bebeğimin ismine karışıyorlar

Görümcelerine deki madem annenizin ismini yaşatasınız var ,birer adet daha doğurun kadın mutlu olsun .
OLmadı hepimiz birden koyalım her evde kv 'adı yaşasın .
Kayınvalideler bitti görümcelere laf kalmıştı hayret birşey ya !

çok isteyen görümceleriniz koyabilir annelerinin adınnı çok kıymetli ise anneleri
bu arada isim konusunda çok da takıntılı olmayın, evet insanın hayalinde hep bir isim oluyor.
Rabbim sağlık sıhhat versin...

Anneden izin almak de neyin nesi,kendi kardeşleri anasının babasının isimlerini versinde göreyim..
Çok oluyorlar bu isim konusunda kocalar ve görümceler...

Erkek olsaydı zaten iki isim koyacaktim. Ben hep ılımlı olmaya çalışıyorum çünkü beni evlatlarından ayırt etmiyorlar . ama KV ismini sevmiyorum . KV ile tek konusmayi düşünüyorum.senin ismin değil ama mantıklı gelen aklında başka bi isim varsa hosumuza giderse koyarim diyecem.KV sorun çıkarmaz. Anlayışlı olur

Canım duyurdum zaten buğlem olacak diye ama yanına KV ismini de koy diye iısrar ediyorlar
E="goha, post: 44569450, member: 248558"]ben de insanlar böyle teklifleri neden ciddiye alıyorlar onu anlamıyorum.
hani isim konusunda herkes bir şey der, akşam eve gidip eşle değerlendirirsin, böyle mi şöyle mi.

tabi bu konudaki gibi çok eskiden beri beğendiğin isim varsa hamileliğin ilk başında bile duyurabilirsin, kız olursa buğlem koyacağım falan diyerek.[/QUOTE]
Canim

bu konuda söz hakkı öncelıkle annenın, sonra babanındır, gerı kalana da pok yemek duser .. cok meraklılarsa kendılerı koysalardı kendı cocuklarına analarının babalarının adını, ben gectım anamın babamın adını onların yada dıger aıle buyuklerının sundugu ısım teklıflerıne bıle kulagımı kapatıyorum...
esımle sadece ısmın ne olması gerektıgı konusunda pek anlaşamıyoruz ama ben bu ara Alara ısmıne taktım ve ona denendır bılmem kanım cok kaynıdı, esıme gore soylemesı zor ama ben o ısımde kararlıyım :)

Kocam ben sevmiyorum anne baba ismi koymayi dedi. Tartisma baslamadan bitti.yapilacak en guzel sey esin ben istemiyorum ne gerek var hayattasiniz vs desin.sen araya girme sekerim

ARKADAŞIM ERKEK İSMİNİ BİR DERECE ANLIYORUM ÇÜNKÜ SOY İSMİ DEĞİŞMEYECEK ANNE İSMİNE GEREK YOK DEĞİŞECEK SOYİSMİ EVLENİNCE BENCE EŞİNE BUNU ANLAT VE ORTAK KARAR ALIN İSİM KONUSUNDA SEN TAŞIYAN VE ANNESİ OLDUĞUN İÇİN ÖNCELİKLİ HAKKIN VAR BUNU EŞİNE ANLAT
KALDIKİ KAÇ ÇOCUK DOĞURACAKSIN ESKİDEN 3-5 DOĞRUP KOYARLARMIŞ BÜYÜKLERİN İSMİNİ AMA ŞİMDİ 1-2 ÇOCUK DOĞURUYORUZ VALLAHİ BEN İZİN VERMEZDİM KENDİ ADIMA BUNUDA EŞİME SÖYLERDİM

BENDE İKİ İSİM KOYMA ŞARTI İLE KYBABANIN İSMİNİ KOYDUM EŞİM SENİN EŞİN GİBİ TEK ERKEK ÇOCUK DİYE AMA BEKLENTİ İÇİNDE OLMASALARDI İNAN KOYMAZDIM KYB İSMİNİ

