Bebegimin kalbi durdu

Geçen hafta genetik test yaptırırken tekrar dr a muayene oldum, o zaman rahim iyi durumda demişti. Ama hala adet olmayınca endişenlem bende..bu hafta geçsin..haftaya 40 gün olacak, yine gelmezse gidicem mutlaka..İşallah hepimizin bu son olur..

inşallah canım, ben de biraz araştırdım şimdi çoğu kadında 30 günden sonra oluyormuş 32 34 37 gibi çok nadiren 40 günden fazla süren de oluyormuş ama önemli bir nedeni olmuyormuş rahim içi yapışkanlıktan kaynaklanıyormuş o da kürtaj sonucunda oluşuyormuş ama doktor ilaç veriyormuş geçiyormuş yalnız nacizane fikrim adetin düzene girmeden bebek yapmaman canım tam olarak rahim için kendini toparlasın o zaman daha sağlıklı hamilelik olur inşallah

biz de herhangi bir sebep çıkmadı ama 1 yıl boyunca olmayınca, yaşımdan dolayı (38) acele ettik ve tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım..O süreci yaşadıktan sonra daha da ağır geldi bu sonuç..3/4 ay akışına bırakıcağız, olmazsa yine tüp bebek denemeyi düşünüyouz.o yüzden de genetik testleri yaptırmakta acele ettik.

bu ilk denemeydi ya çoğunlukla ilkinde oluyor böyle canım ya tüp bebek işlemi de basit operasyon değil ya ne kadar git geller paralar acılar off çok üzüldüm canım benim inşallah kendiliyinden hamile kalırsın hiç tüp bebeğe gerek de kalmaz hem yaşında da nevarmış yabancılar 40ından sonra evleniyorlar :) bak celin dion var ya şarkıcı kadın tam 6 kez denemiş tüp bebeği 42 yaşında hamile kala bilmiş nihayet hiç de yaşı falan da umrunda değil 38 yaş ne ki canım benim hem bence bir dahaki hamileliğini çok fazla beklemene gerek kalmayacak hem de çok daha sağlıklı olacak inşallah ha bu arada eğer istersen sadaka verirsin kurban kestirip dağıttırırsın evinde yasin okutturursun çok daha hayrını göreceğinden eminim tabi önemli olan senin istemen

40 45 gune kadar normalmiş ama hic bir belirti olmayınca ozamana kadar oluruzda gerek kalmaz ins söktürücüye falan
Kızlar görünce yazayım dedim . Benim de kürtajdan sonra kahve leke şeklinde uzun bir süre devam etti . Kürtajdan sonra 42. Günde baya düzgün adet oldum hem de hiç belirti olmadan . Ne göğsüm ağırdı , ne karnım birden kanamam oldu . Bütün içim temizlendi valla çok şükür . Sıkıntı etmeyin olursunuz inşallah en kısa zamanda . 2. Adetimi de eski düzenime göre oldum . Sadece benim adet günüm 7 iken 9 gün oldu . O da düzelir inşallah .

İcimi raharlattınız peki normalde göğüste hassasiyet oluyormuydu adete yakın benimde hafif ara ara karnım ağrıyor biran once gelsede rahatlasak

Burda okuduğum her cümleyi acaba ben mi yazdım diye tereddüt ediyorum. Duran kalp, kürtaj, genetik test pihtilasma testi, acaba ben mi birsey yaptim teredduu,adeti bekleme...insallah hepimiz tez zamanda anlatiriz.

