- 9 Kasım 2010
- 444
- 718
- 303
- Konu Sahibi Hebehubele
-
sadece doktora gülmedi diyemi dr bi problem var dedi başka belirtileri neler.basini tutabiliyor muEvetek Ocak nöroloji ye gidiyoruz normal. Rutin bi muanelerde yaptı gözle takip ediyor ama bana gülmedi dedi
Hocam anneme kv kp eşim ben kardeşim hep kıkır kıkır gülen bebek dedim hareketleri iyi bi tek gülmedi dedi ve kan testi yaptı orda saptanmış
Tutabiliyor evetsadece doktora gülmedi diyemi dr bi problem var dedi başka belirtileri neler.basini tutabiliyor mu
Eski testte 140 dan 98 e düşmüş belki 1 ay sonda 89 a düşecek. Neyse ben inanıyorum sizde icinizi ferah tutjn tabi araştırında.Bazı arkadaşlar testin adını sormuşlar. Dün çocuk doktoruna gitmiştik sonuçları gördü sadece amonyak biraz yüksek dedi . Bence %90 birşey yoktur DEDİ ama nasıl olur dedim nöroloji doktoru kesin var ama ne olduğunu söyleyemem metobolizma hastalıklarına yönlendirdi dedim inanmadım tabi. Bi arkadaş vasıtasıyla sonuçları başka bir norologa gönderdim oda sizinle bu konuda iletişime geçecektir bölüm metobolizmadir dedi . Amonyak da daha önceden 1 ay önce ki testte 140 kendi. Ay sonra 98 çıkmış sanırım üst sınırı 90 bilseydi çok fazla değil gibi . Sağlık. Ocağı hemşiresi metoboliZma ile ilgili bişey olsaydı topuk kanında beni atarlardı dedi. Peki dedim sonradan çıkabilir mi bilmiyorum çok nadir dedi
Kafam çok karıştı 20 sinde Metobolizma hastalıklarına gideceğiz. Eşimle devlette iki doktora gittik bence devletle devam edin ozellerbu konuda biraz ticarethane gibidur dediler . Sonuçları alın en azından elinize öyle gidin dediler
Doktor herhangi birsey demedi mi.. getir soyle yapariz su tedaviyi uygulariz filan gibi.. gecmis olsun buaradaİyi geceler nasıl başlarım bilmiyorum içim koz içim ateş yeri . Yanıyorum içim dışım bedenim her yerim yanıyor. Bebeğim nefessiz kaldı doğarken. O yüzden 3. Ayda nöroloji görsün dendi ama hangi doktora gittiysek bişey çıkacağını sanmıyorum dediler
Bebeğim çok hareketli . Çok anlamlı bakan bi bebek
Ay ay İnternet'ten tepkilerini takip ettim hiç bir eksiği yok kıkır kıkır gülen beni görünce babasını görünce simariklikrar yapan bi melek . 2 aylıkken kalça çıkigi teşhisi kondu ve parlak bandaj takıldı kuzumu hiç yüzüstü yatıramadim başını tartamiyordu omuzdan ayakları askidaydi o yüzden fiziksel olarak geriden gideceğini biliyorduk şimdi 4 aylık gerekli kam testleri yapıldı tam rahatladık dedik hiç birşey çıkmıyordu. Sadece bebeğimin genetik bi problem mi var diye bi kaç doktor sordu bilmiyorum dedik bize çok güzel geliyor etragtakiler öyle söylüyor tanimadiklarimiz bile yok dedik genetik laboratuvar testi yapıldı daha yeni . En son başka bi nöroloji doktoruna götürdük bi test istedi doktora götürdük doktor konuşmuyor bi kaç rakam sonuçlarda tedirgin etmişti beni araştırdım hepsi kan ve oksijen le ilgiliydi içim rahatlamisti en azından dedim tedavi edilecek bi rahatsızlıktır belki beyninde değil. Derken sordum korka korka bişey mi var evet dedi . Sadece zihinsel mi dedim hem zihin hem bedensel olarak dedi tedavisi var mı dedim bazılafının evet gibi şeyler söylüyordu. Yıkıldım mahvoldu bebeğime bakıyorum anlıyor beni konuşuyor sesler çıkarıyor bilmiyorum . Nolur basindan gecen varsai bizde öyle dendi ama olmadı diye söyleyin. Kesin mıdır kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum duadan başka hiç bişey gelmiyor elimden. Sağlık ocağı ve bi çocuk doktoru hafif geride çok değil dediler . Ettikleri muanelerde ama anne yüreği bilmiyorum . Çaresizim çok çaresizim
Allah şifa versin inşallah hiçbişeyi yoktur kuzunuzunBazı arkadaşlar testin adını sormuşlar. Dün çocuk doktoruna gitmiştik sonuçları gördü sadece amonyak biraz yüksek dedi . Bence %90 birşey yoktur DEDİ ama nasıl olur dedim nöroloji doktoru kesin var ama ne olduğunu söyleyemem metobolizma hastalıklarına yönlendirdi dedim inanmadım tabi. Bi arkadaş vasıtasıyla sonuçları başka bir norologa gönderdim oda sizinle bu konuda iletişime geçecektir bölüm metobolizmadir dedi . Amonyak da daha önceden 1 ay önce ki testte 140 kendi. Ay sonra 98 çıkmış sanırım üst sınırı 90 bilseydi çok fazla değil gibi . Sağlık. Ocağı hemşiresi metoboliZma ile ilgili bişey olsaydı topuk kanında beni atarlardı dedi. Peki dedim sonradan çıkabilir mi bilmiyorum çok nadir dedi
Kafam çok karıştı 20 sinde Metobolizma hastalıklarına gideceğiz. Eşimle devlette iki doktora gittik bence devletle devam edin ozellerbu konuda biraz ticarethane gibidur dediler . Sonuçları alın en azından elinize öyle gidin dediler
Norolog koydu . Tabi var atıyorum hemen . Yanlış hatırlamıyorsam sizin babanız doktorda değil miBu teshisi norosirurjist/norolog mu koydu cocuk doktoru mu?
Elinizde sonuclar varsa bana gonderirseniz belki yardimci olabilirim.
Norolog koydu . Tabi var atıyorum hemen . Yanlış hatırlamıyorsam sizin babanız doktorda değil mi
Malesef süt denen bişey kalmadıiki yudum anca geliyor. Onun dışında gözlerimi kapatıp açtığım anda sanki sürekli farkli ortamlar ve gülme sesleri duyuyorum . Rüyalarım çok kötü ve çok korkunç saçma şekilde kendimden korkmaya.başladım.Bir doktorun dediğiyle hemen böyle yıkılmayın, sütünüz gitmesin, şuan evladınıza en yarayan şey o.
Komşumuza beyin kanseri teşhisi koydu doktor hatta ameliyat günü bile verdi. Biz başka doktora yönlendirdik maşallah kadın turp gibi çıktı. Hemen kendinizi koyvermeyin.
Ayy kıyamam ama ben size. İçimden bir ses bebeğiniz çok sağlıklı diyor. Çünkü anlatımlarınızda bebeğin sağlıklı olduğu yönündeMalesef süt denen bişey kalmadıiki yudum anca geliyor. Onun dışında gözlerimi kapatıp açtığım anda sanki sürekli farkli ortamlar ve gülme sesleri duyuyorum . Rüyalarım çok kötü ve çok korkunç saçma şekilde kendimden korkmaya.başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?