bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

Bir de benimki 1 yaşına gircek yeni mi aklına gelmiş söylemek.Ben bunu altında maalesef art niyet ararım .Moral bozmak istiyorlar herhalde.

Bu ne biçim isim, anlamı yok ki bunun, Şöyle fadime zürtiye gibi bir şey koyunsanıza, o neymiş öyle, gibi yorumlar ve daha neler neler... Kime sorsanız zaten farklı bir isim vardır aklında onu koymak ister ama kendi çocuklarına koysunlar bir zahmet. Ben öyle diyorum madem çok istiyon yap bir çocuk ismini Zürtiye koy.

hiç umrunda olmasın. benim ailem bile laf etmişti şimdi alıştılar seviyorlar.

en komiği de bir arkadaşım oğlumun adını sorup , beğenmediğini belirtip kendi oğluna benim oğlumun ismiyle benzer ama sadece bir harfi değişik isim koyacağını söylemesiydi. örnek veriyorum mira ismini beğenmeyip mina ismini koyacağım gibi birşeydi.

hiç takmayın biz seviyoruz diyin geçin

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

Çok güzel bir ismi var kızının. Kendisi de severek kullanacak emin ol. Benim kızımın ismi için kv -öyle isim mi olur, millet dalga geçer demişti. Ben de çok üzülmüştüm. Kızımın adı rüya

Inci ela çok zarif bir isim olmuş tebrik ederim :) iki isim de tam bir hanım hanımcık kız ismi. Kulağa da cok kibar geliyor :)

Sizin cevreniz galiba biraz zevksiz ve saygısız. Boşverin dinlemeyin :)

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

NEyini beğenmemişler

Hani duyulmadık vs olsa garipsenir de

Kuran'da geçmiyor diye mi beğenmemişler

Beğenmediğim anlayamadığım hiçbir isme çirkin demem içimden geçiririm de niye söyleyeyim

Boş verin görüşmeyin ya da sana ne demeye alıştırın kendinizi

Anlami 'cennette yere yakin uçan kus ' olan bir isim tavsiye edilmisti bir seferinde.
Anlam beni nasil carptiysa ismi unuttuma anlami unutamiyorum :)))

birbucukyil konu dışı ama seni merak ettim ev işini ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…