Ol
olumsuz düşünmeyiniz, kist falan olmamıştır. Cidden belirti hiç olmuyor. Yakinda olursunuz

Benonde minigimin kalbi durmuş :-( Melek olmuş gitmiş minigim ilk hamileligim di nasıl atlaririm bilmiyorum çok kötüyüm psikolojik olarak çökmüş durumdayım Rabbim kimseye böyle acılar yasatmasin.dun kürtaj oldum çektiğim hiç bir acı kaybetmenin verdiği acidan agir değil doktorun kalbi durmuş dedigi ann benim hayatım durdu benimde kalbim durdu sankiiii :-(

Allah sabir versin ayni seyleri 2ay once bende yasadim benimde bebegimin kalbi durdu ve ilk gebeligimdi kurtaj oldum ama zaman gectikce artik yokluguna alisiyosun kendini toparlamaya calis cunku ne kadar uzulsek aglasak geri gelmiyo sadece kendimizi yipratiyoruz sen kendini toparla yemene icmene dikkat et ve kendini sıcak tut 3 ay bekle sonra inşallah allah saglikli bir bebek nasip eder hepimize

Canim benim de tup bebektı seni çok iyi anlıyorum. Normal yolla hamile kalabilmyi çok isterdim . İmreniyorum korunmayi bıraktım hamileyim diyenlere . Ben her ay kırmızılar bekliyorum hamile miyim acaba diye düşünemiyorum bile

Evet her koşulda çok zor bir durum..Ama biz zaten psikolojik olarak yıpratıcı bir süreçten geçtikten sonra bunu yaşayınca, daha da yıpratıcı oluyor..seçilmiş yumurta-sperm, genetik bir sorun da çıkmadı..neden ben neden?bu soruyu aklımdan atamıyorum..siz ne zaman kürtaj olmuştunuz? benim 36.gün oldu, adet de olamadım daha. ilk kez adeti dört gözle bekliyorum..biraz önce olayım da düzenime gireyim diye..

20 ekim de kurtaj oldum .bunda da bir hayir vardir . Veren de alan da Allah . Olursun canım olmazsan doktorunu ara tarlusol verir belki .

İcimi raharlattınız peki normalde göğüste hassasiyet oluyormuydu adete yakın benimde hafif ara ara karnım ağrıyor biran once gelsede rahatlasak
Benim adete yakın göğsüm ağrırdı . Geçince de adet olacağımı anlardım anında da olurdum . Şimdi göğsüm ağırmıyor .

Benim adete yakın göğsüm ağrırdı . Geçince de adet olacağımı anlardım anında da olurdum . Şimdi göğsüm ağırmıyor .
Benimde hic agrımıyor normalde cok agrırdı ama kürtajdan sonra belirtilerin olmadıgını söylediler bizimde oyle olacak sanırım

Aminnn inşallah Rabbim kimseye böyle acılar yasatmasin cokk zorr maalesef senin kaç haftalikti minigin..2 yil beklemenin ardından Rabbim nasip etmiş ti amaa olmadi işte :-( doktorda doğru düzgün bir açıklama yapmadı bizde o anki aci üzüntü nedeniyle doğru düzgün sormamisiz bile senin doktor nasıl bi açıklama yaptı . csoner

Bu durumda doktorlar iki olasılık üzerinde duruyorlar. Ya kromozom bozukluğu ya da pıhtılaşma. Sağlıklı olmayan bebek duser diyorlar. İnsan ilk duydugunda hiçbirşey soramiyor. İşte zamanla araştırıp öğrenmeye basliyorsun.

Benim ilk gebeligimdi 9.5 haftalikdi kalbi durmuştu doktor yasasaydi belki ozurlu sakat olucakdi dedi saglikli bebek zaten ne duser nede kalbi durur dedi sen sende bi sorun arama her hamile dogursaydi dunyada daha cok sakat insalar olucakdi dedi bizede böyle bi aciklama yapti simdi butun testlerimi yaptirdim aralik sonu gibi hamile kalabilirsin dedi

Anladım canım inşallah bi daha ayni acilari yasamayiz Rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasipetsin inşallah benimde ilk hamilelikti

Dun kurtajımın 37.günüydü karnım ağrıdı adet sancısı cektim gun boyu adet oluyorum sandım ama sadece cok az 1 kere kahve leke geldi sonrada sancıda kesildi lekede bugunde birsey yok boyle olan oldu mu o adetmiydi korktum rahimde yapısıklık olunca adet az oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…