- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
- Konu Sahibi ilkbebegim38oslem
-
Ah onu dedirtebilsem zaten bu konulari konuşmaya gerek kalmaz canımama bi sşekilde halledecemKocam ben sevmiyorum anne baba ismi koymayi dedi. Tartisma baslamadan bitti.yapilacak en guzel sey esin ben istemiyorum ne gerek var hayattasiniz vs desin.sen araya girme sekerim
Bence donemimizin gorumceleri istisnalar olmasiyla beraber genellikle hormonlu. Kvlerle yarisiyorlar. Kvdeler melek kaliyor yanlarinda.Görümcelerine deki madem annenizin ismini yaşatasınız var ,birer adet daha doğurun kadın mutlu olsun .
OLmadı hepimiz birden koyalım her evde kv 'adı yaşasın .
Kayınvalideler bitti görümcelere laf kalmıştı hayret birşey ya !
Benimde uykularim kaciyor artık canım ama KV zaten istemiyor bende istemiyorum. Oturup konusacam anlar diye umuyorum.BuGoBa .!.:aynı durumda ben koymadım, ve hiç te pişman olmadım.. aksine eger istemeyerek koysaydım biliyorum ki uykularım kaçardı... eger istemiyorsan noolursa olsun koyma... bu babanın bile değil bana göre ilk annenin hakkıdır... kimseye aldırma...
Bence donemimizin gorumceleri istisnalar olmasiyla beraber genellikle hormonlu. Kvlerle yarisiyorlar. Kvdeler melek kaliyor yanlarinda.
ne saçma bir toplumda yaşıyoruz ya bu isim olayı ne arkadas onun adını koysalar nolucak eşinizde enteresan izin alcakmişKızlar 5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim . önce bebegime erkek dediler eşim ailesinin tek oğlu o yüzden kayinbabamin ismini vermek istediler tamam dedim kabul ettim ama yanına kendim de isim koyacaktim yanı iki isimli olacaktı . 2 hafta önce de kizim olacağını öğrendim . ben evledigimden beri kizim olursa buğlem olacak ismi dedim bu seferde gorumcelerim kayinvalidemin ismini koymak istiyor ama ben istemiyorum . esimde annemden musade alırız koyun derse 2 ismi olsun diyor ne yapmam lazım yardımedin
Benimde uykularim kaciyor artık canım ama KV zaten istemiyor bende istemiyorum. Oturup konusacam anlar diye umuyorum.
o zaman neden konu açtınız anlamadım.
zaten eşiniz de annemden müsade isteyelim demişti.
siz de kv nizle konuşacaksınız.
demek ki eşinizin çözümü size mantıklı geldi.
ben kendi adıma daha çok kv den izin istemem konusuna takıldım ancak elbette her aile farklı, sizi rahatsız etmediyse aslında sorun yoktur.
Kültürel bir baskı var herhalde
Bebeğin annesi istemiyor, babası istemiyor, babaanne istemiyor, hatta belki görümceler bile istemiyor.
Ama etraf ne der diye bir toplanacaklar, babaanne derse ki ben tüm söylenenleri göğüslerim, benim adımı koymayın, o zaman konmayabilir.
böyle teklifleri nasıl yapıyorlar hiç anlamıyorum
görümcenlere söyle onlar koysunlar anne babalarının adını kendi çocuklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?