- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi ilkbebegim38oslem
-
kesin kararlı olmazsan isimle başlayan eziklik, yarın doğum yaptığında bebeğin bakımından, emzirmesine, hastalanmasına kadar her şeye karışırlar ve seni bunaltırlar.
çok isteyen görümceleriniz koyabilir annelerinin adınnı çok kıymetli ise anneleriKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Kızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
bu konuda söz hakkı öncelıkle annenın, sonra babanındır, gerı kalana da pok yemek duser .. cok meraklılarsa kendılerı koysalardı kendı cocuklarına analarının babalarının adını, ben gectım anamın babamın adını onların yada dıger aıle buyuklerının sundugu ısım teklıflerıne bıle kulagımı kapatıyorum...Kızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
ARKADAŞIM ERKEK İSMİNİ BİR DERECE ANLIYORUM ÇÜNKÜ SOY İSMİ DEĞİŞMEYECEK ANNE İSMİNE GEREK YOK DEĞİŞECEK SOYİSMİ EVLENİNCE BENCE EŞİNE BUNU ANLAT VE ORTAK KARAR ALIN İSİM KONUSUNDA SEN TAŞIYAN VE ANNESİ OLDUĞUN İÇİN ÖNCELİKLİ HAKKIN VAR BUNU EŞİNE ANLATKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Görümcelerine neymiş hayret bir şeyKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Güzelim sözüm ona sevmiyor ama isim konusunda da koyulmasından yana hepsi:Güya tek oglan olduğu için zaten allah var bana karşı çok iyiler ve seviyorlar . anneme ben sordum o da ben sevmiyorum ismimi dedi ama tekrar tekrar bana söyledikleri zaman üzülüyorum tutamıyorum kendimi
ayrıca eşinize çocuğu yaparken annenden izin aldın mı da adını koymak için alacaksın diyebilirsinKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
müsade almak mı cocugu yaparkende müsademı almış annesınden. ısmı su olacak de bıttıKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
sen kendı kararını verceksın ıstedıgın ısmı koyacaksın karışamazlarGüya tek oglan olduğu için zaten allah var bana karşı çok iyiler ve seviyorlar . anneme ben sordum o da ben sevmiyorum ismimi dedi ama tekrar tekrar bana söyledikleri zaman üzülüyorum tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?