görünsün bence.Annesinin de bipolar olduğunu iddia ediyordu, devamlı bi çevreye yansıtma durumu da var.Ben bugün ciddi ciddi bu şüpheye düştüm, dalga geçmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?