- 11 Ocak 2016
- 405
- 391
- 53
Geçmiş olsun..Aynı zamanda olmuşuz..Benim de 21 Ekim idi kürtaj günü..7+5 idim, kalp atımı alınamadı. Sonuç mutlaka patolojiye gidiyor, genetiğede gitmesini biz talep etmiştik, öyle gönderildi.Allah kimseye göstermesin, çok zor bir süreç.Ben de yeni yeni toparlanıyorum psikolojik olarak27 gun once bende bebeğimin kalbinin durması sonucu kurtaj oldum 8+3 de kalbi durdu Dr benden sadece pıhtılaşma testi istedi birde patolojiye gitti temiz cıktı hep kafamda bir soru benim bilmedigim bir sebepse diye o yuzden butun testleri yaptırmak istiyorum ama Dr istemedi fiziken degil ama psikolojik olarak cok kötüyüm eşim bıkmış durumda aglamamdan kendimi toparlayamıyorum
Birde eşimle kan vermemiz gerekiyo ozaman genetik test için drum istemedi ama pıhtılaşma temiz çıkarsa onuda yapılmasını isteyim.. Bende salı gunu verdim pıhtılaşma icin ama bazılarına Dr kürtajdan 1 ay yada 3 ay geçmesi gerekiyor demis biz erken verdik sıkıntı olmaz insBizim kürtaj sonucu embriyoya genetik test yapıldı. Bizim de bir sıkıntı çıkmadı..Ben ve eşim,bize genetik test yapılması için kan verdik.Pıhtılaşma için de test yaptırdım. O sonuçlar henüz çıkmadı.
Evet aynı gun olmuşuz cok gecmis olsun rsbbim birdaha boyle bir acı yaşatmasın adet oldunmuGeçmiş olsun..Aynı zamanda olmuşuz..Benim de 21 Ekim idi kürtaj günü..7+5 idim, kalp atımı alınamadı. Sonuç mutlaka patolojiye gidiyor, genetiğede gitmesini biz talep etmiştik, öyle gönderildi.Allah kimseye göstermesin, çok zor bir süreç.Ben de yeni yeni toparlanıyorum psikolojik olarak
Saol işallah son olur..Biz de pazartesi günü verdik..Zaten 2 aya çıkar dediler..Beklesek daha da uzayacak.. Hayır olmadım adet..eger 35-40 gün geçerse haber ver demişti doktor..siz oldunuz mu?Evet aynı gun olmuşuz cok gecmis olsun rsbbim birdaha boyle bir acı yaşatmasın adet oldunmu
Bende olmadım normal adet dongum 27 gun bugun yarın olmam gerekirdi ama malum kurtaj geciktiriyor korunma verdi mi Dr.. Birde pıhtılaşma ve genetik testini ne kadara yaptırdınızSaol işallah son olur..Biz de pazartesi günü verdik..Zaten 2 aya çıkar dediler..Beklesek daha da uzayacak.. Hayır olmadım adet..eger 35-40 gün geçerse haber ver demişti doktor..siz oldunuz mu?
Bende olmadım normal adet dongum 27 gun bugun yarın olmam gerekirdi ama malum kurtaj geciktiriyor korunma verdi mi Dr.. Birde pıhtılaşma ve genetik testini ne kadara yaptırdınız
Ben genetik testi 500 tl ye, pıhtılaşma testlerini de 1600 tl ye yaptırıyorum.Bende olmadım normal adet dongum 27 gun bugun yarın olmam gerekirdi ama malum kurtaj geciktiriyor korunma verdi mi Dr.. Birde pıhtılaşma ve genetik testini ne kadara yaptırdınız
Patolojiye de gitti, genetik teste de gitti bebek. Bi de kandan bakılan genetik varmış. Aslında bebekte kromozom bozukluğu var mı ona bakılıyor.Genetik test icin bebege mi bakılıyor benimkide pstolojiye gitti ama temiz cıktı pıhtılaşma icin kan verdim daha sonuç çıkmadı
Pihtilasma testlerini araştırma hastanesinde ücreTsiz yaptırabilirsin çok para vermişsinBen genetik testi 500 tl ye, pıhtılaşma testlerini de 1600 tl ye yaptırıyorum.
