- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
Bence konu sahibinin psikolojisi de hiç iyi değil. Aksi fecaat, safi kötülük.Ne bu simdi? Ne biçim kardeşsiniz? Bu konuda insanin aklina rekabet nasil gelir?
Merhaba; öncelikle bebeğiniz için sizi tebrik ederim. Cinsiyet partisi, yok baby shower falan benim anlayabilecegim türden şeyler değil. Yani yapan kişiye saygı duyarım tabi ki. Ben genel olarak hayatımızdaki güzel değişikliklerin kutlanmasından ama abartilmamasindan yanayım. Sizi şu yönde biraz duyarsız buldum. Belki de ben farklı karakterde olduğum içindir; kardeşim aylarca uğraşmış ve istememesine rağmen çocuğu olmuyorsa bu şekilde bir parti yapmazdım. Onu üzmek istemezdim. Kendisinden de aynı şeyi beklerdim. Gerçi 7 ay da uzun bir süre degil bebek beklerken.. biraz duyarlı olmanızı tavsiye edebilirim size. Demek ki hassas bu konuda. Tabi aranız ne kadar iyidir; onu bilemem.Kızlar merhaba, sadece bir kız kardeşim var ama o bebeğimin cinsiyet partisine gelmedi. Annemle altlı üstlü oturuyorlar ve bizim parti yapacağımızı bir hafta önceden biliyordu. Ben gebeliğimi açıkladığım andan itibaren sadece mesaj attı hayırlı olsun dedi fakat anneme geldiğimde bir kere bile aşağı inip beni görmedi. Ben cinsiyet partisinden önce anneme geldiğimde kız kardeşim yine yanıma inmemisti ve eşi uyuduğunu söylemişti. Akşam 6den 10a kadar uyumuş. Cinsiyet partisi yaptığımız gün ise bir adımlık aşağı kata bile inmedi. Eşi geldi ama o gelmedi. Yine uyuyormuş. Kayınvalidem de şaşırdı, kayınpederim de sordu Allah Allah bu saatte ne uykusu, neden inmiyor diye sordular. Çok üzüldüm. Hamile olduğum için ekstra duygusal ve hassas hissediyorum zaten. Bir yandan kardeşim de böyle yapınca kendimi yapayalnız hissettim. Siz olsanız napardiniz? İleride onun da çocuğu olsa onun partisine gider miyiniz?
Bir yılda tam 365 gün varken neden parti günü meselaHem de onun parti günü öğrenmiş hamileliğini buna ne diyeceksiniz diyor
Olmadıiçim cız etti
biliyorum kıskançlık değil karşındakine çok seviniyorsun
kendin için de çok üzülüyorsun
bebeği oldu mu
O zaman sürekli uyumasının sebebi anlaşıldıHamileymiş kardeşim de. Yeni öğrendik.
daha rekabet olur mu diye konu açmış töbe Yarabbim nasıl bir kafa yaşıyor anlamadımBüşra, ne yazılsın istiyorsun bu konuya?
Kardeşin çocukluktan itibaren psikolojik tedavi görüyor. Öyle ya da böyle biraz farklı davranıp, fazla tepkiler verebilir.
Çocuk istiyor olmuyordu, senin hamilelik haberin ağır gelmiştir ona.
Kayınvaliden sen bilmeden parti düzenlemiş yersek, bu kayinvalide de sen yokken getirdiği sarmayı eve bıraktığı için kızdığın kayinvalide. Bai sen Allah'ın işine.
Kardeşinin niye böyle davrandığını gayet iyi biliyorsun. Onun bu durumunu idare edebilirsin. Etmek istemiyorsan bilmiyormuş gibi yapma, buradan bile komik duruyor.
Kardeşinin hamilelik haberini aldın, mutlu oldun ekstra, istiyor olmuyor diye üzülüyordu diye, muhtemelen hayır. Mış gibi yapmayı bırak bence.
Maşallah hafiye gibisiniz.Ay evet baktim ayni kisi isim degistirmişsiz 100 kere de evlenseniz 500 kere de doğum yapsanız bu kardeşinize olan tavrınızı birakmadikca asla mutlu da iflah da olmazsınız. Daha gecen ye yemegime suyuna ilaç atarsa diyordunuz simdi benimle görüşmüyor diyorsunuz.Allah askina bu kızı rahat bırakın kendi hayatınıza bakın, kiz zaten hasta ne istiyorsunuz siz bu kızdan, lutfen yani herkes kalbinin ekmeğini yer ,bu kadar art niyet size zarar verir lutfen
Allah ona hiç ummadigi anda bir mutluluk versin insallah. Imkansiz diye umudunu kaybettigi anda müjdelensin insallah.Maalesef tüp bebek tedaviside olumsuz sonuclandi
Unutulacak gibi değil ki konu sahibi takıntılı kardeşineMaşallah hafiye gibisiniz.
Sabah kız kardeşinizin hamileliği ile ilgili konu açtınız? Valla kız kardeşinizi bilmem de sizin kafa kesinlikle normal değil. Fitneye çalışıyor sürekli. Karnınızdaki bebeğe odaklanın.Kız beni on dk önce arayıp hamileyim dedi. Yalan mı söyliyim size
Sizde o halde kız gelmedi diye gerçekten konu mu açtınız. Ne kadar uzulebilecegini düşünmeden alt katinda cinsiyet partisi mi yaptınız. Kim bilir şuan evladi olmadığı için ne kadar üzülüyordur.siz orda parti yaparken evde kim bilir kaç saat aglamistir. O bu kadar hassasken yanına gidip onun bu sıkıntısı için destek olmak yerine keyfinize bakipta neden gelmiyor demenize hiç anlam veremedimHayır. O korunmadigi halde olmuyordu diye çok üzülüyordu aylardır. Sonra vazgeçtim pes ettim dedi. Ama benimkine pek de sevinmemis gibiydi...
Bence de oyle. Asıl kotu olan kendisi. Çocuğu olmayan kardesinin burnunun dibine gidip cinsiyet partisi yapmak hiç hoş degil. Cinsiyet partisini zaten anlamıyorum, instagram şovlarina dönüştü her sey. Ama cocugu olmayan kardesine de şov yapmazsin ya. Insan olan utanir uzulur.Bence konu sahibinin psikolojisi de hiç iyi değil. Aksi fecaat, safi kötülük.
Adeta Kanal 7 Hint dizileriHem de onun parti günü öğrenmiş hamileliğini buna ne diyeceksiniz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?