Bebeğimin norolojik sorunu çıktı.

Allahım şifa versin içinizi ferah tutun inşallah ciddi bişey değildir rabbim korusun

sadece doktora gülmedi diyemi dr bi problem var dedi başka belirtileri neler.basini tutabiliyor mu

Bazı arkadaşlar testin adını sormuşlar. Dün çocuk doktoruna gitmiştik sonuçları gördü sadece amonyak biraz yüksek dedi . Bence %90 birşey yoktur DEDİ ama nasıl olur dedim nöroloji doktoru kesin var ama ne olduğunu söyleyemem metobolizma hastalıklarına yönlendirdi dedim inanmadım tabi. Bi arkadaş vasıtasıyla sonuçları başka bir norologa gönderdim oda sizinle bu konuda iletişime geçecektir bölüm metobolizmadir dedi . Amonyak da daha önceden 1 ay önce ki testte 140 kendi. Ay sonra 98 çıkmış sanırım üst sınırı 90 bilseydi çok fazla değil gibi . Sağlık. Ocağı hemşiresi metoboliZma ile ilgili bişey olsaydı topuk kanında beni atarlardı dedi. Peki dedim sonradan çıkabilir mi bilmiyorum çok nadir dedi
Kafam çok karıştı 20 sinde Metobolizma hastalıklarına gideceğiz. Eşimle devlette iki doktora gittik bence devletle devam edin ozellerbu konuda biraz ticarethane gibidur dediler . Sonuçları alın en azından elinize öyle gidin dediler

Eski testte 140 dan 98 e düşmüş belki 1 ay sonda 89 a düşecek. Neyse ben inanıyorum sizde icinizi ferah tutjn tabi araştırında.

Doktor herhangi birsey demedi mi.. getir soyle yapariz su tedaviyi uygulariz filan gibi.. gecmis olsun buarada

allah şifa versin canım hiçbi sorun olmayabilir de. iyi bi üniversite hastanesine götürün onlar detaylıca araştırır

Allah şifa versin inşallah hiçbişeyi yoktur kuzunuzun
içinizi ferah tutmaya çalışın sütünüz etkilenmesin

Bir doktorun dediğiyle hemen böyle yıkılmayın, sütünüz gitmesin, şuan evladınıza en yarayan şey o.
Komşumuza beyin kanseri teşhisi koydu doktor hatta ameliyat günü bile verdi. Biz başka doktora yönlendirdik maşallah kadın turp gibi çıktı. Hemen kendinizi koyvermeyin.

Norolog koydu . Tabi var atıyorum hemen . Yanlış hatırlamıyorsam sizin babanız doktorda değil mi

Evet siz bana atarsaniz ben babama gonderirim. Tedavi vs soyleyemez tabi ki ama belki bir yol gosterir. Muayene olmak isterseniz de randevu konusunda yardim ederim.

Ben internetten bebeklerde amonyak referans aralığına baktım. 90 - 150 gösteriyor
Allahın izniyle hiçbirşey çıkmaz kuzunuzda. Rabbim çok büyük hayırlısını versin hakkınızda

Malesef süt denen bişey kalmadıiki yudum anca geliyor. Onun dışında gözlerimi kapatıp açtığım anda sanki sürekli farkli ortamlar ve gülme sesleri duyuyorum . Rüyalarım çok kötü ve çok korkunç saçma şekilde kendimden korkmaya.başladım.

Ayy kıyamam ama ben size. İçimden bir ses bebeğiniz çok sağlıklı diyor. Çünkü anlatımlarınızda bebeğin sağlıklı olduğu yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…