- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
Yarın öbür gün belli olur iz kalip kalmadığıKızlar çok kötüyüm. Sabah kahvaltı yaparken bebeğim çaydanlık üstüne düştü görmedim ben yüzü çaydanlık üzerinde bi kaç saniye öylece durdu. Hatırladıkça kötü oluyorum. Daha 9 aylık. Foto atabilirsem atarım göz kapağı şişmiş hastaneye götürdüm 3 krem verdi. Sizce o şişlik önemli bişey mi normal mi? Yüzünde iz kalır mı yardım edin lütfen çok kötüyüm
yere koydugunuz caydanlıgın ustune cocugunuzun emekleyerek yanması nazardan degıl ıhmaldenSaolun kızlar rahatlattınız beni. Dün nişanımız vardı herkes çok sevdi acaba nazar mı dedim saçı Maşşallah çok uzun herkes hayran hayran bakıyordu. Hemn sabahında da öyle bişey olunca nazara daha çok inandım valla
Konu sahibi bu yorumu lütfen ciddiye al.yere koydugunuz caydanlıgın ustune cocugunuzun emekleyerek yanması nazardan degıl ıhmalden
Ay nazar falan değil tamamen ihmalinizden.Saolun kızlar rahatlattınız beni. Dün nişanımız vardı herkes çok sevdi acaba nazar mı dedim saçı Maşşallah çok uzun herkes hayran hayran bakıyordu. Hemn sabahında da öyle bişey olunca nazara daha çok inandım valla
Peki kremi günde 2 defa kullanmam gerekiyormuş daha fazla sürersem zararı olur mıSağlık ocağında sokaktan çevrilmiş rastgele insanlar çalışmıyor değil mi? Bu işin uzmanları çalışıyor. Yanık üniteli hastane bilmemne diye abartmaya gerek yok. O kadar derin bir yanık değil bu. Yanık üniteli hastane ne yapsın? Verilen ilacı kullanmaya devam et diyecek sana, alıp yatıracak değil üniteye bunun için. Yoksa gidilen yerde söylerlerdi oraya gitmesini.
Geçmiş olsun. Burada bile bilmemne yağı, falanca kremi, yumurta sür vs söylemişler. Sakın ha sakın. Çocuğunuzu muayene etmiş doktoru değil de ot, çöp öneren insanları dinlemeyin. Size şimdi çevrenizden de söylerler, onu bırak bunu sür diye. Bilinçli ebeveyn olun, bu işin uzmanı dışındakileri dinlemeyin. Bir hemşire olarak söylüyorum bunu. Hem bebek, hem de yüz bu. Öyle her denilen uygulanmaz. Çocuğunuzda öyle şiddetli bir yanık yok, merak etmeyin. Evde temiz temiz bakarsın, ilacını düzenli kullanırsın, geçer gider.
İlaçlarını düzenli kullanın, yüzü güneşten koruyun iz kalmaz inşallah. Arkadaşımın bebeğinde de oldu ama iz kalmadı çok şükürKızlar çok kötüyüm. Sabah kahvaltı yaparken bebeğim çaydanlık üstüne düştü görmedim ben yüzü çaydanlık üzerinde bi kaç saniye öylece durdu. Hatırladıkça kötü oluyorum. Daha 9 aylık. Foto atabilirsem atarım göz kapağı şişmiş hastaneye götürdüm 3 krem verdi. Sizce o şişlik önemli bişey mi normal mi? Yüzünde iz kalır mı yardım edin lütfen çok kötüyüm
Peki kremi günde 2 defa kullanmam gerekiyormuş daha fazla sürersem zararı olur mı
nazar degil o sizin dikkatsizliginiz kusura bakmayında nazara baglamayin hemen herseyi evde 2 tane kucucuk bebek var yere koyulur mu çaydanlık bu su goturmez bi hata çaydanlığı mutfakta dahi arka tarafa koyucaksiniz ki cekmesin ustune dokulmesin diye ve saglik ocagiyla olacak is degil acilen yanik unitesi olan bir yere götürünSaolun kızlar rahatlattınız beni. Dün nişanımız vardı herkes çok sevdi acaba nazar mı dedim saçı Maşşallah çok uzun herkes hayran hayran bakıyordu. Hemn sabahında da öyle bişey olunca nazara daha çok inandım valla
Ne nazarı hanımefendi ya ihmalkar bi annesi olduğu için yanmış çocuğunuzun yüzü. Nazar böyle bişey değil hiç suçu ona atıp içinizi rahatlatmayın.Saolun kızlar rahatlattınız beni. Dün nişanımız vardı herkes çok sevdi acaba nazar mı dedim saçı Maşşallah çok uzun herkes hayran hayran bakıyordu. Hemn sabahında da öyle bişey olunca nazara daha çok inandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?