Bebeğimin cinsiyet partisine gelmeyen kardeşim. Siz olsanız?

konu sahibi kız kardeşine takıntılı beni zehirleyecek
hamile aramızda rekabet olur mu vs gibi konu açmış
evet siz dayanıklı olabilirsiniz bende öyleydim
ama kardeşinin zaten psikolojik bir rahatsızlığı varmış üstelemenin manası ne ki
çok mu önemli
benim kardeşim benim canımdır
onun canını acıtacak kalbini kıracak her şeyden sakınırım onları
daha instagrama hikaye atıp takip etmenin ne manası var

Uyduruyorsunuz deriz.
Ya bizi işletiyorsunuz ya da tepkiler size geri vites yaptırdı başka başka senaryolar kuruyorsunuz

Kardesi hastadir falan bunlar tabi ki dusunelecek seyler. Benim bahsettigim genel. Bu tarz tum konularda bu tarz duyarlar var. Ama insan kendi hayatini kendi mutlulugunu yasayacak yasamali. Kardesim 2 hafta once hapse girdi. Ben hamileyim cinsiyet ogrenmek uzereyim. Balon vs benlik diil ama olsaydi yapardim napabilirim. Annem yasta suan ama ev aldik tasinacagiz. Napayim tasinmayim mi dertleri var diye. O annem mecbur gelecek yardim edecek. Hayat akiyo. Bu konuda sadece cenaze dusuk gibi seylerde geri durulmali diye dusunuyorum ben. Ha gelen gelir gelmeyen kendi bilir orasi da ayri

Koca kadınsın kardeşini mi kıskanıyorsun onun kötü olması hoşuna mı gidiyor..benim 4 yaşındaki kızım kardeşinin canı yandığında nasıl üzülüyor nasıl teselli ediyor görseydin utanırdın kendinden..kardeşine destek olup beraber biseyler yapabilirdiniz nispet yapar gibi partiler felan hiç güzel durmuyor burdan kusura bakmayın.. ay yani çok değişik geldiniz valla bana daha yeni kuzenim düşük yaptı onunla beraber ağladım berber gittik hastaneye sabaha kadar başında bekledim nasıl destek olurum nasıl teselli ederim diye düşündüm durdum..sen oz kardeşe böyle bisey yapıyorsun hayret gerçekten

daha rekabet olur mu diye konu açmış töbe Yarabbim nasıl bir kafa yaşıyor anlamadım
Evet kardeşin seni kıskanıyor yazmanı istiyordu konuya.
Aynı kardeş için yemeğime ilaç katar mı diye konu da açtı. Madem öyle gelmemesi daha iyi değil mi? Kardeşiyle ilgili yazdığı herşeyde abartı var bence. Kendisiyle çelişiyor çünkü.

Parti marti bilmem de, kardeşimin alt katına kadar gitsem muhakkak beni görmeye gelir. Ben de aynı şekilde. Hamilelikten bağımsız olarak söylüyorum bunu. Kendisi istiyormuş ama olmamış sanırım. Çocuğum olmuyor olsa, kardeşimin hamilelik sevincini paylaşamayacak kadar kötü durumda olur muydum bilemiyorum. Yaşanmadan konuşmak kolay ama her türlü sevinir, yanında olurdum diye düşünüyorum. Pek samimi değilsiniz sanırım.

ev taşımak çok ayrı birşey birinin çocuğu olmuyor diye diğeri çocuğu yokmuş gibi davranamaz ama her şeyin adabı vardır alt katta yapmak zorunda değil geçer evinde yapar kızın gelmesine gitmesine yemesine bakmasına her şeyine takıntılı konu sahibi
ben bunun duyar kasmak olduğunu düşünmüyorum benim kardeşimse ve çocuğu olmuyorsa onun tepesinde partiler düzenlemem belki düşmanca yaklaşmasa rakip gibi görmese konu sahibi o da ablasına karşı bu tutumu sergilemez

