bebegimin ismini begenmeyenlerin cañ sıkıcı yorumları

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Allah allah ya cevrenizdekiler beyinsizmiş.
Ben de bazen ailelere kızarım koydukları isim yüzünden ama asla yüzlerine söylemem. Mesela bi öğrencimin soyadi koç ve adı da hayvanlara takılan bi isim. Karabaş falan gibı.
Aile cahil ama çocuk zehir gibi çok iyi yerlere gelecek şuan köyde kimse dalga geçmiyor fakat lise? Üni?
Sizde kesinlikle öyle bi durum yok. İnci de ela da çoook güzel isimler.

İnci ela ismi herkezi kıramıyorum direk alttan almaya çalısıyorum ama patlıycam az kaldı ..
Aaaa çok güzelmiş ismi , hayırlı uzun ömürler versin Rabbim . Hiç takıp canınızı sıkmayın , laf söylemek isteyen illa ki bir bahane bulur emin olun . Siz bu güzel zamanlarının tadını doya doya çıkarmaya bakın .

Isim cok guzel ve cok kibar bi isim ins ismi kadar guzel omru olsun bebeginizin. Benim bebegime koyucagimiz ismi de esimin tarafi begenmiyor kvdem hatta kiro ismi o ne oyle dedi. Modern bi isim bulamamismiyim. Kvdem olmasina ragmen peygamberimizin torununun ismi icin boyle diyemezsin oglunda bende bu isimde karar kildik dedim.

Helal olsun size , böylece nerde duracaklarını bilirler.

Canım haklısın ama karsımdakiler gelmis 60a 70 e saygıyı ögrenememisler biri komsu digeri akraba soyleymdim icimden neler gecti ama salondan mutfaga gecmeden inci diye isim mi olur beee diye duydum ama sallamıycm bende carpacam lafı siz torunlarınız adına bakin diycem ilk fırsatta

Çocuğunuzun adını Ayşe, Fatma falan koyarsanız demode diyerek burun kıvırırlar. Işınsu, İlayda koyarsanız tikky ismi gibi diye burun kıvırırlar. Çünkü insanoğlu bencildir, herkes bütünüyle kendisi gibi düşünsün ister. O yüzden siz herkesin gönlünü ayrı ayrı hoş etmeyi değil kendinizi hoşnut etmeyi önemseyin. :)

Koydugun isimle hitap etmm hiç kusura bakma denmesi yeterli sebep degilmi büyütmek icin

Bunu diyen kayınvalide falan sanırım. Kendi isminin ya da kendi anasının isminin falan konulmasını beklemiştir bommmboş kafa. "Bu çocuğun ismi bu, seslenmezsen göremezsin de. Seni görmemesi hayatında büyük bir kayıp olmaz merak etme." diyeceksin. Pat pat pat geçir lafları böylelerine, acıma çekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…