bebeğimin ismine karışıyorlar

ilkbebegim38oslem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
22
2
1
32
Kızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin

görümcelerin kendi çocuklarına kvnin ismini koysunlar.

ne münasebet..en sınır olduğum konu...ısım koymak once annenın hakkıdır esle ortak alınacak bır karardır bu kadar sessız olmayın ya...görümcenlere ne oluyor..onlar koysunlar...zaten başta kabul etmenız hata...

Gorumcen kendi kaynanasinin adını koymuş mu sinir oluyorum. Kime ne ya benim cocugumdan

niye kendi annen değil de kv nin ismi?
görümceler kendi çocuklarına koysun, madem bu kadar önemsiyorlar.
sen neden başta evet dedin ki isim konusunda?

Belki senin de hoşuna gidecek bi isim bulurlar. Tasvip etmiyorum ama ılımlı olmaya çalış. Senin de içine sinen onlarında içine sinen bi şey bulabilirsiniz

Güya tek oglan olduğu için zaten allah var bana karşı çok iyiler ve seviyorlar . anneme ben sordum o da ben sevmiyorum ismimi dedi ama tekrar tekrar bana söyledikleri zaman üzülüyorum tutamıyorum kendimi

böyle teklifleri nasıl yapıyorlar hiç anlamıyorum

ben de insanlar böyle teklifleri neden ciddiye alıyorlar onu anlamıyorum.
hani isim konusunda herkes bir şey der, akşam eve gidip eşle değerlendirirsin, böyle mi şöyle mi.

tabi bu konudaki gibi çok eskiden beri beğendiğin isim varsa hamileliğin ilk başında bile duyurabilirsin, kız olursa buğlem koyacağım falan diyerek.

Güya tek oglan olduğu için zaten allah var bana karşı çok iyiler ve seviyorlar . anneme ben sordum o da ben sevmiyorum ismimi dedi ama tekrar tekrar bana söyledikleri zaman üzülüyorum tutamıyorum kendimi

Tekrar tekrar söylememeleri için ne yapabilirsiniz?

Görümcelerinize şöyle diyebilirsiniz mesela: Ablacım, annem de zaten kendi adını beğenmiyormuş, zaten BİZ eşimle karar verdik. Artık LÜTFEN bu konuyu kapatalım ve hiç açmayalım

çok istiyorlarsa görümcenler koysun annesiyle babasının ismini
eşinle senin ortak karar vereceğin bir isim olmalı çocuğunuzun ismi

benim daha gebeliğim yokken kv görümceler (4 tane) çocukların olunca kp kv nin ismini koyarsın demişlerdi.
daha o gün asla dedim ve konuyu kapattım, eşime dahi bu konuda tek kelime ettirmedim.
şimdi 3. çocuğuma hamileyim, hala aynı meseleyi konuşuyorlar ama kendi aralarında. asla istedikleri isimleri koymayacağımı biliyorlar.
çocuk benim çocuğum, onları ilgilendirmez.

kesin kararlı olmazsan isimle başlayan eziklik, yarın doğum yaptığında bebeğin bakımından, emzirmesine, hastalanmasına kadar her şeye karışırlar ve seni bunaltırlar.

Bu konu da cok gerizekalı milletimiz. Kardeşim esi ile ne isterse onu koyar bebeklerine, asla gelinimize karışmam, annem babam da karışmaz buna. Esim erkek olursa kaybettiği abisi kız olursa kaybettiği annesinin ismini koymak istiyor, ve ben bu konu da onun Mutlu olmasını istiyorum. Görümcelere ne oluyor sa artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…