- 1 Eylül 2021
- 5.336
- 19.984
- 198
Beybişavır?Daha artistik
Teşekkür ederim çok şükür geçti gitti o günlerGeçmiş olsun , umarım şu an iyisinizdir. Her insanın hayatında neye ne vakit sahip olacağı kendi nasibi.
Ablanız size çok ayıp etmiş. Siz de kendiniz düşük yaparken ablanıza koşarak kendinize haksızlık etmişsiniz.
Önce can sonra canan. Şu an hanginizin kaç evladı var tam anlayamadım , kusura bakmayın. Allah olanlara sağlık versin.
Anneniz ablanızla konuşmalı bence. Yoksa siz konuşun. Ve bu durumu sürümcemede bırakıp ; hergün üzülüp , sinir olacağınıza tek seferde çözün.
Allah gönlünüze göre versin. Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Teşekkür ederim çok şükür geçti gitti o günlerablamın 1 kızı var benimde 1 kızım var kısmetse 2.bebeğimi kucağıma alacam
Yapı olarak hep böyleydi hep güzel şeyleri bozmaya çalışır fazlaca geçimsiz biri ne yazık ki. Sadece bana karşı değil ama erkek kardeşime 1 yapıyorsa bana 2 yapar. Anlamsız tepkileri var. Laf a dan başlar direk z ye getirip olay çıkarır.
İnanın tüm herkes konuşuyor ama duvarı var asla bir tuğla indirmez ordan. Olduğu gibi idare ediyoruz.
Ben o haldeyken koşturdum ya kendime haksızlık ettiğimi düşünmedim hiç dünya tatlısı teyze sevdalısı yiğenim var. Canı az yanacak olsa teyzem gelsin der kuşum milyon kere olsa onun tırnağı için yine yaparım
Allah kimseyi kalbi kara kimseyle karşılaştırmasın. Kardeş dediğin iyide de kötüde de yanında olmayı bilmeli
Kendisi 43 yaşında hani yaşını da almış biri babam hayattayken bu kadar abartamıyordu. Ama annem yeterli otoriteyi koruyamıyor. Ev annemin orda olanlara müdahale hakkım yok. Çoğu zaman annem ve kardeşlerim bana geliyor. Çocuk içinde konuştuk benim annemliğimi sorgulamayın diyor. Bi destek al diyoruz boşanma davasını bahane ediyor. Zamanla aklımıza gelen her yöntemi denedik ama yok geçimsiz olmak tercihi bir insan kimseyle anlaşamaz mı ya anlaşamıyorAllah gönlünüze göre versin. Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ablanızın kulağını bükecek , sağlam nasihat edecek biri lazım ; daha da geç olmadan.
Siz kardeşi olarak bir yere kadar sineye çekiyorsunuz da nereye kadar. Yarın annesi bir yerde arkasından kınanınca yeğeniniz de üzülecek.
Kendisi 43 yaşında hani yaşını da almış biri babam hayattayken bu kadar abartamıyordu. Ama annem yeterli otoriteyi koruyamıyor. Ev annemin orda olanlara müdahale hakkım yok. Çoğu zaman annem ve kardeşlerim bana geliyor. Çocuk içinde konuştuk benim annemliğimi sorgulamayın diyor. Bi destek al diyoruz boşanma davasını bahane ediyor. Zamanla aklımıza gelen her yöntemi denedik ama yok geçimsiz olmak tercihi bir insan kimseyle anlaşamaz mı ya anlaşamıyor
İllaki sevinmiştir ama kendi çocuğu yokken sizinde cinsiyet partisine gelmedi demeniz çok saçma geldi belli ki kardeşinizin acısı var olmuyor bebeği tamam sizinde hevesiniz bardır bazı şeylerde ama kendinizi kardeşinizin yerine bir koyun onunne yaşadığımı nasıl üzüldüğünü ve ablasının sanki nispet yaparcasına birde cinsiyet partisi yapacağını duyunca haklı olarak gelmemiştir bnce biraz kardeşinizi anlayın ve sevinseniz bile onun yanında belli etmeyin çünkü sizin mutluluğunuz başkasının yarası acısı olabilirHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Anlayamadın mı ne yazdığınıBeybişavır?
Amin inşallahAllah annenize uzun , sağlıklı ömür versin. Ablanız sizden 9 yaş büyükken sizden sonra evlendi, ek olarak şimdi de ayrılıyor ve tüm bunların acısını ( ki evlilik zamanında can acıtacak bir yan yok. ) kendisini çekebilecek en yakınlarından çıkarıyor ; doğru anladım değil mi ?Umarım daha da geç olmadan yaptıklarının farkına varır.
Amin inşallahevet konu özeti dediğiniz gibi sadece öncesinde de böyleydi ama tepkileri bu kadar abartılı değildi. Şimdi niyetini alanen belli ediyor.
Buarada teşekkür ederim o kadar şey anlattım dinlediniz
Aile mahkemesi boşanma kararı verdi ama yargıtay a itiraz etti karşı taraf ne zaman sonuçlanır bilmiyorumRica ederim. Umarım niyetini düzeltir. Boşanma kesinleşti mi ? Ablanız umarım sizlerin kıymetini anlar.
Maalesef bu hepimizde var. Sokaktaki , işteki insanlara kibar olmak kolay ; mecbursun çünkü. Biliyorsun kimse senin nazını çekmez. Halbuki en kıymetliler çekirdek ailen , en yaķınındakiler.
Aile mahkemesi boşanma kararı verdi ama yargıtay a itiraz etti karşı taraf ne zaman sonuçlanır bilmiyorum
Ne mutlu ailenin kıymetini bilene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?