- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi Seheryelice
-
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
çok guzel ismi adiyla uzun yazsasinİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
anlami ne fatmanin :)Ya bizim insanımız
Garip
Anlaşılmaz
Bazen yobaz
Şimdi fatma de hepsi eee ne güzl ismi var der
Anlamını sor kimse bilmez
anlami ne fatmanin :)
ben bilmiyordum ilk defa duydum vallaTemiz, adet görmeyen. Bu yüzden Betül, Zehra sıfatlarıyla birlikte anılır.
Soru bana gelmemiş ama yanıtlamak istedim :)
Kimse bilmiyor değil yani o kadar da şeyetmemek lazım aslında.
Güzel isim de, Ayşeleri Fatmaları gömmeden yorum yapabilsek ne güzel olacak.
(Size değil sözüm bu arada)
Gerçekten saçmalandı artık. İleride 'adın ne çocuğum' diyen teyzemiz imera'yı duyunca 'ha ne hönk?!' diye kalıcak. Bunu düşünmüyolar. Çocuğa da ayrı zorluk. Şahsen bunlar yerine ayşe koymayı tercih ederim.Eger oyle bir isim olsaydi once ben diyecektim begenmemekte haklilar diye ama gayet guzel bir isimmis. Gecenlerde bir tanidigim ne isim koyuyor dersiniz. İmera Tuğsemannem bana boyle isim koysun buyuyunce dava ederim
Yuh bu ismi mi beğenmiyorlar miİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Ben oyle yaptim ornegin...Gerçekten saçmalandı artık. İleride 'adın ne çocuğum' diyen teyzemiz imera'yı duyunca 'ha ne hönk?!' diye kalıcak. Bunu düşünmüyolar. Çocuğa da ayrı zorluk. Şahsen bunlar yerine ayşe koymayı tercih ederim.
Ben kızımın ismini 'Fahriye' koyacağım. Ve kimse umrumda değil. İster eski desinler, ister babaanne ismi desinler umrumda bile değil.
Aaa nesi varmış Şükufe'nin? Şükufe benim kedimin ismi. Hıh! :)))Ama güzel isim koymuşsunuz bebeğe. , bende Şukufe falan zannetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?