Demek istedigimi anlamadiniz ama olsun. Tesekkur ederim gorusunuz icin

evet her şeyine takmış kızın yazık
onun derdi ona yetiyor belli ki
sıkıntıları sorunları insan kardeşine destek olur
bence şu an ilgi çekmek iiçin yapılıyor
şimdiye kadar kardeşi hasta diye ilgiyi o çekmiş o da hamile olunca artık ilgi çekecek

7 aylık evli ve çocuğu olmuyor
Yani şöyle rahat rahat cocugu olmuyor diye cevap verip, birde kardeşinizi suçlamaniza anlam veremiyorum. Acaba sorun gerçekten kardeşinizde mi yoksa sizin kardesinizin duygu ve hisselerini anlayamayasınızda mi?

Ben de parti istemiyordum zaten ama kayınvalidem istedi ve balonlar pastalar aldi.
Kayınvalidenize durumu izah edebilirdiniz. Bazı insan kafaya takmaz güçlü görünmeye çalışır ama bazıları da kardeşiniz gibi içlenir. Ben de kendi bebeğimin cinsiyet partisi olsa gitmem bu arada. Kayınvalide sevinmiş torunu olacak diye, sormadan etmeden parti hazırlamış ama kalbini kırmanın anlamı yok. Zor bir durum ama ben olsaydım böyle kutlamalar yapmazdım. Kuzen akraba komşu değil kardeş karşıdaki.
7 ay demişsiniz bence de erken daha zamanı var kardeşinizin.
Benim küçük kız 12 yaşında. O doğduğunda böyle cinsiyet kutlaması falan yoktu, ne zaman başladı bu ben kaçırmışım.

Tarzı olabilir, benim hiç değil mesela yapmam, yapan insanı da neden yapıyorsun diye taşlamıyoruz. Yaptın madem neden kız kardeşinin bulunduğu apartmanda nispet yapar gibi yapıyorsun diyoruz. Bir sürü hikaye uyduruyor, o evde yokken evine girip dolma bıraktı diye demediğini bırakmadığı kayınvalidesi partiyi düzenlemişmiş. Bu sefer de parti günün çift çizgi görmüş kardeşim diyor, eğer öyleyse konuyu açarken belirtirdi zaten, sonra tepki alınca uyduruyor; cevapları zaten tutarsız, kız kardeşine, annesine takık, hep yarış hâlinde.

Eski kullanici adi neydi

normal kardeş ilişkilerinde cinsiyet partisine gelmemesini yadırgar,kınardım ama sizin kendi çocuğu olmuyor demenizde acayip bi kötülük sezdim ...kalbinizi temiz tutun onun olmuyor benim oluyor diye kibirlenmeyin derim
Kardesi hasta. Gecmiste konu sahibinin cayina antidepresan gibi bir sey atmis. Sonra itiraf etmis. Oyle ilaclar kullanıyormuş zaten. Konu sahibine keske sen de hasta olsan da beni anlasan diyormus.

Saglikli olmayan bir kardeşe boyle nefret beslemeyi anlamiyorum. Beni kıskandı çekemedi imasini anlamiyorum. Bir de sormus siz onunkinin cinsiyet partisine gider misiniz diye.

Kız beni on dk önce arayıp hamileyim dedi. Yalan mı söyliyim size
yalan söylemeyin
sabah kızkardeşler aynı anda hamile kalsa vs diye konu açmışsınız
kardeşiniz bu aralar hamile kalır da ilgi ona döner diye mi korkuyorsunuz yoksa

ben hala takıldım yaa gerçekten kardeşiniz acı çekerken siz bebek partisi mi yaptınız
sakın kv öyle istedi demeyin ya da anneniz.. isteseydiniz yapılmazdı oralarda
düşünmek bile istemiyorum ama
yıllardır kardeşiniz hasta diye ayrım yapılıyor diye düşünüyorsunuz yaa
böyle acı mı çektirmek istediniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…