- Konu Sahibi Seheryelice
-
Yeni mi doğum yaptınız lohusa pskolojisi mi acaba ? Neden bu kadar önemsiyorsunuz insanları sen çocuk yap kendi çocuğuna kendi beğendiğin ismi koy de geç :) bu arada adı da gerçekten çok güzelİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Bunu niye kendinize sorun ettinizki yani gayet bilindik isimler ne gibi eleştiri gelebilir ki
Alla alla şukufe isimli bir kedi tanıyorum. Beyaz van kedisi, omu yoksa?Aaa nesi varmış Şükufe'nin? Şükufe benim kedimin ismi. Hıh! :)))
Simdiki Hayriyeler de bir zamanlar bebekti :)Oha bende Hayriye falan sandım. ( Hayriye ler kırılmasın şimdi sadece günümüzde bebek adı olarak hoş değil ) inci ela harika bi isim. Millet seni etkilemesin lütfen biz beğendik koyduk diyeceksiniz bu kadar.
güzelmişki:)İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ben kızımın ismini 'Fahriye' koyacağım. Ve kimse umrumda değil. İster eski desinler, ister babaanne ismi desinler umrumda bile değil.
AynenSimdiki Hayriyeler de bir zamanlar bebekti :)
Evet ama o zaman her iki bebekten biri Hayriye ydi. Şimdi ece su falanSimdiki Hayriyeler de bir zamanlar bebekti :)
Inci güzel isin ela dahada güzelİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Öncelikle Allah bağışlasın. İsmi çok güzel inşallah hayatı da ismi gibi güzel olur.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Çok güzel bi isim bayıldım ben kendi çocuklarına koyamazlar artık geçti ya çamur atıyorlarİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?