bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

Benim rahmetli anneanneminde ismi inciydi gayet guzel bir isim kiskancliktan yapiyor olmasinlar bence oyle kiskanmis olabilrler imsanoglunun cogu fesat biliyorsun amaann bosverr Allah anali babali buyutsun onemli olan o

Ne acayip milletiz, ne varmış çocuğun isminde yani? Güzel isim bir de.
"Bir dahakine size danışır koyarız adını" deyin geçin aman ya, kendinize dert ettiğinize değecek bir şey olsa bari.

anlami ne fatmanin :)

Temiz, adet görmeyen. Bu yüzden Betül, Zehra sıfatlarıyla birlikte anılır.
Soru bana gelmemiş ama yanıtlamak istedim :)
Kimse bilmiyor değil yani o kadar da şeyetmemek lazım aslında.

Güzel isim de, Ayşeleri Fatmaları gömmeden yorum yapabilsek ne güzel olacak.

(Size değil sözüm bu arada)

ben bilmiyordum ilk defa duydum valla

İsmi gayet güzel, adıyla yaşasın, İnci gibi parlak olsun istikbali de inşallah. Ayrıca Ayşe olsa ,Fatma olsa kime ne, ben açıkçası eski diye tabir edilen isimleri çok çok beğeniyorum, benim ailemde isimleri dedeler nineler koyarmış çok da güzel olurmuş, şimdi aileler modern isim koymak istiyor onlara da hiç bir şey diyemeyiz evlatları sonuçta, istedikleri isimleri vermek en doğal hakları, insanlardaki şu kulp takma olayına bir anlayamadım ben, herkes doğurduğu çocuğun ismine karışsın bir zahmet.Hiç canınızı sıkmayın, ben çocuğumun adına karışan olsa, sen doğur daha iyisini koy derim çıkarım:)

Eger oyle bir isim olsaydi once ben diyecektim begenmemekte haklilar diye ama gayet guzel bir isimmis. Gecenlerde bir tanidigim ne isim koyuyor dersiniz. İmera Tuğsem annem bana boyle isim koysun buyuyunce dava ederim
Gerçekten saçmalandı artık. İleride 'adın ne çocuğum' diyen teyzemiz imera'yı duyunca 'ha ne hönk?!' diye kalıcak. Bunu düşünmüyolar. Çocuğa da ayrı zorluk. Şahsen bunlar yerine ayşe koymayı tercih ederim.

Oha bende Hayriye falan sandım. ( Hayriye ler kırılmasın şimdi sadece günümüzde bebek adı olarak hoş değil ) inci ela harika bi isim. Millet seni etkilemesin lütfen biz beğendik koyduk diyeceksiniz bu kadar.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..

Allah aşkına neresini beğenmiyorlarmış. Bende istanbul fenerbahçe gibi isimler koydunuz sandım . Tamamen kıskançlık başka birşey değil. Benim çocuğumun adına laf söyleyen olsa "genelde kıskanç olanların düşüncesidir bu, böyle söyleyenlerin çocuğuyla ilgili bir yarası vardır "deyip laf sokarım. Ne tatlı canınızı sıkıyorsunuz. İnci tanesi kızınıza sarılın gerisini sallayın gitsin

Ben oyle yaptim ornegin...

bende cok absūrt biseu bekliyodum..inci ela cok zarif bir isim cok hosuma.gitti hatta bence kiskanan birileri diyor kotu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…