- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
- Konu Sahibi Seheryelice
-
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Çooooook güzel, Allah size bağışlasın analı babalı büyütsün canım inşallahİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Çok güzel ismi inci gibi bembeyaz saf tertemiz kıymetli bir evlat olur inşallah.ismiyle yaşasınİnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Allah allah ya cevrenizdekiler beyinsizmiş.İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Aaaa çok güzelmiş ismi , hayırlı uzun ömürler versin Rabbim . Hiç takıp canınızı sıkmayın , laf söylemek isteyen illa ki bir bahane bulur emin olun . Siz bu güzel zamanlarının tadını doya doya çıkarmaya bakın .İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Helal olsun size , böylece nerde duracaklarını bilirler.Isim cok guzel ve cok kibar bi isim ins ismi kadar guzel omru olsun bebeginizin. Benim bebegime koyucagimiz ismi de esimin tarafi begenmiyor kvdem hatta kiro ismi o ne oyle dedi. Modern bi isim bulamamismiyim. Kvdem olmasina ragmen peygamberimizin torununun ismi icin boyle diyemezsin oglunda bende bu isimde karar kildik dedim.
İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Koydugun isimle hitap etmm hiç kusura bakma denmesi yeterli sebep degilmi büyütmek icinne guzel isim neden begenmedıler kı. ıkısı de gayet guzel, buyutmuş olmayın da dedıklerını
Koydugun isimle hitap etmm hiç kusura bakma denmesi yeterli sebep degilmi büyütmek icin
Koydugun isimle hitap etmm hiç kusura bakma denmesi yeterli sebep degilmi büyütmek icin
Bunu diyen kayınvalide falan sanırım. Kendi isminin ya da kendi anasının isminin falan konulmasını beklemiştir bommmboş kafa. "Bu çocuğun ismi bu, seslenmezsen göremezsin de. Seni görmemesi hayatında büyük bir kayıp olmaz merak etme." diyeceksin. Pat pat pat geçir lafları böylelerine, acıma çekinme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?