bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

Aksine bende inci ismini çokk beğenirim. Abimin kızı olduğunda fikir aldılar kuzumun inci sini ben koydum. Anne babasıda yanına esila koydular.
Hiç umursamayın bile , bence sizi çekemiyorlar , kıskançlıktan kulp takıyorlar.

bu ismin nesi var ki?
şu kulaklarım ne isimler duydu da kimsenin yüzüne bu ne biçim isim demedik.

Di mi ya, ne kötü isimlere ah annesi ne güzel düşünmüşsünüz, çok güzel isim dedik
Ben de konu sahibi ismi söyleyince çok şaşırdım. Söylemesi zor bir isim bile değil.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

Gayet de güzel ismi var. Burada hani "Sizce hangi ismi koyayım" diye başlıklar açılıyor ya, cidden daha saçma öneriler geldiğini dahi duydum. Kendileri de anlamsız abuk subuk anlamını "Kuran'da geçen cennet pırıltısı" falan zanneden isimleri beğeniyorlardır kesin. Adıyla yaşasın, mutlu, başarılarla dolu bir ömrü olsun dilerim. :)

Ismi çok güzelmiş.Banada geçen eltim kızımın ismi için oda ne biçim isim dedi .Ben çok isteyerek ve severek koydum dedim.Yani senin beğenmen benim için önemli değil demek istedim anlamıştır herhalde.

Hayır niye böyle diyenlere ağzının payını vermiyosunuz ki. Kimene ben beğenmiş koymuşum. O benim inci tanem deyin bi daha öyle diyenlere.

İsmi cok guzelmis
Ela ismini cok severim
Benimde etrafimda begenmedigim isimler var ama asla cok kotu demedim aksine guzel dedim gectim insanlari kirmanin bi manasi yok
Biz cok begenerek koyduk onemli olanda bu diyiverin

Kızımın ismine hiç güzel degil yorumları geliyor direk yüzume söyleniyor bide eskiden ismiyle yaşasin denirdi ..gecilirdiki bu nedir anlamadım gitti..
Bizim koyacağımız ismi de kimse beğenmiyor. Ama ben hiç aldırmıyorum umrumda değil sevseler de sevmeseler de benim koyduğum isimle seslenecekler çocuğuma. Zamanla da alışırlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…