bebeğimin ismine karışıyorlar

ben bırını tanıyorum oyle kızın ısmı kv sınınkı oglunnkıde kayınpederınkı ne kadar ıtıcı bır durum asla kabul etmem. benım esımde tek erkek hıcte ıstemedı babasını. ısmını sen koy dedı bana nede babası tuturdı ısmı koy dıye lafını dahı acmadı.

Kayinvalide kayinpeder torununa kendi ismini verince noluyor acaba? Baslari goge mi eriyor?

Arkadaslarin dedigi gibi gorumcelerin koysun ana babalarinin ismini.. yok koyamazlar ama onlarda kendi kayinvalide pederinkileri koyacaklardir.

Bence donemimizin gorumceleri istisnalar olmasiyla beraber genellikle hormonlu. Kvlerle yarisiyorlar. Kvdeler melek kaliyor yanlarinda.

aynı durumda ben koymadım, ve hiç te pişman olmadım.. aksine eger istemeyerek koysaydım biliyorum ki uykularım kaçardı... eger istemiyorsan noolursa olsun koyma... bu babanın bile değil bana göre ilk annenin hakkıdır... kimseye aldırma...

Benimde uykularim kaciyor artık canım ama KV zaten istemiyor bende istemiyorum. Oturup konusacam anlar diye umuyorum.

Is eşinde biter..benim ilerde evladım olursa kaynanam bir isim söyledi eşim yok dedi allahtan, annemde rahmetli dedemin ismini koyun kızım dedı, ben de teyzem neden oğluna koymamis 2 oğlu var dediğim de el kapısında kadın dedi ,ben de eee ben?dedim doğru dedi .kapattirdim konuyu yani ben de el kapısındayım diye vurgulayinca. .yani ben ailemi eşim ailesini susturdu ama bebek olunca yine açılırsa bende ağaç kovugundan cikmadim diycem

ne saçma bir toplumda yaşıyoruz ya bu isim olayı ne arkadas onun adını koysalar nolucak eşinizde enteresan izin alcakmiş

Benimde uykularim kaciyor artık canım ama KV zaten istemiyor bende istemiyorum. Oturup konusacam anlar diye umuyorum.

o zaman neden konu açtınız anlamadım.
zaten eşiniz de annemden müsade isteyelim demişti.
siz de kv nizle konuşacaksınız.

demek ki eşinizin çözümü size mantıklı geldi.

ben kendi adıma daha çok kv den izin istemem konusuna takıldım ancak elbette her aile farklı, sizi rahatsız etmediyse aslında sorun yoktur.

ya bu isim koymaya niye burnunu sokarlar anlamadim anlamayacagim ya cok meraklilarsa dogurup kendi koysunlar esinde cok tuhaf yani musade alirim ne demek

Her kv kp aynı mı ya bu konuda çocuk bizim ne karışılıyor ki bu isim konusuna çok gıcık oluyorum.Sende de ki ben kendi annemin adı koyucam

Kültürel bir baskı var herhalde

Bebeğin annesi istemiyor, babası istemiyor, babaanne istemiyor, hatta belki görümceler bile istemiyor.

Ama etraf ne der diye bir toplanacaklar, babaanne derse ki ben tüm söylenenleri göğüslerim, benim adımı koymayın, o zaman konmayabilir.

Ben olsam tüm ciddiyetimle "hadi len oradan" derdim görümcelerime ve eşime.

Çok isteyen kendi doğurur koyar.

Ben de senin çocuğuna naz koymak istiyorum, e ne olacak:) herkes istemekte serbest, adı buğlem de. İkinci ismi de kabul etme kesinlikle:)

YENİ İNSAN = YENİ İSİM

çocuğu siz mi yaptınız da isim koyuyosunuz de.Bastırrr..

Aynı zamanda kusura bakma ama Buğlem çok itici yaa..okulda dalga geçilmeye müsait.

ama çok saçma.

bunu bir çok olayda yaşıyoruz.
2 gün millet laf edecek diye yapılacak iş mi, o çocuk ömür boyu taşıyacak o ismi.
sen istediğin ismi koy, elbette herkes bir gün alışacaktır o isme diyorum ben.

benim eşimin ailesinde de olmuş, ilk toruna baya karışılmış, anne-baba kendi istediği ismi koymuş,kv ve kp de bildiğin kavga çıkartıyormuş neredeyse, şimdi çocuk büyüdü, kv arkasında deli divane oluyor.

Hayır istemiyorum diyeceksin, bu kadar basit. Eşine de o bebeği kendinizin taşıdığını hatırlatın bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…