bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

Biz beğendik deyin geçin isim ne peki eğer anlamı güzelse anlamıyla söyleyin benim çocuğumun ismini begenmeselerde kimseyi ilgilendirmez ben istedim koyduk hatta ikinci oğlumda bir akrabamiz adını sordu bende söyleyince o ne biçim isim ahmet e mehmet e ne oldu dedi hic birşey demedim alınmadim da biz beğendik herkes beğenmek zorunda da değil

Patavatsiz bir milletiz. Herkes agzina geleni soyluyor. Karsidaki kirilir mi onemli degil. Sizden izin almamiz gerektigini bilmiyorduk, bir dahaki sefere deyin gecin.

Edit: Bilindik isimler olmayinca garip geliyor insanlara. Oysaki sende merve 'ler kervanina katilmaliydin.

Son düzenleme:
çocuğunun ismi güzel değil diye suratına konuşan insanların psikolojileri ciddi anlamda bozuktur ve görüşülmeyi haketmiyorlardır he he der yoluma bakar gelmek isterlerse kabul etmez hiçbr şekilde plan yapmazdım onlarla ..ismi ile yaşasın boşverin başkalarını siz beğenip koyduysanız onlara üç harfli yemek düşer

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

Bence güzelmiş.
İsim işi zor, herkes farklı tarz beğeniyor.
Sizin yerinizde olsam çok tepki vermem, kırılmam da. Biz çok beğenerek koyduk, çok da memnunum deyip kuzucuğu bir güzel öperim.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Adiyla yasasin bebeğin inci ela çok güzel bir isim çok naif çok tatlı duyma bebeğim sen onları boşver çok güzel ismi var bence kk da bu ismi beğenmeyecek kadın çıkmaz diye düşünüyorum ayrıca sen o insanlarla ciddi ciddi gorusme

Nesi var ya? Gayet hoş, zarif bi isim.

Gerçekten olumsuz yorum yapan birden fazla kişi var mı? Nasıl bir çevreniz var ki? Normalde de kırıcı, haset insanlar olsa gerek diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…