Çalıştığım kurum karşılıyor, hem de hiç bekleyesim yokPihtilasma testlerini araştırma hastanesinde ücreTsiz yaptırabilirsin çok para vermişsin
Dr herhangi birsey demedi aslinda korunma icin..hatta ik adet sonrasi hsg cekin dedi,isleri hizlandirmak icin ama gittigim diger dr da bi sonraki adette cekin dedi..ben ilk adette hormon testlerini yaltirip birdahakinde hsg cekinecegim isallah....biz embriyonun genetigi icin 500 vermistik..ama bizim testleri universite hastanesinde yaptirdigimiz icin para vermedik..yanliz randevuyu da gec veriyorlardu normalde onu one cektirdik tanidik vasitasiyla..bir de 2 dusuk dedim,belki tek dersem priblem cika diyeBende olmadım normal adet dongum 27 gun bugun yarın olmam gerekirdi ama malum kurtaj geciktiriyor korunma verdi mi Dr.. Birde pıhtılaşma ve genetik testini ne kadara yaptırdınız
Ayni seyleri bende yasadim kardesim.zamanla acin azaliyor ama her gordugun bebekte kiyafette hamile bayanda bebegini hatirliyorsun.asla kiskanmak degil insan kaybettigi yavrisunu hatirliyor hep...rabbim afiyet saglikli bebekler nasip etsin canm dua ileHenu kurtajdan cikali 12 saat oldu. Grip oldugum icin doktorumu aradim inanilmaz rahat bir gebelik geciriyordum. Bir gel bakalim dedi.grip icin gittigimde ultrasonda kalbinin atmadigini gorduk. 8+5 te durmus kalbi, 4 gun once.... Emin olmak icin hem alttan bakti hemde kardiyolojiye gonderdi. İki doktor raporunun sonucuna gore bebegin sonlandirilmasina karar verildi. Apar topar kendimi dogum katinda uzerimde ameliyat onlugu ile buldum. Bebegimi aldilar. Sabaha karsi taburcu oldum. Eve gelene kadar en ufak bir duygu yoktu uzerimde ama eve girdigim an cok kotu seyler hissettim. Kontrole diye cikmistim evden ve bebegimi hastanede birakip geldim. Sabaha kadar bir dakika uyuyamadim cok aci birsey allahim kimselere yasatmasin.
Hsg yi kürtajdan dolayı tuplerde tıkanma falan oldu mu diye mi istedi acaba.. Bende ilk adetimde hormon icin gidecem hemde kurtajda baya kan kaybı oluyo gerci Dr demir ilacı verdi ama ona da baktıracam bebek annenin butun depolarını harcıyormus vitamin eksikligi falan varsaDr herhangi birsey demedi aslinda korunma icin..hatta ik adet sonrasi hsg cekin dedi,isleri hizlandirmak icin ama gittigim diger dr da bi sonraki adette cekin dedi..ben ilk adette hormon testlerini yaltirip birdahakinde hsg cekinecegim isallah....biz embriyonun genetigi icin 500 vermistik..ama bizim testleri universite hastanesinde yaptirdigimiz icin para vermedik..yanliz randevuyu da gec veriyorlardu normalde onu one cektirdik tanidik vasitasiyla..bir de 2 dusuk dedim,belki tek dersem priblem cika diye
Patolojinin mantığı ne ozaman neye bakıyorlar yada ne gibi sorunlar olsa patolojide çıkardıPatolojiye de gitti, genetik teste de gitti bebek. Bi de kandan bakılan genetik varmış. Aslında bebekte kromozom bozukluğu var mı ona bakılıyor.
Daha patolojiye bebegi gidip sebebi belli olani duymadim hic. Doktorum bana cok bariz bir olum nedeni varsa cikar dedi ama tatmin etmedi acikcasi. Benimkinde de bisey cikmadi anlmadimPatolojinin mantığı ne ozaman neye bakıyorlar yada ne gibi sorunlar olsa patolojide çıkardı
Arkadaslar vucuttan alinanan en küçük bir ben bile patalojiye gidiyo gitmek zorunda çünkü saglik bakanligi geregi her kurtajdan sonrada patalojiye gidiyo sen istesende istemesende sadece ikincide detayli arastiriliyo o kdar ilkini sdece göndermek icin gönderiyolr anlicaginDaha patolojiye bebegi gidip sebebi belli olani duymadim hic. Doktorum bana cok bariz bir olum nedeni varsa cikar dedi ama tatmin etmedi acikcasi. Benimkinde de bisey cikmadi anlmadim
O testim de de pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı . Heterezigot taşıyıcıymışım . Ama bebeği kaybetmemizin sebebi mozaik down sendromlu olması . Kromozomsal sıkıntıdan kalbi durmuş .Kan pihtilasmasina baktirdin mi peki canim
Benim de 3 genimde heterozigot iğne kullandım ama kalbi durduO testim de de pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı . Heterezigot taşıyıcıymışım . Ama bebeği kaybetmemizin sebebi mozaik down sendromlu olması . Kromozomsal sıkıntıdan kalbi durmuş .
Adet oldun mu seninle aynı gun kürtaj oldugumuz icin merak ettim seni benim hala yok belirtide yok göğüslerde falanDr herhangi birsey demedi aslinda korunma icin..hatta ik adet sonrasi hsg cekin dedi,isleri hizlandirmak icin ama gittigim diger dr da bi sonraki adette cekin dedi..ben ilk adette hormon testlerini yaltirip birdahakinde hsg cekinecegim isallah....biz embriyonun genetigi icin 500 vermistik..ama bizim testleri universite hastanesinde yaptirdigimiz icin para vermedik..yanliz randevuyu da gec veriyorlardu normalde onu one cektirdik tanidik vasitasiyla..bir de 2 dusuk dedim,belki tek dersem priblem cika diye
Hayir bende olmadim daha..bu hafta olmamiz lazim..bu hafta olmazsa dr a soyleriz,adet so!turucu hap falan kullanmamiz gerekir belki..Adet oldun mu seninle aynı gun kürtaj oldugumuz icin merak ettim seni benim hala yok belirtide yok göğüslerde falan
40 45 gune kadar normalmiş ama hic bir belirti olmayınca ozamana kadar oluruzda gerek kalmaz ins söktürücüye falanHayir bende olmadim daha..bu hafta olmamiz lazim..bu hafta olmazsa dr a soyleriz,adet so!turucu hap falan kullanmamiz gerekir belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?