- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 35
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Yok yok onlar degil aksine kendi cevrem o tarafa gecemedik aynı yorumlar gelir büyük ihtimal..Bu yorumu kesin erkek tarafı akrabaları yapıyordurKaynananın ismini koysaydın senin kızının isminden güzel isim olmazdı
Kimseye söylemmde eltime kesinlikle eltiyiz sonuçta tabiki böyle bisey soylerse art niyet ararım..Bir de benimki 1 yaşına gircek yeni mi aklına gelmiş söylemek.Ben bunu altında maalesef art niyet ararım .Moral bozmak istiyorlar herhalde.
Ama güzel isim koymuşsunuz bebeğe. , bende Şukufe falan zannetmiştim.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Gunde poliklinige gelen cocuklarin abartmiyorum 10undan 6si cinar ve buglemGayet güzel ismi. Bende buğlem asel gibi saçma isimlerden mi acaba dedim
ben çok beğendim ismini kulağa çok zarif geliyor. inşallah ismi gibi bir inci tanesi olur. maşallah.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
ne kadar kibar ısimler. ismi beğenmeyen adı konmayan kaynana mi yoksaİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
bence çok güzel, adıyla yaşasın prenses.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Anlami 'cennette yere yakin uçan kus ' olan bir isim tavsiye edilmisti bir seferinde.Gayet de güzel ismi var. Burada hani "Sizce hangi ismi koyayım" diye başlıklar açılıyor ya, cidden daha saçma öneriler geldiğini dahi duydum. Kendileri de anlamsız abuk subuk anlamını "Kuran'da geçen cennet pırıltısı" falan zanneden isimleri beğeniyorlardır kesin. Adıyla yaşasın, mutlu, başarılarla dolu bir ömrü olsun dilerim. :)
birbucukyil konu dışı ama seni merak ettim ev işini ne yaptınÇok güzel bir ismi var kızının. Kendisi de severek kullanacak emin ol. Benim kızımın ismi için kv -öyle isim mi olur, millet dalga geçer demişti. Ben de çok üzülmüştüm. Kızımın adı rüya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?