Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

Yani çocuğu olmayan da kendisi olabilir..

Konuşmaya çalıştım ama sadece uykum vardı inemedim aşağıya dedi. Lafı kısa kesip kapattı. Ben de ustelemedim. Konuşmak istemedi çünkü barizdi

Dışarıda başbaşa kahve içmeye davet edip güzel bir sohbet ortamı oluşturup güzelce konuşun
Belli ki kardeşinizin ya bir sıkıntısı var
Ya da siz farkına varmadan onu kıracak birşey yaptınız . Böylelikle ortaya çıkar

Ay ben hep baba biliyor cinsiyeti anneye o sürpriz yapıyor sanıyordum. Yanlış anlamışım
Şaka maka ben de öyle sanıyordum. Genelde videolarda babalar malak gibi bakıyor, şaşırmıyor da ondan herhâlde

Kocasının avukatı kocasının eski sevgilisiymiş. Eski konuşmalarını görmüştü kocasının telefonunda. Kocayı bırakıp kıza kinlenen de ta kendisi.

Allah kardeşi kardeş yaratmış rızkını ayrı yaratmış derler. Benim ablamda benden sonra evlendi yaşı 9 yaş büyük herşeyi sorun eden bir tip. Hamileyken geri döndü son ayları doğumu tüm herşeyine ben koşturdum. Üstelik sürekli düşük yapıyordum ve 6 gün çalışıyordum. Sonra ne mi oldu onun kızı 7 aylıkken dış gebelik geçirdim il dışında hastanede yattım annemin süre boyunca yanımda olmasına mı karıştı diyeyim ben orda iç kanama riski yaşarken onun tuvalete gidemiyorum diye ağlamasını mı diyeyim saçam sapan tavırlar neyse üstüne ben hamile kaldım hayırlı olsun bile dil ucuyla dedi. Cinsiyet partisini arkadaşım ayarladı yaptık kız dırmuyor diye bahane bulup gelmedi. Sürekli sorun çıkarıp durdu. Şuan 2.yi öğrendiğinden beri yine aynı.
Kardeşiniz ayıp etmiş evet evlat isteyip olmaması çok acı ama kardeşinin mutluluğunu paylaşmayacak kadar değil. Ne yani yarın birgün doğum yapsanız çocuğu mu saklayacaksınız

Kocasının avukatı kocasının eski sevgilisiymiş. Eski konuşmalarını görmüştü kocasının telefonunda. Kocayı bırakıp kıza kinlenen de ta kendisi.
hatırladım hatırlamaz olaydımm.o yüzden bu üyenin konusundan gidiyorumm.boşuna yazıyoruz çünkü

İsım değiştirince unutacağız sandı

Demekkı bır problemı var.Çocugu olmuyodur .Başka sıkıntıları vardır .4 ay evlı kaldım .Boşandım .Gelınlık gordugumde travma yaşıorum .En yakınlarımın dugununu goremedım.Zorla gıttıgım zorladıgım dugunlerdede eve zor attım kendımı .Bu kıskançlık deıl.Herkes mutlu olsun.Hiç bir yuva yıkılmasın .Ama hislerım bu .Kardesınle yakın deılsın vence .Bır derdını sor .

Kardeşimin çocuk istediği halde olmaması üzerine abartılı kutlamalardan kaçınırdım.

Kırılmış olabilirsiniz ama kardeşiniz sonuçta siz arayıp iyi olup olmadığını sorabilirsiniz

Bir süre sonra okumayı bıraktım, neye bağlandı en son özet geçebilir misiniz

Hayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Size kendimden ornek vereyim 9 haftada bebegimizi kaybettik karnimda kalbi durdu , ayni dönemde kuzenim de hamile kalmisti boyle olunca inanin onunla ilgili hicbisey duymak istemiyorum onun icin seviniyorum ama onun icin sevinirken kendim icin binlerce kat üzülüyorum ve siz ne kadar düsüncesizsiniz ki kardesiniz hamile Kalamazken burnunun dibinde beybişavır yapıyorsunuz

Sevgili Büşra, size evvel de demiştim, kardeşinizin hastalığının genetik olma ihtimali var. Sizin de kendisine epey düşüncesizce davranışlarınız var, belli ki empati yapamıyorsunuz ama mana bulmayayım benim de başımı bulur diye korkmuyorsunuz da. Bu cesareti de anlayamıyorum.

Kardeşinin durumuna üzüldüm umarım en kısa zamanda hamile kalır

Belliki bir sıkıntısı var sizle ilgili. Bence konusmalisiniz problemin ne olduğu konusunda.. Çünkü onun kendi sıkıntıları da olabilir sürekli uyuyorsa depresyona da girmiş olabilir. Bence konusmaniz gerekli

Geçmiş olsun , umarım şu an iyisinizdir. Her insanın hayatında neye ne vakit sahip olacağı kendi nasibi.

Ablanız size çok ayıp etmiş. Siz de kendiniz düşük yaparken ablanıza koşarak kendinize haksızlık etmişsiniz.

Önce can sonra canan. Şu an hanginizin kaç evladı var tam anlayamadım , kusura bakmayın. Allah olanlara sağlık versin.

Anneniz ablanızla konuşmalı bence. Yoksa siz konuşun. Ve bu durumu sürümcemede bırakıp ; hergün üzülüp , sinir olacağınıza tek seferde çözün.

Beybişavır?

Ayni fikirdeyim sizinle. Allah yardımcısı olsun.atak dönemi olabilir sürekli konu açıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…