- Konu Sahibi Seheryelice
-
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
buğlem asel anneleri gelir parçalar seni aman deGayet güzel ismi. Bende buğlem asel gibi saçma isimlerden mi acaba dedim
bu ismin nesi var ki?
şu kulaklarım ne isimler duydu da kimsenin yüzüne bu ne biçim isim demedik.
Zaten söyleyenin ismi bi erkek ismi kendi ismine bak diycemde olmayacak bana yakışmaz..Ne güzel ismi var bebegin. Öyle diyene "sen kendi ismine bak once"diyin
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
ismi çok güzel.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
adıyla yaşasın, sağlıklı bir ömrü olsun inşallahİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Bizim koyacağımız ismi de kimse beğenmiyor. Ama ben hiç aldırmıyorum umrumda değil sevseler de sevmeseler de benim koyduğum isimle seslenecekler çocuğuma. Zamanla da alışırlar zaten.Kızımın ismine hiç güzel degil yorumları geliyor direk yüzume söyleniyor bide eskiden ismiyle yaşasin denirdi ..gecilirdiki bu nedir anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?