Görümcelerine neymiş hayret bir şey

eşinin de onlardan kalır bir yanı yok ne demek annemden izin alırız

Güya tek oglan olduğu için zaten allah var bana karşı çok iyiler ve seviyorlar . anneme ben sordum o da ben sevmiyorum ismimi dedi ama tekrar tekrar bana söyledikleri zaman üzülüyorum tutamıyorum kendimi
Güzelim sözüm ona sevmiyor ama isim konusunda da koyulmasından yana hepsi:
bizde bana adımı koymayın istemiyorum dedi ,
benden başka herkese koymazsalar sevmem bakmam vs diyormuş, eşime de oğlum doktor dedi ki eğer oğlun çocuğuna senin adını koyarsa sen iyileşirsin
sonuç erken doğum oyuna getirdiler ve eşim annesinin adını yazdırmış kimliğe,
değişen bişey var mı ben kendi koyduğum isimle hitap edince surat bi karış onun adını telaffuz etmiyorum..

ayrıca eşinize çocuğu yaparken annenden izin aldın mı da adını koymak için alacaksın diyebilirsin

anneden musade almak ne demek yaa, çocuğu yaparkende onun iznini istedinizmi. görümcelere ne oluyo, ne hakla karışıyolar. kendi kızlarına kvlerinin yada annelernin adınımı koymuşlar. eşin ailesinin ağzınamı bakıyo. böyle konulara deli oluyorum.

Görümce kim? Ona ne ya, onlara ne.. Çocuğumun adını da başkasına göre mi koyacağım.
Allah korusun hiç tahammülüm yok bunlara.. Görümcelerin kendileri doğurup koysunlar bir tane. Bence hamile halinle ne canını sık, ne muhttap ol. Eşin halletsin, çocuk bizim ismini de biz düşünürüz diye kes at gitsin.. Atıyorum kayınvalidenin adı Makbule ise hiçbir çocuk bu isimle yaşamak zorunda değil ya da sen içine sinmeyen bi isimle hitap etmek zorunda değilsin. İnsanlar çok bencil..

Canım erkek olsaydi inan ki iki isimle koyacaktim. KBB ismi kötüddeğil . ama KV ile halledecem ben bu konuyu. Eşim soralımssadecezaten koymaz diyo bendr kimse yokken kinusup girecem aklina yapacak biseyim yok daraliyorum artik bu konudan .E="anneveoglusu, post: 44570201, member: 288067"]ARKADAŞIM ERKEK İSMİNİ BİR DERECE ANLIYORUM ÇÜNKÜ SOY İSMİ DEĞİŞMEYECEK ANNE İSMİNE GEREK YOK DEĞİŞECEK SOYİSMİ EVLENİNCE BENCE EŞİNE BUNU ANLAT VE ORTAK KARAR ALIN İSİM KONUSUNDA SEN TAŞIYAN VE ANNESİ OLDUĞUN İÇİN ÖNCELİKLİ HAKKIN VAR BUNU EŞİNE ANLAT
KALDIKİ KAÇ ÇOCUK DOĞURACAKSIN ESKİDEN 3-5 DOĞRUP KOYARLARMIŞ BÜYÜKLERİN İSMİNİ AMA ŞİMDİ 1-2 ÇOCUK DOĞURUYORUZ VALLAHİ BEN İZİN VERMEZDİM KENDİ ADIMA BUNUDA EŞİME SÖYLERDİM

BENDE İKİ İSİM KOYMA ŞARTI İLE KYBABANIN İSMİNİ KOYDUM EŞİM SENİN EŞİN GİBİ TEK ERKEK ÇOCUK DİYE AMA BEKLENTİ İÇİNDE OLMASALARDI İNAN KOYMAZDIM KYB İSMİNİ
[/QUOTE]
Canim

müsade almak mı cocugu yaparkende müsademı almış annesınden. ısmı su olacak de bıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…