Bebegimin kalbi durdu

Geçmiş olsun hepimize hanımlar Allah birdaha yaşatmasın bnde kontrol diye gittim kalbinin durduğunu öğrendim 8 ay oldu ama yok unutamadım Tahmini doğum günü gelip çattı daha da bi kötü oldum şimdi 2.5 aylık kucağımda olucaktı bnden sonra hamile kalan arkadaşım var 2 tane doğum yaptılar ben böyle eli boş kaldım sanki için bi tuhaf zaten zor olmuştu iki kalple yattığım o masadan sıfır yürekle kalktım sanki Rabbim unuttursun inşallah vardır bir bildiği demekten başka çaremiz yok

geçmiş olsun..zamanla unutulur diye avunuyorum ben de ama unutulmuyor demek ki..ben de bugun düşündüm, atsaydı kalbi 12 haftalık olacaktı diye..siz işlemden kaç gün sonra adet olmuştunuz? adetleriniz düzene ne zaman girdi?

Sağolasın Cnm Allah hepimize acılarımızı unutturacak mutluluklar versin inşallah ben yaklaşık 32 gün sonra oldum adetimin süresinde biraz uzadı bnm 3 gün kadar ama geçen ay erken oldum heralde yavaş yavaş düzene giriyo

Cok gecmis olsun Rabbim birdaha aynı acıyı yaşatmasın ve yerini doldursun saglıklı hayırlı bir bebisle iki kalple yattığım masadan sıfır yürekle kaktım diye yazdığınızı okuyunca cok kotu oldum benim daha yeni nasıl gececek bu acı sabır versin hepimize Rabbim

Adet oldun mu seninle aynı gun kürtaj oldugumuz icin merak ettim seni benim hala yok belirtide yok göğüslerde falan
Ben kurtajdan tam otuz gun sonra adet oldum, hiçbir belirti olmadı. Sadece son bir saat sanci oldu.

Ben kurtajdan tam otuz gun sonra adet oldum, hiçbir belirti olmadı. Sadece son bir saat sanci oldu.
Normalde adetten once goguslerde hassasiyet olanlar kürtajdan bi kac ay sonra hassasiyetin olmadıgını yazmıslar benimde adete yakın cok ağrırdı sanırım sizin dediginiz gibi benimde belirti olmayacak yada kist oluştu

kızlar dün kontrole gittim benim de aynen bebeğimin kalbi durmuş üstelik daha ilk defa dinleyecektik ben kontrole hemen gitmedim biraz geç kaldım şimdi çok pişmanım 3 gün erken gitseymişim kalbinin nasıl attığını duyacakmışım ama hiç duyamadım çok üzgününüm üstelik bebek hala karnımda cuma günün kürtaj yapacaklar kürtaj nasıl bir şey uyuturlar mı ? benim bir kızım var bu 2ci gebeliğim olacaktı bu durumda uyutmuyorlarmış diye duydum ben onun nasıl alınıp nasıl çöpe atıldığını görmek istemiyorum

Canim 28 eylulde kurtaj oldum bende 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin ama beni uyuttular uyandigimda hersey bitmisti ilk gun biraz agrim oldu bide bir sure kanamam ve lekelenmeler oldu o kdar

Canim 28 eylulde kurtaj oldum bende 9 haftalik bebegimin kalbi durdugu icin ama beni uyuttular uyandigimda hersey bitmisti ilk gun biraz agrim oldu bide bir sure kanamam ve lekelenmeler oldu o kdar

çok geçmiş olsun canım geçer mi bilmiyorum ama çok üzücü hani o ay hamile kalmasaydım çok da üzülmezdim ama kalıp da ölmesi insanı çok üzüyor ilk gebeliğiniz miydi ? bir de devlette mi özelde mi yatırdınız

Ilk gebeligimdi ozelde kurtaj oldum devlette uyutmuyolarmis zaten doktorumda ozeldeydi patolojiye gonderdiler temiz cikti genetik testleride 3 tane kayip olmadan yapmadiklarini soylediler cok uzucu bir durum illaki biseyleri ogrenmemiz icin kayip yasamamiz gerekiyo ama bizim psikolojimizi hic dusunmuyolar

evet haklısın çok geçmiş olsun canım eğer kendini hazır hissedersen 3 ay sonra tekrar dene ve hamile kaldığında doktoruna önceki bebeğinin kalbinin durduğunu hatırlat ona göre ilaç veriyorlar merak etme ilk gebeliklerin çoğunda oluyor böyle maalesef inşallah bir dahakine sağlıklı hamilelik yaşarsın bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

