Bebeğimin norolojik sorunu çıktı.

Nasıl bir nörolojik sorun ki? MR çektiler mi

Nörolojik bilemem de kalça çıkığı tedaviyle düzeliyor. Arkadaşlarımın çocukları ameliyat oldular şu an 5 taşınsalar, fiziksel anlamda hiçbir problem kalmış değil. Hacetteoede sanırım Cemalettin bey var çocuk ortopedisti. Alanında bir numaraymış

Allah şifa versin. İnşallah bir şeyi yoktur kuzunun.
Varsa da inşallah ileri boyutta değildir.

Doktor bir şey görmese bunu söylemezdi gibi geliyor bana. Ama sanırım derecesi tespit edilemiyor. Siz de tepkileri güzel diyorsunuz zaten.
Beyne ne kadar hasar verdiği küçük bebeklerde zor anlaşılıyor.

Bu tip doğumsal problemlerde ilk 6 yıldaki bakımın çok önemli olduğunu okumuştum.

Eşimin bir akrabasının bebeği de erken doğum nedeniyle problemli doğdu.
Fizik tedavi ve başka tedaviler görüyor. Onunku ciddi boyutta malesef.

Ben ne desem size çare olmaz. Mübarek günde duamdır Allah size ve eşinize güç kuvvet, bebeğinize de şifa versin inşallah..

Allah razı olsun sebebi araştıralacak bir devlet hastanesine gidiyoruz bi doktora sonuçları gönderdik evet var dedi açıklama yapmadı

İstanbul'da yaşıyorsanız Koç üniversitesi hastahanesini tavsiye ederim..

Vaktiniz kıymetli doğru düzgün konuşmayan doktorlarla uğraşmayın boşuna..

---ü

Fiziki gerilik olunca metabolizmayı zaten mutlaka gönderirler. Muhtemelen pek çok tahlil ister. Vücutta emilmeyen herhangi bir vitamin asit mineral var mı Ona bakacaklar. Bu değerler beslenme ile çok alakalı olduğu için oynak olabilir üç aşağı beş yukarı çıkarsa Endişelenmeyin. Eğer doktordan önce siz bakarsanız diye söylüyorum. Bizim bir ay sonra çıkan tahlilimiz falan da olmuştu.

Allah'a emanet olun Rabbim şifa versin Şu mübarek günde hepimizin evladına

Allah şifa versin sağlıkla sana bağışlasın.. geçmiş olsun inşallah tedavili bir rahatsızlık olsun geçsin gitsin..

benim ogluma da noroloji docenti eeg ile epilepsi teshisi koyup ilac baslatmisti. tekrar baska doktor eeg ve mr ile yok dedi. ilaci kestik. insallah sizin de yanlisindir

Gidişat sıranız pek doğru değil bence.
Metobolizma ve genetik testler çok sonraki testler.
Kan testinden bu tarz şeylerin yorumunun yapıldığını ilk defa duyuyorum.
Öncelikle iyi bir çocuk nöroloğu görmeli ve gerekli testleri yapmalı.
Benim oğlumda özel bir çocuk, bugüne kadar en az 10 çocuk nöroloğu ve genetik metobilizma gibi alanlardan geçtik.
İlk etapta normal kan değerlerine ve emara ve eeg bakıldı.
Yardım isterseniz tavsiye adına doktor vs, özelden ulaşabilirsiniz.

Yani bana çok saçma geldi size teşhis adı vermemesi.
Üstelik de tek bir doktor bu...

Bence hemen umutsuzluğa kapılmayın.Basit bir solunum yolu rahatsızlığıma doktorun biri amip demişti günlerce boş yere acı çekmiş oldum.Bu sebeple bu işin uzmanı bir profesöre götürün.Ayrıca doktor teşhis koymadı mı yani şu tür bir rahatsızlık falan demedi mi ?

Hem Ankara hem İstanbul’da çocuğunuzu gösterebileceğiniz Nejat Akalan var. Kendisi hem inanılmaz bir hekim hem de dünya iyisi bir insan. Kendisine sonuçları çok ciddi olabilecek bir şüpheyle gitmiştik, kızım daha 3 aylıktı. Şükür korktuğumuz çıkmadı fakat çıksaydı da bu yola onunla devam etmeyi kafaya koymuştum. Mutlaka araştırın.

İnşallah hiçbir sorunu yoktur bebeğinizin. Bu ne olduğunu bilmediğiniz zor günleri uzatmayıp hemen bazı cevaplar aramaya koyulun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Rabbim şifa versin .geçenlerde içimizdeki müzik adında bir kitap okumuştum harika bir kitaptı okumanızı tavsiye ederim .kendinizi çok hirpalamayin ne olursa olsun o sizin meleginiz

Başıma gelmedi ama bu kadar küçükken bilinir mi bilmiyorum. İnşallah yoktur sorun demeye geldim

Kesinlikle alanında uzman bir profesör nörologa ve cocuk doktoruna götürün ve bir de docent görüşü alın. 3 doktor da aynı seyi söylüyorsa inanın. Türkiyede cok basarılı isimler var,cocuklarla ilgili doktor ismi veremem ama hayatımızı kurtaran doktorlar oldu bugune kadar. Her zaman bir çözüm vardır. O yüzden içinizi ferah tutun. Cok gecmiş olsun

Doktor biraz dikkatsiz davranmış ve kesin olmayan bilgileri paylaşmış, onu da yarım yamalak. Kesin bir teşhis konulsa bile ben olsam o doktora güvenmezdim.. Hem bebek daha küçük "birkaç ay" gerilik için tedaviye hızlı yanıt verebilir. Ne olursa olsun onu sevecek ve birlikte yürüyeceksiniz değil mi? Icinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…