Kendi doktorumdan memnun kalmadigim icin baska doktora gittim tanıdık vasitasiyla oda bazi testler istedi perşembe günü hsg cekilicem ins iyi cikar sonuclarim bak nerdeyse 2 ay geçti bile nasil gecti anlamadım olsaydi 4.5 aylık olucakdi aklima geldikce hep kotu oluyorum bide ilk gebeligimdi

evet ilk gebelik olması daha kötü kürtaj sonrası 3 ay hamile kalmamayı öneriyorlar ama anıdığım çoğu kişi ilkinde kaybetti ardından daha sağlıklı hamilelik geçirdi inşallah sende de öyle olacak büün testler temiz çıkacak hiç üzülme tamam mı psikolojik olarak kendini hazırla fazla da arayı açma unutmak zor olur yeniden hamile kalınca daha rahat kabullenir insan nasıl derler ölenin gitmesine izin ver nasılsa ebedi ayrılmıyoruz öteki dünyada yeniden kavuşacağız inşallah

geçmiş olsun..ben de kalp atımı olmadığı için 7+5 de kürtaj oldum..Özel hastanede oldu, anestezi olduğu için fiziksel hiç bir acı çekmedim..Benim de ilkti ama biz genetiğe gönderilmesini istedik..Sonucu yaklaşık 20 gün sonra geldi..Sonuçta normal ama biz tedbir olarak kendimize de genetik test ve pıhtılaşma yaptırdık, onun sonuçlarını bekliyorum..

canım gecmıs olsun aynı donemlerde hamıleymısız ben de 23 eylul de kurtaj oldum bebegımın kalbı durdu ustelık benım bu ıkıncı kaybedısım psikolojıkmen cok yıprandım ya ıkı ay gectı ama ben hala cok kotuyum

canım gecmıs olsun genetık ve pıhtılasma testlerı kac gunde cıkıyor bırsey dedıler mı gercı ben daha yaptırmadım gun verdıler genetık 16 aralık kan pıhtılasma 4 ocak

size de çok geçmiş olsun ilk gebeliğin sonlanması her zaman en kötüsüdür maalesef ben devlette olacağım kürtajı ama devlette uyutmuyorlarmış maalesef sonuçlarınızın iyi gelmesi aslında iyi bir şey muhtemelen tekrarlanmayacaktır bazen ilk gebeliklerde böyle olması sonraki gebeliklerin daha sağlıklı olmasını sağlıyor dün doktorum dedi ki sağlıksız gebelikleri vücut kendisi sonlandırıyor eğer öyle olmasaydı her gebelik doğumla gerçekleşseydi şimdi dünyada ne çok engelli çocuklar olacaktı yoksa dedi inşallah bir dahaki gebeliğiniz çok daha sağlıklı olur bu günlerinizi unutturur

canım gecmıs olsun genetık ve pıhtılasma testlerı kac gunde cıkıyor bırsey dedıler mı gercı ben daha yaptırmadım gun verdıler genetık 16 aralık kan pıhtılasma 4 ocak
Teşekkürler..üniversite hastanesinde yaptırdık..pıhtılaşma 3 hafta, genetiğe 2 ayda çıkar dediler..evet günü de geç veriyorlardı da..biz bir tanıdık bulduk, öne çektirdik..

saolun..ben de 21 ekim de olmuştum..adet olmadım hala onu bekliyorum..tabi sonucun iyi çıkması güzel ama hep hastaydı zaten diye kendimi avutuyordum..şimdi acaba ben mi yanlış bişey yaptım da yaşamadı diyorum..1 ay oldu,tabi toparlandım ilk zamanlara göre ama yine unutmak mümkün değil tabi..bir de genetik sonucunda kız olacağını öğrendim..onu bilmek de üzdü beni..

yok kalbinin durması annenin hatası olmuyormuş düşük olsaydı belki bir ihtimal ağır kaldırmaktan ve korkmaktan oldu diye biliriz ama kalbinin durması bebeğin en baştan sağlıksız olmasından kaynaklanıyor maalesef unutmak değil de acının azalması için anca yeniden hamile olmak lazım inşallah mutlu haberlerinizi de duyarız, ha bu arada 30-40 gün içinde adet olmazsanız tekrar jinekoloğa gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…